- Konu Sahibi Bademellaa
inş. tutmuştur canım, korktun mu yapılırken canın acıdı mıGünaydn cnm ben deil karistirmis olmalisin ben 10 ununda yaptirdim daha iki gün oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. tutmuştur canım, korktun mu yapılırken canın acıdı mıGünaydn cnm ben deil karistirmis olmalisin ben 10 ununda yaptirdim daha iki gün oluyo
Benim geçen ay iptal edildi bu ay aşılama yapıldı kesinlikle aşılamayı atlayıp tüp bebeğe geçiş yapmanı önermem kesinlikle aşılamadan sonuç alamazsan tüp bebek dene benim bu ay olmazsa kasımda tüp bebeğe geçiş yapıcaz
rahim filmi çektirdin mi canım[/QUOTE
Evet dusukten once yapturmistim tuplerim acik cikmisti ve o ay hamile kaldim ama sonra dusuk oldu
Evet canım ilkinde iptal edildi 15 yumurtam olduğu için bu sefer 7 yumurtayla aşılama yapıldıGnrcnn merhaba seninle aynı gün aşılama yaptırmışız bende 8 ekim ilk denemen mi acaba?
büyüklükleri nasıldı hatırlıyormusun canımEvet canım ilkinde iptal edildi 15 yumurtam olduğu için bu sefer 7 yumurtayla aşılama yapıldı
Hayır zararlı değil zaten aşılamayla aynı ilaçlar kullanılıyo fakat yumurta gelişince anestezi altında yumurta toplama yapılıyor daha zahmeyitli bir yol birde döllenme dışarıda yapılıyor aşılamada anne karnında döllenme şansı doğal gebeliğe daha yakın manevi ve bedenen aşılama tüp bebek kadar yorucu değil o nedenle kesinlikle en az 1 kere aşılama denenmeliOnermemenin sebebi nedir canim tuo bebek zararlari mi cok
Solda 3 tane 1.8 sağda 4 tane 2.1 ama benim hep solumda ağrı oluyor onun nedeninide bilmiyorum soldakiler küçük olmasına rağmen sağdakilerden önce çatladı aslında sağ taraf daha ektif hem çok yumurta veriyor hemde daha büyük oluyor bekleyip göreceğim sonucubüyüklükleri nasıldı hatırlıyormusun canım
Ins. Cnm ya pek ümitli deilim acıkcası Korkmadm ama canım yandı biraz çünkü rahmi dişliyle tutmak zorunda kaldı doktor o yüzden lekelenmem oldu ilk gün.inş. tutmuştur canım, korktun mu yapılırken canın acıdı mı
Herseyin hayırlısı cnm bizde senin gibi ugrasan ve bekleyenlerdeniz elbet Rabbim bizlerede o mutlulugu yasatır.Sen aşılamadan sonra ilac kullandın mı bu belirtiler ondan dolayıda olabilirSelamlar herkese ben de 1 ekimde yaptırdım aşılamamı ilk aşılamamdı.. İdrar testlerimde hep slik 2. Çizgi çıktı testi yaptıktan 1-2 saat sonra. Kan tahlilimde değer 3.60 dı bugün tekrarladım 1.20nin altına düşmüş hala idrar testinde silik çıkıyor ama artık tutmadığından emin oldum. Regl olunca tekrar doktora gidcem bakalım belki 2. Aşılamamı denerim. Aşılamadan itibaren hep regl ağrısı gibi ağrılarım oldu , yumurtalıklarımda batmalar sancılar oldu. Göğüslerim çok ağrıdı ve hassaslaştı iç çamaşıro bile takmak zor geldi. Ama demekki bunlar hep ilaçların etkisindenmiş. Bir mucize olmaz ve test yanılmıyorsa bu seferde olmadı maalesef. Umarım bekleyenlerden güzel haberler alırız.
Herseyin hayırlısı cnm bizde senin gibi ugrasan ve bekleyenlerdeniz elbet Rabbim bizlerede o mutlulugu yasatır.Sen aşılamadan sonra ilac kullandın mı bu belirtiler ondan dolayıda olabilir
Çok güzel ifade etmişsin canım benimde ilk aşılamam da aynı şeyleri yaşadım hepsini belirti sandım ama test vermeye gittiğim gün hastanede adet oldum bende bu ay 2. Aşılamamı yaptırıcam inşallah gerek kalmaz ama umarım seninde pozitif olur sonucun burada 10 gün geçince bile testte Yen'i Yen'i çıkan oluyor ümidini kaybetme olmazsa da sağlık olsun 2. Yi denersiniz Allahtan umut kesilmez Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizinSelamlar herkese ben de 1 ekimde yaptırdım aşılamamı ilk aşılamamdı.. İdrar testlerimde hep slik 2. Çizgi çıktı testi yaptıktan 1-2 saat sonra. Kan tahlilimde değer 3.60 dı bugün tekrarladım 1.20nin altına düşmüş hala idrar testinde silik çıkıyor ama artık tutmadığından emin oldum. Regl olunca tekrar doktora gidcem bakalım belki 2. Aşılamamı denerim. Aşılamadan itibaren hep regl ağrısı gibi ağrılarım oldu , yumurtalıklarımda batmalar sancılar oldu. Göğüslerim çok ağrıdı ve hassaslaştı iç çamaşıro bile takmak zor geldi. Ama demekki bunlar hep ilaçların etkisindenmiş. Bir mucize olmaz ve test yanılmıyorsa bu seferde olmadı maalesef. Umarım bekleyenlerden güzel haberler alırız.
ilk aşilamam benim 7 ekimde yapıldı .bende de cikolata kisti var.sonuç hepimiz için çok güzel olur insallah..ates olcumü yapıyorum 37.1 lerde..
Ve adet oldum....![]()
KIZLAR MERHABA KAN TESTİ YAPTIRDIM 4,10 ÇIKTI NE DİYORSUNUZ ÇOK DÜŞÜKÇATLATMA İĞNESİNİN 13. GÜNÜNDEYİM
Çok güzel ifade etmişsin canım benimde ilk aşılamam da aynı şeyleri yaşadım hepsini belirti sandım ama test vermeye gittiğim gün hastanede adet oldum bende bu ay 2. Aşılamamı yaptırıcam inşallah gerek kalmaz ama umarım seninde pozitif olur sonucun burada 10 gün geçince bile testte Yen'i Yen'i çıkan oluyor ümidini kaybetme olmazsa da sağlık olsun 2. Yi denersiniz Allahtan umut kesilmez Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin