• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ins canim ama oyle dusunme asilama cok yorucu bi islem deil herseyini doktor tek tek takip edio eger iyi ilgili pozitif bi doktora denk gelrsen kosa kosa gidiosun hastaneye o seni oyle bi psikoloji ye aliyo ki sanki tedaviye deilde arkadsina ziyarere gidomussn gibi raht oluyosun ben oyleydim onceden dunyam basima yklmis gibiydi ziril ziril aglayan bi kadin var evde e esimde skldı bu durumdan bi silkelendim artik olmucak die birsey yok tip cok ilerledi rabbim nasip etmeyeceği kuluna bile duasinda bile bile israr ettigi icin inancini yitrmediginden evlat vermis bunu sakin unutma neler duydum ben erkek dogurusa sende dogurursun die doktor demiste birine kiz o ay hamile kalmis tatlim asilamyi bi sor sorustur iyi temiz bi hastaneye nerde yasiosun
Haklisin canim doktorda cok onemli sivas tayim ben.
Evet neler duyuyoruz önemli sorunu olup yinede doğal yoldan hamile kalanlar. Insallah bizimde yüzümüz güler aminn

Herkese hayırlısıyla bebişlerini kucaklamaları dileğimle... Allah bu yolda aratmasın inşallah... Ben de pazartesi aşılama yaptıracağım... Şu an yumurta büyütülüyor yarın gece çatlatılacak... Hayırlısı....

Benimde pazar sabah vatlatma ignem vurulacak pazartesi gunu asilama yapilacak hayirlisi olur insallah ya

Pazar mi catlatma ignesi olacaksin??? 36 saat once demisti doktor bana ben bu gece yapacagim igneyi pazartesi oglen asilama olacak... Acaba senin asilama saatin mi daha gec??? Ayy ne karisik isler yaaaa

Veee az once yaptim... Yapar yapmaz karnimin icinde bi suru sey harekete gecti sanki psikolojik mi acaba yoksa gercekten bi hareketlenme oluyor mu? :110:
Hepimizin hakkinda hayirlisi kizlarrrr... Iki hafta sonra guzel haberlerimizi de payllasiriz insallah...

Herşey arastirildi adetlerim düzenli kendiliginden yum oluyo catliyo
Esimin spermlerinde sorun yok.
Rahim filmi cekildim temiz cikti.
Klomen çatlatma ignesi falan kullandım olmadi.
Gecen sene ebe ye gittim rahmin eğri dedi karnıma biseyler yapti yakı falan yapıştırdı sonra hamile kaldım ama düştü.
1 sene oldu düşük yapali yine hamile kalamiyorum ebe yede gittim ama olmadi yine :KK43:
Niye olmuyo anlamiyorum
Vücut spermleri yabanci görüyor ondanmi tutmuyor acaba bilmiyorum.
Sen ne kadardır istiyorsun tüm testleri yaptirdin mi
Mrb cnm bende seninle aynı durumdaym ilkine 6 ay sonra hamile kalmstm ama kalbi durmustu bir yıl gecti uzerinden hamile kalamadm doktor bekliceksin diyodu hep klomen tedavisi gördüm ama fayda etmedi bizde bu ay aşılama yaptk bekliyoruz bakalm ama hic umitlenemiyorum bile ins. Tez vakitte bizde güzel haberleri alırız

Pazar mi catlatma ignesi olacaksin??? 36 saat once demisti doktor bana ben bu gece yapacagim igneyi pazartesi oglen asilama olacak... Acaba senin asilama saatin mi daha gec??? Ayy ne karisik isler yaaaa

Pazar sabah saat 6 da yap dedi bende oyle yaptim pazartesi de 3 gibi asilama olacagim hayirlisi bakalim

I
Veee az once yaptim... Yapar yapmaz karnimin icinde bi suru sey harekete gecti sanki psikolojik mi acaba yoksa gercekten bi hareketlenme oluyor mu? :110:
Hepimizin hakkinda hayirlisi kizlarrrr... Iki hafta sonra guzel haberlerimizi de payllasiriz insallah...

Insallah ya ben yaptim ama hic bisey hissetmiyorum simdi

Kizlar yumurtaniz kac mm ken catlatma ignesi yaptiniz benim dun 21mm olmus tu bugin sabah erken catlatma ignesi vurdum gec degildir demi bazen 17mm de catlatma ignesi vuruyorlarmis

Herkese selamlar. Bende aşılama yaptırdım 11 ekimde... Sürekli bebekli, çocuklu rüyalar görüyorum. Dün sürekli başım dönüyordu, hastaneye gittik tansiyonum çok düşük çıktı . Bir gece önce uykumdan mide bulantısı ile uyandım ve iştahım çok açık sürekli açım. Aşilama oncesi hazırlık asamasinda siskinlik ve gaz başlamışti hala devam ediyor. Karnim davul gibi. Ama daha 5 gün oldu aşılama olalı bu kadar erken belirti oluyor mu bilginiz var mı? Bu arada tedavisiz 3 gebeliğim oldu ama hepsi de düşükle sonuçlandı. Eger aşılama tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz. Hepimize Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bu bekleme süreci çok stresli...

