Ev kira, oda da yapmıyoruz diye büyüyen beşik çok çok özel bir şey seçmedim canım, zaten çok da fazla seçenek sunmadım lendime, düz beyaz olmasını istiyordum, hem beşiğin hem uyku setinin, kolay buldum

sağlam, kullanışlı bir şey ama öyle çok tasarım bir şey değil, fotodan hatırlarsın belki.
Bizim sepet beşik macerası en nijayet bugün bitti, sepet beşik araştıranlar bilir belki, lale modelini ben beğenemedim, ortadan bombeli olanları ve sade uyku seti olan bir şey alayım istedim, bebekonfordan sipariş verdim geldi, boyası berbat, cibinlik çubuğu kırılmış, ve beşik bilhassa istemediğim bir modelde, internettebfoto böyle değil diyorum, o modeli artık üretmiyoruz dediler, iade...
Civilden sipariş geçtim, beşik harika, uyku seti yanlış geldi, aynı hikaye, ben düz uyku seti istedim internettekinden diyorum, ürünü komple gönderin, biz doğru ürünü 3 gün sora göndereceğiz, depoda yanlışlık olmuş diyor, 3 gün sonra telefon, "üretici o uyku setinden artık üretmiyormuş, isterseniz siparişi iptal edelim, isterseniz puantiyeli modeli gönderelim" deyince, bu da iade....
Artık en baştan beri çarşıda gördüğüö, beğendiğim model vardı, gittik sipariş verdik, 3 günde geldi, akşam hemen yıkadım uyku setini, yarın da ütülerim inşallah.
Sizinki de gönlünüzce gelir kurulur inşallah tatlım

fotoları bekleriz, artık ağustos ayı bu topiğin en civcivli ayı olması gerekir