- 11 Ekim 2016
- 60
- 23
- 3
- Konu Sahibi Bademellaa
Insallah canmBu arada evet ilk aşılamam.inşallah ikinciye gerek kalmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canmBu arada evet ilk aşılamam.inşallah ikinciye gerek kalmaz
Meraba bende 19 ekimde aşılama yaptırdım.kasıklarımda gaz sancısı gibi bi ağrı vardı dün.bugün daha iyiyim
Amin canım insallah .Senin adına cok sevindim canım. Umarım hersey gönlünce olurKizlaaaarrr sabah idrar testi yaptım hemen çok net ikinci çizgi çıktı.sat 21 eylül 5 ekim aşilamamin yapıldığı gün. 3 saat sonra da kan testi sonucumu alacagm. Ilk asilamamdi.Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin ins .
Amin inşallahMerhaba... Bugün 10.gündeyim o gaz sancısı ve şişkinlik hâlâ var bende. Bekleme stresinden gaz oluyor da olabilir :) Rabbim yüzümüzü güldürür inşalla
Hiç bi sorun yoktu canım bizde. Benim sadece adetim 40 günde bir oluyordu ama o da çok sorun değildi çünkü sağlıklı bi yumurta oluşuyordu her ay. 1 buçuk yıldır olmayınca aşilama yaptırdık.hiç bi belirti olmadı bende .adet belirtisi de olmayınca merak edip test yaptırdım :)Sizde sorun neydi.ne gibi belirtiler oldu.
Çok tsk ederim canımSenin adına çok sevindim tipsiz.Rabbim hepimize nasip etsin.
Hiç bi sorun yoktu canım bizde. Benim sadece adetim 40 günde bir oluyordu ama o da çok sorun değildi çünkü sağlıklı bi yumurta oluşuyordu her ay. 1 buçuk yıldır olmayınca aşilama yaptırdık.hiç bi belirti olmadı bende .adet belirtisi de olmayınca merak edip test yaptırdım :)
Canım çok tebrik ederim gerçekten çok sevindim rabbim sağ sağlim kucağına kavuştursun inşallah.Çok teşekkür ederim canım sonucumu aldım kanda hcg 211 pazartesi Dr um bakacak .Rabbim bize bi mucize gönderdi sanırım :)
Çok teşekkür ederim canım sonucumu aldım kanda hcg 211 pazartesi Dr um bakacak .Rabbim bize bi mucize gönderdi sanırım :)
çok sevindim sonunda bir kişiden güzel bir haber alabildik T tipsiiiizzzz hayırlısı olsun inşallah allah bizlerede nasip eder inşallah.. geçen araştırırken okudum 10 aşılamadan 1 tanesi tutuyormuş inşallah sıra bizede gelecekk. ben bu arada ben aşılamamın 13. günündeyim ama adet belirtilerim çıktı ortaya maalesefff![]()
ben dün akşam test yaptım ama negatif çıktıGebelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine benzer. İnşallah hamilesinizdir.
Canım her yerde farklı oluyo ben mesela aşılamaya klomenle basladm sadece 70 lira igne parasi verdim iki kere muayne oldugum icin 110 tl bide sperm yıkama ve asılama 600 tlydi yani toplam 780 liraya yaptirmis oldum aşılamamı bekliyorum bakalm nolcakKizlar Asilama fiyatlari hakkinda bilgisi olanlar yazabilir mi mesajda atabilirsiniz.Ilaclarla kaça maloldu.Raporsuz.Hangi hastanede yaptirdiniz.Bilgi lutfen.