@tiphareth toplu iğne başı kadardı canım benimkisi dediğin gibi kanıyordu ben ilk apse yaptı sandım 1 hafta geçti 2. Haftada kanama üstüne ağrı ve sıcak soğuk hassasiyeti yaptı diş fırçalamayı geçtim yemek yerken kanamaya başladı,doktor kesti attı o kısmı ufaktı ama baya kötüydü resmen sallanıodu ekstra et parçası gibi,benimde okuduklarımda doğum sonrasında geçebilir diolar ama geçmeyende varmış...beslenmeylede alakalı deil dedi doktor hele calsiyım c vitamini vs.mesela ben 3 senedir şarjlı makina kullanıodum ki yanlışmış son 6 aydır sensodyne nin en hassas dişler için olan diş fırçasını ve paradondax kullanıorum ama o da kar etmemiş zaten bana orta sertlikte kullan dedi doktor hatta istersen diş macunu bile kullanmayabilirsin dedi...ama bi tek diş macunu ağrılarıma iyi gelio gargaralar midemi ağrıtıo...benimde arka dişimin bi ön sırasındaydı kitle hemen üstündede bi çürük ikisi bir oluo ağzımın yarısını felç edio resmen bugün yemek yiyemedim,doktor yemem gerektiğini sölediği halde napcam hiç bilmiorum,"

doktorda 3 ayda bir hamilelikte yaptırman lazımdı bu kadın doktorları nie ciddiye almıo bu olayı dedi ki haklı bugün doktoruna söledim haaa ölemi dedi ve geçti

neyse kendisini seviyorum o yüzden sallayasım yok

gidip sadece bi muayne olsan bence içinde rahat eder canım