Eki Görüntüle 1862883
Bu çantanın içine de hastane terliklerimi lohusa taçlarımı kilitli poşetin içinde göğüs pedlerini ve göğüs kremini bi tane de çorap koydum kızıma da patikle bant koydum ama takmaya giydirmeye cesaret edebilir miyim bilemedim belki hemen bi fotoğraf çekip çıkartırım
Eki Görüntüle 1862880
Bu pembe hurca iki takım sabahlık gecelik bi takım pijama iç çamaşırlarım ve kirlilerimi koymak üzere yedek kilitli poşet koydum öndeki minik çanta şimdilik boş ona diş fırçamı bikaç kozmetik malzemesi koyucam
Eki Görüntüle 1862879
Takımların penye battaniyelerini iki tane tek kullanımlık alt açma bir paket ıslak mendil aldım ama bu ıslak mendili kendim için aldım şimdilik

cam bi saklama kabına bebek pamuklarıyla kaynamış su hazırlamayı düşünüyorum herşey vaktinde olursa
Eki Görüntüle 1862878
Minik kozamın eşyalarını o pembe hurçlardan birine koydum üç takım hazırladım biri tulum diğeri lastiksiz alt üst göbek bağını rahatsız etmez diye düşündüğüm iki takımı kilitli poşetlere koydum birtanesini hemşireye verilmek üzere daha detaylı hazırladım hangisini giydirirler bilemediğim için. yüz temizleme mendillerini kilitli poşete koydum 6 tane bezi hurca hazırladım elimizin altına bi paket de bavula atmayı düşünüyorum yüz örtme mendilleri bi küçük bi büyük müslin bez bir de hazır kundak
Eki Görüntüle 1862876
Kızlar bu şekilde tüm eşyalarımı bişeylerin içine koydum emzik kutusu alıp emzikleri içine koyucam bi de şu dependin hasta bezinden de alınca tamamdır göğüs kalkanı pompa biberon çok ihtiyaç olursa kocamı bi koşu göndericem alıp gelsin kendimi kötüye şartlamak istemedim şimdiden zaten göğüs pompası hastaneden de kiralanabiliyormuş. Hastaneye sormayı unutmuşum şampuan gerekliyse onu da çantaya atıcam diğer elektronik cihazları şarj cart curt onların sorumluluğunu eşime verdim sıralama kaydı kızlar da artık siz alttan üste doğru gidersiniz