Güle güle giysin bekliyoruz gelince fotosunu

ben de akşamları eve uğrayabilirsem vakitlice, foto çekip koyacağım cicilerimizi, bizim tekstil kısmı tamamdı zaten, dün de internetten kalan eksiklerin büyük kısmını hallettik, en azından ıvır zıvır olan kısmın çoğunu hallettik, hala da alınacak şeyler var, ama artık çok az şey kaldı, kafam rahatladı yemin ederim, alışveriş sonrası ay başında kullanmak üzere hediye çeki verdi onu da değerlendirmek için kalanları da haftaya halledeceğiz.
Dün büyüyen beşiğimiz gelmiş mağazadan aradılar, iş yerindeyiz diye eşim başladı söylenmeye" çok acele etmişiz, nereye koyacakmışız şimdiden....falan filan" tabii karşı atağa geçince ben, söylediklerine pişman oldu

perdeleri yıkıyorum bir haftadır ve hala eşim bir haftadır hepsini asamadı, o söylenmeye başlayınca ben de başladım, bir perdeyi bir haftada asıyoruz, bir bebek odasını da şimdi başlasak 3 aya ancak tamamlarız, 2 ay sonra sıcakta uğraşamam ben onlarla diye, sonra baktım 1-2 saat sonra hak vermiş olmalı ki, internetten sepettekileri alalım hadi demeye başladı. Erkekler sanırım kadınlar yönlendirmeden iş yapamıyorlar, en azından böyle konularda.

aldıkalrım da gelince kargodan onalrı da yüklerim buraya.
kalan ihtiyaç listesine baktım da hala da çoklar sanırım

küvet
kova
file
bebek bakım ürünleri(mustela set; yağ, losyon, pişik kremi, vücut ve saç şampuanı)
ateşölçer(weewll kulaktan ölçer)
süt sağma makinası(lansinoh otomatik)
termofor
ilaç kaşığı
ihtiyaç olursa emzik ve emzik askısı(philips avent)
puset-ana kucağı
oyuncakalr
kapı süsü
bebek şekerleri
foto albümü
dolap düzenleme kutuları
anne -bebek bakım çantası
anne gecelik, doğum ihtiyaçları, terlik vs
emzirme sütyeni, atleti
emzirme örtüsü, emzirme yastığı