• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
O aşılama öncesi hormonlardan oluyor... Bi 10 gün daha bekliyceksin gerçek belirtiler için... Benim ilk bebeğimde midem yanıyordu çok acayip... Ama gecikmeye bi kaç gün kala başlıyor gerçek belirtiler... Bi de göğüs cevresindeki damarların harita gibi olması...

Kullandığım ilaçların da etkisi var tabi ama bu gaz olayı çok rahatsız edici... Karnım davul gibi. Yürüyorum, sıcak bir şeyler içiyorum ama tık yok.:KK43: Bugün 1 hafta oldu aşılama yapılalı, merakla bekliyorum. Bu arada; hipotroid ilacı düşük dozda, aspirin, elevit ve günde 2 tane progestan kullanıyorum ve aşılamanın 4. günü de çatlatma iğnesi yapmamı söyledi doktorum, rahimin güçlenip daha iyi tutunmasını sağlıyormuş. Hakkımızda hayırlısı...

Operasyondan sonra ultrasonla baktı mı yumurtalar çatlamış mı spermler doğru yere ulaşmış mı vs??? Benim de 2 yumurtam vardı ve daha çatlamamışlardı da... O da biraz moralimi bozdu...

Benim de 2 yumurtam vardi daha catlamamisti 24 saat icinde catlar dedi doktor. Asilamayi yaparken ultrasondan bakti hep bana da gosterdi bak yumurta burda spermler burda diye zaten asilama tutmazsa hemen diger ay tekrar denemiyorlarmis 1 2 ay kendin deniyomussun

Merhaba... Aşılama yapıldığı gün bana hiç ultrasonla bakılmadı. Ne işlem öncesinde ne de işlem sonrasında. 2 gün önce baktı ultrasona sağ tarafta 3 büyük yumurta, sol tarafta 1 tane büyük yumurta vardı. Ama benim sağ tarafta rahmim yok. :( O yüzden sol tarafta ki tüpe gönderdi spermi. Ben tüp bebek direkt yapalım dedim ama önce aşılamayı deneyelim tutmazsa tüp bebek yaparız dedi. :KK17:

Merhaba... Aşılama yapıldığı gün bana hiç ultrasonla bakılmadı. Ne işlem öncesinde ne de işlem sonrasında. 2 gün önce baktı ultrasona sağ tarafta 3 büyük yumurta, sol tarafta 1 tane büyük yumurta vardı. Ama benim sağ tarafta rahmim yok. :KK43: O yüzden sol tarafta ki tüpe gönderdi spermi. Ben tüp bebek direkt yapalım dedim ama önce aşılamayı deneyelim tutmazsa tüp bebek yaparız dedi. :KK17:
Bana asilama esnasinda ultrasonla bakti belki seninki gerek duymamistir asilamayi daha dogal oldugu icin ilk olarak tercih ediyorlar hemen tup bebek yapmak istemiyorlar. Insallah hepimiz icin hayirli olalim

Amin canım sağol. Benim ikinci ayın 3ünde oldu aşılamam. İlki tutmuştu ama dış gebelik oldu.[/QUOTE]

kızlar merhaba
nasılsınız rima. sen nasılsın sonucun belli oldumu acaba merak ettim ..
benim bu gün 8. günümdü ayın 24 nü bekliyorum bakalım hayırlısı beklemek çok zor :( rabbim hepimize yardım etsin inşaallah.. bu arada benimde öyle aşırı bir belirtim yok göğüs ağrısı dışında.. yadaa artık sonu hüsranla bitecek korkusu nu da yaşıyor olabilirim ..
başka sonucu öğrenen varmı ,
belirtiler nasıl sizde kızlar ben bişi hissedemiyorum yada hissetmek istemiyorum:(

herkese günaydın. ben çok umutluydum testler negatif çıkmasına rağmen. ama çarşamba gece adet olsum. perş cuma da işe gelmedim hatta çok üzüldüm. hayırısı böyleymiş. ilk aşılamamdı. 2. yi düşünmüyorum açıkçası tüp bebek düşünüyorum bi kaç ay sonra :KK43: sizde durumlar nedir?

