• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kizlar yarin doktor kac tane yumurtam gelistigine bakacak eger fazla gelismisse asilamayi iptal edebiliriz ya da tup bebege gecis yapabiliriz dedi sizce hangisi mantikli

Merhaba kizlar yarin doktor kac tane yumurtam gelistigine bakacak eger fazla gelismisse asilamayi iptal edebiliriz ya da tup bebege gecis yapabiliriz dedi sizce hangisi mantikli
Benim geçen ay iptal edildi bu ay aşılama yapıldı kesinlikle aşılamayı atlayıp tüp bebeğe geçiş yapmanı önermem kesinlikle aşılamadan sonuç alamazsan tüp bebek dene benim bu ay olmazsa kasımda tüp bebeğe geçiş yapıcaz

Bendede canım aşılamayı denemelisin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Benim toplam 8 taneydi 4 sagda 4 solda boyutlari 21 mm di yani hepsi deil ama en küçügü 17 diydi muaynenden bir gun sonra cumartesi gece 12 gibi yaptirdim igneyi pazartesi 12 gibi asılamam yapıldı
Canım merhaba seninle aynı tarhite yaptırmıştık test yapıcam diyordun ne çıktı???

Ya canım üzme canını belli olmaz hem idrarda hiç çıkmayıp kanda da çıkabilir çıkmasa bile 3. yaptırırsın durmak yokkk!!
Ama senin daha ilk demi benim doktor aşılmayaı yuaptı sonra eimide çağırdı ilkinde tutma olasılığı diğerlerine göre daha düşük ama yılmak yok bir daha bir daha dedis ben bu tutmazsa 1 ay ara verip 2. yi yaptırıcam
üzülme vardır herşeyde bir hayır yine yaptırırsın zararı olan bişey değil

ilk aşilamam benim 7 ekimde yapıldı .bende de cikolata kisti var.sonuç hepimiz için çok güzel olur insallah..ates olcumü yapıyorum 37.1 lerde..
bende yanı durumdayım ilk aşılamam çikolata kistim var rahim filmi sperm testi vs bir takım tahliller yapıldı herşey normal 1.5 sene normal yollarla bebek sahibi olamadık inşallah sonuç alırız

arkadaşlar doktor bana aşılama yaptıktan sonra progestan 200 mg ilaç verdi 15 kullanmak üzere , sizde kullanıyormusunuz aşırı baş dönmesi halsizlik yapıyor bir süre

KIZLAR MERHABA KAN TESTİ YAPTIRDIM 4,10 ÇIKTI NE DİYORSUNUZ ÇOK DÜŞÜK:( ÇATLATMA İĞNESİNİN 13. GÜNÜNDEYİM

Merhaba biz de bugun karar verdik esimle asilama yaptirmaya 5 ay once bi dusuk yapmistim.simdi doktorum puregon diye bi igne verdi 4 gun karindan yapacakmisim sonra kontrol var. Kac gun sonra asilama yapilir ve bu esnada folik asit kullaniliyo mu doktorum bisey demedi bu konuda
rahim filmi çektirdin mi canım

Benim ilk denememde 15 yumurtam oldu ve iptal edildi aşılamam,bu ay 2. Denemem bugün kontrolüm var umarım bu kez beklenen gibi olur sanada şimdiden hayırlı olsun
çok yumurta olunca ne oluyor ki?
tutma şansı daha yüksek değil mi?
ne zor o hormonları boşa almak

Back
X