• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

@vendetta42 canım yolu yarıladık artık endişe etme inşallah bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alcaksın,bu hislerin birazda olsa hormonlarlada alakası vardır kendini sakin tut,birde yaz geliyor sıcak havada alışveriş yapmak seni çok yorar gittikce ağırlaşmaya başlıo hareketlerimiz en azından şimdiden yavaş yavaş başla hem endişelerin biraz olsun hafifler
ayyy umarım yaaaa tüm anneler bebişlerine sağlıkla kavuşsunlar. tşk ettim canım benim biraz rahatlatayım kendimi başlayam. sağlıkla mutlu kall

iki gündür bakıyorum bu topiğe bunalıma girdim yaaa :cry: ben daha tek bi iğne bile almadım. ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı korkuyorum ya bişi olursa aldıklarım bana kafayı yedirir diye. arkadaşım da ana kucağı falan verdi götür dedi temmuz gibi gelip alırım dedim. çok mu paronayağım ben yaa :KK42:
Ay aman topik şenlensin diye yükledik fotoları, bunalıma girilsin diye değil:KK43::KK43: alışveriş işi her zaman çok kolay olmuyor doğru ama, bu alışveriş çok zevkli bir alışveriş:halay: almasanız bile listenizi, modelinizi belirleyin kafanızda, sonra şu mu bu mu diye düşünmekten kurtulursunuz, vakti geldiğinde, birkaç günde de halledilebilir esasında, hiç de olumsuz düşüncelere kapılmayın, Allah'a emanet yavrular.

haklısn 1 den fazla alnabilir zaten 0-3 ay bunlar giyilir yani @sinemnur
Vallahi tosuncuk olarak gelmezlerse bence de giyilir:KK70: sonuçta 3 ay da az değil, zaten hastane çıkışı 3 set oldu diye, ben parça kıyafetlerinde 0-3 aydan ziyade 3-6 aya ağırlık verdim, içerisindeki kundak, mendil omuz bezi hep kullanılır zaten, iç dış zıbınla patikli altlar da 3 ay boyunca giyilir yani.

@sinemnur o bahsettiğimiz sete sert kalın diye yorum yapanlar olunca tedirgin oldum ama sen beğendiysen tamamdr bir de şu var
http://urun.n11.com/hastane-cikisi-...erjik-10lu-hastane-cikisi-kiz-bebek-P73420341
bu da çok hoşuma gitti
Canım valla sert diyeni anlamadım, marka adının hakkını vermiş bence, markanın adı ipeksi ve kumaşlar bana yumuşacık geldi, hatta kayınvalidem çok güzel dikişler diker, kumaşın yerinden filan çok iyi anlar, aldıklarımı ona gösteriyordum, bu fiyatlara bu kumaşlar çok güzel diye çok beğeniyordu.

Tabii geliyor prensesiniz, bakarsın böyle pembişlere bu set de çok şirinmiş canım :KK200: ben de ancak bakıyorum pembiş elbiselere, gözüm kalıyor, geçiyorum:mad:

@sinemnur kredikartı bi boşalsın bende alaım diodum bu kozmonotlardan çok beğeniodum siyah olanını böle ayıcık gibi olanını ben babasına panda diorumda kızıda pandişkom olcak inşallah ondan o kadar karanlık bişey :halay:çok saol valla bebek siteleri harici bakmamıştım doğru dürüst:KK49: bide bişey diyimmi aslında başkasınkn zevkiyle alınmış seydense kendi zevkinle giydirmek paha biçilemez bence:rapci:
Vallahi sorma ya eşim benim kartın extresini okuyor, babymall, bebekcaddesi, bebekdükkanım, bebekgeliyoo,n11, hb, gg vs.vs. komple bebek alışverişi ile dolmuş:KK70:
ben de peluş olanlara çok baktım, aklımda da kaldı, bayılıyorum onlara, tam bir kuzu oluyorlar, eşim ben yerim o küçük kuzuyu dedi, yavrumu tehlikeye atamadım:KK70:
ben de bu konuda biraz kıl ve de gıcığım sanırım, çeyiz alışverişinde de pek kimseye bir şey aldırmadım, bebişe de her şeyini kendim beğenmek istedim, kayınvalidem yelek başlamış mesela bendeyken, beyaz seviyorum diye beyaz başlamış ama bir baktım, motifli dokulu bir şey, hiç de sevmiyorum öyle burgulu, motifli şeyleri, ördü bitirdi, kendisi de sevmedi, ben de dedim öreceksen ben sana internetten model indirsem olur mu diye, olur dedi sağolsun, istediğimden ördü bir tane de:KK70:ilk bebiş olunca insan her şeyine özeniyor işte.:KK200:

