• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar benim cuma günü doktordaydımmm 3 tane yumurtam oluşmuş igne yaptırıyordum sağda 2 tane (17mm ), solda 15mm birtane doktor ctesi günü aşılamamı yaptı ve iki gün sonrada ilişki önerdi bekliyoruz bakalım şuan hayırlısı olsun hepimiz için dua edin arkadaşlar
Bende cumartesi oldum aşılamayı haftaya cumartesi 14. Gün inşallah sonuç pozitif olur

bana normelde 5 gün iğne vermişti canım ama 5 günden sonra 2 gün daha iğne verdi
ilk aşılamam 1.5 yıldır bebek istiyoruz bir takım tahlillerde yaptırdım bir tane çikolata kistim var 2cm tek sorun o gözüküyor
sizin durumunuz nedir? aşılama yaptırdınız bekleyenlerdenmisiniz
Aynen canım bende ayı 10 unda yaptırdim bekleyenlerdenm benim bi tane düşüğüm var üzerinden 1 yıl gecti tekrar hamile kalamadm bizde aşılama yaptirdik bu ay

Ayy hayırlısı inşallah pozitif bi sonuç görürsünüz benim ilk aşılamam tutmadı 2.yaptırıcam bu ay kısmetse
amin hayırlısı. bu sefer olr inşallah. beklemek çok zor. bugün çok ağrım var ama benim üşüyorum burnumda tıkalı hasta olucam galiba..

amin hayırlısı. bu sefer olr inşallah. beklemek çok zor. bugün çok ağrım var ama benim üşüyorum burnumda tıkalı hasta olucam galiba..
Oyy çok dikkat etmelisin hele de bu dönemde biliyorsun ilaç da alamazsın kolay kolay doktor kontrolü gerekli ilaç için umarım küçük bi vücut kırgınlığıdır ve geçer beklemek gerçekten çok zor Rabbim yardımcımız olsun

ilk aşilamam benim 7 ekimde yapıldı .bende de cikolata kisti var.sonuç hepimiz için çok güzel olur insallah..ates olcumü yapıyorum 37.1 lerde..

o kadar ağrılardan kramplardan sonra bende kahverengi akıntı geldi bugün. sat 18 eylüldü. umarım adet belirtisi değil yerleşme kanamasıdır..

Ates ölçümü yapıyor musunuz değerler nasil?
yok hiç yapmadım açıkçası. sabahları herkes üşürken ben baya kısa kolluydum da bugün bi üşümeye başladım hastalıkla ilgili heralde. ateş ölçümü bana zahmetli geliyor birde o kadr ciddiye almak istemiyorum açıkçası :(

Back
X