• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese günaydın. ben çok umutluydum testler negatif çıkmasına rağmen. ama çarşamba gece adet olsum. perş cuma da işe gelmedim hatta çok üzüldüm. hayırısı böyleymiş. ilk aşılamamdı. 2. yi düşünmüyorum açıkçası tüp bebek düşünüyorum bi kaç ay sonra :KK43: sizde durumlar nedir?
Bende ilk zamanlar cok bel ve kasık ağrısı olmuştu şimdi ara ara sol kasığım agrıyo göğüslerde hicbirsey yok. Bende açıksacı hamile olmadıgımı hissediyorum ve adetimi bekliyorum

Bende ilk zamanlar cok bel ve kasık ağrısı olmuştu şimdi ara ara sol kasığım agrıyo göğüslerde hicbirsey yok. Bende açıksacı hamile olmadıgımı hissediyorum ve adetimi bekliyorum
umarım yanılırsın. böyle beklemek çok zor. hele birde negatif olunca yaşanan hayal kırıklığı...

canım günaydın aşılamam 8 ekimde oldu
3 tane yumurtam oluşmuştu sağda 2 (17mm) olarak
solda 1 (15mm) bu boyuttayken doktor benim çatlatma iğnemi yaptı yumurtalrında iyi olduğunu olgun olduğunu söylemişti ve ertesi günde aşılamamı şuanda beklemedeyim ama gögüslerimde acayip bir hassasiyet var ilaçların iğnelerin etkisindendir diye düşünüyorum aynı zamanda şuanda progesten (200mg)kullanıyorum

Hepimiz icin hayirlisi olur insallan

kızlar bata 2 kaldı bugün peçeteye açık pembe kanamam oldu çok hafif ama sizce adet mi oluyorum yoksaaaa yaaaaaa
geçen ayda 2 gün önce regli olmuştum bu ay da aynı kabusu yaşıyorum galiba yaa pffffffffff

hayırlı olsun canım umarım bebeğine kavuşursun bi kaç gün yorma kendini dikkat et sıcak tut...
Tesekkur ederim canim... Sicak mi tutmak lazim? Doktor bir sey demedi... Zaten sag olsunlar hicbir sey demiyorlar... Ya sunu yap ya bunu... Onlar icin hava hos tabii tuttmazsa obur ay gorusuruz diyor... Sanki spor toto...

Tesekkur ederim canim... Sicak mi tutmak lazim? Doktor bir sey demedi... Zaten sag olsunlar hicbir sey demiyorlar... Ya sunu yap ya bunu... Onlar icin hava hos tabii tuttmazsa obur ay gorusuruz diyor... Sanki spor toto...
kritik bi dönem olduğu için canım üşütmemen lazım canım ilaç alamazsın sonuçta benim ilk aşılamam da doktorum kabız bile olmamalısın demişti ıkınmamak lazım demişti sağolsun doktorum iyiydi ama ilk aşılamam tutmadı:( 2. bu ay kısmetse

Selam kizlar 13 ekimde ogle vakti asilamam oldu..asilamanin oldugu gun kaskta gerginlik ve hafif agrim vardi 1 2 gun devam etti gogus acimasiyla beraber...simdi hic bi belirti yok arada gelen bi adet agrisi var kafama takmayayim diyorum ama uzuluyorum olmadi mi acaba diye:(testimi 27sinde falan yapicam insallah...

Selam kizlar asilamami oldum doktor normal hayatina devam et dedi her sey cok guzel 2 yumurtan var sperm sayisi iyi ama asilamada %10 dur tutma sansi dedi 15 gun sonra bhcg yapilacak hayirlisi bakalim

Benim de 1 saat oldu islem olali suan iyiim cok hafif karnimda bi agri var
Islem olurken de bi acı oldu sonrasında bütün gün sürdü umarım ters bir şey yoktur... Bu benim ilk aşılamam ve son olacağını düşünüyorum... Tutmazsa oluruna bırakacağım... Bir çocuğum var(doğalından oldu o) yaşım da 36... Allah nasip ederse hayırlısıyla olsun... Umutlu olmaya çalışıyorum... Sizler için de kendim için de...

Selam kizlar asilamami oldum doktor normal hayatina devam et dedi her sey cok guzel 2 yumurtan var sperm sayisi iyi ama asilamada %10 dur tutma sansi dedi 15 gun sonra bhcg yapilacak hayirlisi bakalim
Operasyondan sonra ultrasonla baktı mı yumurtalar çatlamış mı spermler doğru yere ulaşmış mı vs??? Benim de 2 yumurtam vardı ve daha çatlamamışlardı da... O da biraz moralimi bozdu...

Operasyondan sonra ultrasonla baktı mı yumurtalar çatlamış mı spermler doğru yere ulaşmış mı vs??? Benim de 2 yumurtam vardı ve daha çatlamamışlardı da... O da biraz moralimi bozdu...

Benim de 2 yumurtam vardi daha catlamamisti 24 saat icinde catlar dedi doktor. Asilamayi yaparken ultrasondan bakti hep bana da gosterdi bak yumurta burda spermler burda diye zaten asilama tutmazsa hemen diger ay tekrar denemiyorlarmis 1 2 ay kendin deniyomussun

Islem olurken de bi acı oldu sonrasında bütün gün sürdü umarım ters bir şey yoktur... Bu benim ilk aşılamam ve son olacağını düşünüyorum... Tutmazsa oluruna bırakacağım... Bir çocuğum var(doğalından oldu o) yaşım da 36... Allah nasip ederse hayırlısıyla olsun... Umutlu olmaya çalışıyorum... Sizler için de kendim için de...

Su an agrin cok mu kanama falan oldu mu ben de karnimda hala cok hqfif bi agri var ama normaldir heralde hepimz icin hayirlisi olur insallah. Benim de normal yolla bi dusugum oldu senin en azindan cocugun var acele etme bence de rahatlik da onemli

Back
X