Bende dün sabah adet oldum. İlk aşılamamı yapan özel doktoru aradım tüp bebek için ama bu hafta yokmuş. Yardımcısı zaten dinlen bi toparlanma dedi. Bi daha ki adete gitcem. Daha fazla beklemek istemiyorum. Beklemek beni yoruyor

Amin canım sağol. Benim ikinci ayın 3ünde oldu aşılamam. İlki tutmuştu ama dış gebelik oldu.

kızlar merhaba
nasılsınız rima. sen nasılsın sonucun belli oldumu acaba merak ettim ..
benim bu gün 8. günümdü ayın 24 nü bekliyorum bakalım hayırlısı beklemek çok zor :KK43: rabbim hepimize yardım etsin inşaallah.. bu arada benimde öyle aşırı bir belirtim yok göğüs ağrısı dışında.. yadaa artık sonu hüsranla bitecek korkusu nu da yaşıyor olabilirim ..
başka sonucu öğrenen varmı ,
belirtiler nasıl sizde kızlar ben bişi hissedemiyorum yada hissetmek istemiyorum:KK43:[/QUOTE]

Mrb cnm. Dün sabah adet oldum. Bi daha ki adete tüp bebek yaptırcam. Beklemek istemiyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için

Mrb cnm. Dün sabah adet oldum. Bi daha ki adete tüp bebek yaptırcam. Beklemek istemiyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için[/QUOTE]

Anladım canım
Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah üzülmemek elde değil İnan anlıyorum seni demekki daha zamanı var arkadaşım öyle düşün
Bende umutsuzum beklemek zor rabbim yardımcımız olsun dualarım hepimiz için

:KK61:Kızlar kaç gün progestan kullanacaksınız? Benim doktorum 14 gün verdi son güne kadar yani Bu hormon yüzünden vücudum kendini hamile sanıyor... Mide yanmaları ani acıkmalar! Offfff offff şu 2 hafta geçse bir an önce

herkese günaydın. ben çok umutluydum testler negatif çıkmasına rağmen. ama çarşamba gece adet olsum. perş cuma da işe gelmedim hatta çok üzüldüm. hayırısı böyleymiş. ilk aşılamamdı. 2. yi düşünmüyorum açıkçası tüp bebek düşünüyorum bi kaç ay sonra :KK43: sizde durumlar nedir?
Canım 2. düşün bence benimde ilk aşılamamdı adet oldum tam vaktinde , hemen neden tüp bebek düşünüyorsun?

Bende dün sabah adet oldum. İlk aşılamamı yapan özel doktoru aradım tüp bebek için ama bu hafta yokmuş. Yardımcısı zaten dinlen bi toparlanma dedi. Bi daha ki adete gitcem. Daha fazla beklemek istemiyorum. Beklemek beni yoruyor
Canım merhaba bende aşılma yaptırdım tutmadı ama 2. düşüüyorum sen neden diek tüp bebek düşünüyorsun

arkadaşlar günaydın
8 ekimde ilk aşılamamı yaptırdım ve bekliyorum henüz hiç bir belirti yok belkide belirti için henüz çok erkendir. ama eğer olmazsa aşılamam 2 kere daha denemek istiyorum Allah herkese yardım etsin güzel haberler duymak istiyorumm

arkadaşlar günaydın
8 ekimde ilk aşılamamı yaptırdım ve bekliyorum henüz hiç bir belirti yok belkide belirti için henüz çok erkendir. ama eğer olmazsa aşılamam 2 kere daha denemek istiyorum Allah herkese yardım etsin güzel haberler duymak istiyorumm
Mrb cnm bende 10 ekimde yaptırdım aşılamayı benim kasıklarımda ve belimde cok agrım olmustu 5.günden sonra şimdi pek bisey yok ama adet olucakmişım gibi karnım agrıyo arada hayırlısı bakalım hic ümitli deilim. Ama tekrar aşılama yaptırmayî düşünüyorum yine de vazgecmicem

