- Emoji Skoru
- 3.646
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.221
Ya ben bu sıcaklarda ev işi hiç yapamıyorum evimize bir abla geliyordu her hafta oda son bir kaç haftadır gelemiyor çok bunaldım eşime yaptırıyorum oda ne kadar olursa düşün artık@tubisimben Valla ben bu 3 den başka almadım almayıda düşünmedim şimdi evde L beden geceliklerim var onlarla takılırım diorum olmadı yıkattırırım getiririker bizimde ev yakın çok şükür bişey unuturlarsa eve gelir alırlar.bende izmirde böle bi serinlik arıyodum 16. Senem izmirde ama hiç teleferiğe gitmemiştim geçenlerde eşim götürdü valla esinti süper sıfır nem...insan öle yerlere atmak istio kendini sabah kahvaltımı yaptıkdan sonra söle bi evin tozunu alaım dedim klima kapalıydı gözlerim karardı,kalbim deli gibi çarptı nefes alamadım 1 dakika kendimi nasıl klimanın altına attım anlatamam....annelerimiz bizlere hamileyken ne cok cekmişler ya şimdi daha iyi anlıorum

ya @tubisimben bişey sorcam eldiven ve şapkalardaki etiketleri kestinmi napcaz onları?
hergün yemek yap temizlik yap kolay deil herşey bitip eve geldikleri için ufak sihirli dokunuşlarla oluo sanıolar sanırım hepsi
bi tek senelerdir ütüye ikna edemiorum şu halimle bile hala bana yaptırıo
...bende kesmeyi düşünodum bavula koymadan keseyim bare.