Ben de gece 1 de yaptım canım sabah aşılama olacak.. O zaman aynı zamanlar... O hareketlilik de gaz sanırım :KK76: benimkiler 18-19mm di en son... Ne kadar büyükse o kadar iyidir herhalde 21mm çok iyi...

Herkese selamlar. Bende aşılama yaptırdım 11 ekimde... Sürekli bebekli, çocuklu rüyalar görüyorum. Dün sürekli başım dönüyordu, hastaneye gittik tansiyonum çok düşük çıktı . Bir gece önce uykumdan mide bulantısı ile uyandım ve iştahım çok açık sürekli açım. Aşilama oncesi hazırlık asamasinda siskinlik ve gaz başlamışti hala devam ediyor. Karnim davul gibi. Ama daha 5 gün oldu aşılama olalı bu kadar erken belirti oluyor mu bilginiz var mı? Bu arada tedavisiz 3 gebeliğim oldu ama hepsi de düşükle sonuçlandı. Eger aşılama tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz. Hepimize Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bu bekleme süreci çok stresli...
O aşılama öncesi hormonlardan oluyor... Bi 10 gün daha bekliyceksin gerçek belirtiler için... Benim ilk bebeğimde midem yanıyordu çok acayip... Ama gecikmeye bi kaç gün kala başlıyor gerçek belirtiler... Bi de göğüs cevresindeki damarların harita gibi olması...

Mrb cnm bende seninle aynı durumdaym ilkine 6 ay sonra hamile kalmstm ama kalbi durmustu bir yıl gecti uzerinden hamile kalamadm doktor bekliceksin diyodu hep klomen tedavisi gördüm ama fayda etmedi bizde bu ay aşılama yaptk bekliyoruz bakalm ama hic umitlenemiyorum bile ins. Tez vakitte bizde güzel haberleri alırız
Canim ben ilkine 2 sene sonra hamile kalabilmistim ama düştü :(
Düşükten sonrada 1 senedir olmuyor sebepsiz :(
Insallah aşılaman tutar canim

Kizlar yumurtaniz kac mm ken catlatma ignesi yaptiniz benim dun 21mm olmus tu bugin sabah erken catlatma ignesi vurdum gec degildir demi bazen 17mm de catlatma ignesi vuruyorlarmis
canım günaydın aşılamam 8 ekimde oldu
3 tane yumurtam oluşmuştu sağda 2 (17mm) olarak
solda 1 (15mm) bu boyuttayken doktor benim çatlatma iğnemi yaptı yumurtalrında iyi olduğunu olgun olduğunu söylemişti ve ertesi günde aşılamamı şuanda beklemedeyim ama gögüslerimde acayip bir hassasiyet var ilaçların iğnelerin etkisindendir diye düşünüyorum aynı zamanda şuanda progesten (200mg)kullanıyorum

Aşılama icin doktor ne dio peki ya da sen ne düşünuyosun bu konuda
Ben istiyorum ama doktor gerek görmüyor.
Sizin için iliskiden farksiz bi durum diyo.
Erkekte spermde sorun olunca öneriyoruz yada kadinda yumurtlama problemi olunca diyo.
Sizde hersey normal diyo.
Zaten sans yüzde 15 miş.
Bilmiyorum kafam karışık valla

Ben istiyorum ama doktor gerek görmüyor.
Sizin için iliskiden farksiz bi durum diyo.
Erkekte spermde sorun olunca öneriyoruz yada kadinda yumurtlama problemi olunca diyo.
Sizde hersey normal diyo.
Zaten sans yüzde 15 miş.
Bilmiyorum kafam karışık valla
Bana da öyle diyodu doktorum ama 6 ay klomen tedavisiyle hamile kalamadm bende aşılama istedim yani bu karar benim icin cok zor oldu ama denemekte fayda var hep zaman kaybı çünkü

herkese günaydın. ben çok umutluydum testler negatif çıkmasına rağmen. ama çarşamba gece adet olsum. perş cuma da işe gelmedim hatta çok üzüldüm. hayırısı böyleymiş. ilk aşılamamdı. 2. yi düşünmüyorum açıkçası tüp bebek düşünüyorum bi kaç ay sonra :( sizde durumlar nedir?

Back
X