Günaydın kızlar benimde 2.aşılama için dün başlandı iğnelere hakkımızda hayırlısı olsun 3 aşılama denemeden tüp bebeğe geçmeyi bende düşünmüyorum zaten doktorlarda önermiyor tabi problem çok büyük ise ve yaş da biraz geç ise zaman kaybetmemek Lazım

Günaydın kızlar benimde 2.aşılama için dün başlandı iğnelere hakkımızda hayırlısı olsun 3 aşılama denemeden tüp bebeğe geçmeyi bende düşünmüyorum zaten doktorlarda önermiyor tabi problem çok büyük ise ve yaş da biraz geç ise zaman kaybetmemek Lazım
Haklısın cnm senin problemin neydi

Haklısın cnm senin problemin neydi
Canım bizim durumumuz açıklanamıyor eşimde sorun yok çok şükür bende de yok 2buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yıldır istiyoruz olmuyor :( bütün testler yapıldı Hsg çekildi eşimin sperm sonuçları mükemmele yakın ama olmuyor bakalım 2. Aşılamam umarım bu sefer tutar:)

Canım bizim durumumuz açıklanamıyor eşimde sorun yok çok şükür bende de yok 2buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yıldır istiyoruz olmuyor :KK43: bütün testler yapıldı Hsg çekildi eşimin sperm sonuçları mükemmele yakın ama olmuyor bakalım 2. Aşılamam umarım bu sefer tutar:)
Benimde öyle aynı sene evlenmisiz demek ki ama ben bebek istedikten 6 ay sonra hamile kalmistim kalbi durmuş kaybettim üzerinden bir sene gecti tekrar hamile kalamadm bende aşılama istedim doktorum tavsiye etmemisti ama ben ısrar edince o da yaptı bakalm ins. Hayirlisi olur hepimiz icin

Benimde öyle aynı sene evlenmisiz demek ki ama ben bebek istedikten 6 ay sonra hamile kalmistim kalbi durmuş kaybettim üzerinden bir sene gecti tekrar hamile kalamadm bende aşılama istedim doktorum tavsiye etmemisti ama ben ısrar edince o da yaptı bakalm ins. Hayirlisi olur hepimiz icin
Ayy canım çok üzüldüm gerçekten inşallAh bu sefer sağ sağlim kucağına alırsın bebeğini Rabbim yardımcın olsun.

Selamlar herkese. Bende tekrar doktora gittim ikinci aşılama için iğnelere başladık. Bu ay da deneyeceğiz doktor çok umutlu ama ne bileyim bende hiç umut yok. Eğer bu defa da olmazsa laparoskopi yapılacakmış. Hiç yaptıranınız var mı aranızda? Umarım iş o aşamaya gelmez inşallah haftaya benim aşılamam da yapılacak hayırlısı artık

Ayy canım çok üzüldüm gerçekten inşallAh bu sefer sağ sağlim kucağına alırsın bebeğini Rabbim yardımcın olsun.
İnsallah cnm ya hepimiz o güzel haberi alıriz umarm. Bide sebebsiz hamile kalamak işi daha da zorlaştırıyo hani ortada sorun olsa ona gore cözüm arancak. Sebebsiz olmasina sevinsek mi üzülsek mj bilemedim

durumlarımız çok yakın birbirine arkadaşlar bende evleneli 2 seneyi geçti 1.5 yıldır bebek istiyoruz bir çok test hatta hepsi bizede yapıldı en son hsg çekindim temiz çiktı problemsiz ama bir tane çikolata kistim var şu anda onu engel olarak görüyorum.

Back
X