index.php

@sinemnur senin bu çok hoş bunu hangi siteden aldın canım? buarada inşallah 2. kız olur ve tüm heveslerini alırsın canm ayyy kimbilir senin kız koleksiyonun nasl olurdu merak ettim:)

index.php

@sinemnur senin bu çok hoş bunu hangi siteden aldın canım? buarada inşallah 2. kız olur ve tüm heveslerini alırsın canm ayyy kimbilir senin kız koleksiyonun nasl olurdu merak ettim:)
Kuzum bunu çarşıya çıkınca aldım, bahsettiğim 40 tl olan, hatta kese, bornoz havlu seti de aldım yanında, o da var fotolar da ikisini de 32 tl den hesapladı peşin olunca, bebitof markası, nette var mı bilmiyorum, bulursam gönderirim canım sana.
Eşim bu alışverişle 4 çocuk büyür, doğumdan sonra biz bir tane daha yapalım bari hemen diyor, kız olursa sen asıl onun alışverişini gör diyorum, yine alışveriş başlayacaksa kalsın o zaman diyor:KK70: sabah asansörde bile minik bir kız çocuğuyla bakışıp gülüştük, ben mi kız çocuklarını çekiyorum, kız çocukları mı beni bilemiyorum ama çok seviyorum fıstıkları:KK200: Allah nasip eder inşallah., buradan paylaşırım yine;)

http://urun.n11.com/body-ve-zibin/b...gclid=CLu2pdLM2cwCFcZAGwodAawL8A&gclsrc=aw.ds

çok tatlı renkli şeylerde var ama ben yenidoğanlarda minik masum kelebek gibi oluyorlar ya, böyle sade, kendinden dokulu, desenli şeyleri çok seviyorum, bu güzelmiş mesela, fisto mu deniyor, o kısmı rahatsız edici olur mu bilemedim ama , ön kısmında tenine değecek bir yerde değil nihayetinde.

index.php

http://bebefuryasi.com/bebitof-694-...ek-zibin-seti-krem-kahverengi-0-3-ay-56-62-cm

https://www.sahibinden.com/ilan/ali...u-bebek-zibin-seti-krem-kahve-299741269/detay

canım buralarda var ama pahalı :KK43: istersen çarşıya çıkınca bak, ya da indirimde denk getirmeye çalış., ben de denk gelirse haber veririm.

Ay aman topik şenlensin diye yükledik fotoları, bunalıma girilsin diye değil:KK43::KK43: alışveriş işi her zaman çok kolay olmuyor doğru ama, bu alışveriş çok zevkli bir alışveriş:halay: almasanız bile listenizi, modelinizi belirleyin kafanızda, sonra şu mu bu mu diye düşünmekten kurtulursunuz, vakti geldiğinde, birkaç günde de halledilebilir esasında, hiç de olumsuz düşüncelere kapılmayın, Allah'a emanet yavrular.
haklısın canımm benim. liste işii mantıklı geldi bir yerden başlamış olurumm Bende. sağlıkla kalınnn

Valla bizimkiside yeter artık dedi sonunda her avmde bebek magazası gezmekden cidden sinir oluo...biraz kendinede banada bakalım bile dedi,dedim kıskanclık had safhada :KK70: .aynen o kozmonotlar tam kuzu gibi ben h&m de bu sene yetşemedşm yoksa kahve tonlarda kuyruklu ve kulaklıları vardı...:KK37: Valla eğer ören biri varsa süper modeller var internette bende düğünde herşeyime kendim karar verdim hepsine ben koştum o yüzden hepsi içime sinmişti,bebekde de sinio çok şükür:KK36:

@DIPTISDIPTIS canım relax mode ben 2 ay önce sordugumda 250 demişlerdi fiyat deişmişmi?? Çok pahalı gelmişti bana

@DIPTISDIPTIS canım relax mode ben 2 ay önce sordugumda 250 demişlerdi fiyat deişmişmi?? Çok pahalı gelmişti bana
Canım etiket fiyatı 140 tl, %30 indirimi vardı ve nakit indirimiyle 94 e geldi. Bende çok şaşırdım. Şubatta benzerine 250 küsür demişlerdi.

Back
X