• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

@tubisimben karadenizin batı kısmını gezdim sanırım türkiyede bi gezmediğim doğu karadeniz kaldı oralarda en güzel yerleri valla izmir yeşil derler ama ankara bile daha yeşil yeşili bulmak için burdan baya bi yol yapmak gerekiyor oysa oralar ölemi offf valla şuan yemeğe fazla tuz atmanın etkisiyle şişkin şişkin yatakda Pestil halde yatarken çok cazip geldi o serinlik:KK51: bu günden itibaren artık geri sayımım başlıo askerlik gibi oldu valla şafak 100
Gerçekten yeşili ayrı bir güzel doğu karadenizin serinliği de çok iyi, biz bu yazdan geçtik artık seneye alacaz yavruşumuzu gezecez diyoruz eşimle, onun hevesiyle bu sene çok takılmadık tatile olursa olur olmazsa olmaz, bu taraflara gelirseniz seve seve gezdiririm sizleri:halay::KK76:

Kızlar emzirme sütyeni aldınız mı? Aldıysanız kaç beden aldınız ben karar veremiyorum gidip denemek mi lazım hiç de sevmem şu deneme işlerini:anneadayı:

Ooo süper teklif etmen yeter kuzum çok teşekkürler inşallah bi gün valla eşimle gezmeyi çok seviyoruz ama senelerdir deniz tatili yapıp duruoruz kendisi denizden korkup çıkmayanlardan :KK70:sizde inşallah gönlünüze göre güzel bi tatil yaparsınız valla eve tıkılmak zor oluo sıcakda:KK33: @tubisimben

Amin canım inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben kimyagerim, Konyada ikaç fabrikası kuruyoruz, şimdi proje ekibindeyim. Senin mesleğin nedir canım.
Allah kolaylık versin Can'ım , ben de öğretmenim canım

Kızlar emzirme sütyeni aldınız mı? Aldıysanız kaç beden aldınız ben karar veremiyorum gidip denemek mi lazım hiç de sevmem şu deneme işlerini:anneadayı:
Bence gidip denemek lazım. Ben bir tane aldım. 85c ama kalıbı geniş. Yoksa o da olmazdı:)
Kruvaze olanlar hoşuma gitti ama benimkiler için uygun değil sanırım. Belki mothercare de denemek kolay olur.

Bütün mobilyaları dün kurduk ama genel çekemedim henüz. Aşırı dağınık durumda perdeler takılmadı vs. Sadece aldıklarımızı dolaba yerleştirdim. Daha sonra yıkayıp ütüleyip daha düzgün fotoğraflarım. Şimdilik ön gösterim böyle :KK45:

image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Bayıldım valla bizde aynı sifonyerden alcaz hatta yarın gidioruz ama bizim kurulması boya vs ayın sonu güzel günlerde kullanın inşallah annesi sağlıkla... @DIPTISDIPTIS

Bütün mobilyaları dün kurduk ama genel çekemedim henüz. Aşırı dağınık durumda perdeler takılmadı vs. Sadece aldıklarımızı dolaba yerleştirdim. Daha sonra yıkayıp ütüleyip daha düzgün fotoğraflarım. Şimdilik ön gösterim böyle :KK45:

Eki Görüntüle 1841851 Eki Görüntüle 1841852 Eki Görüntüle 1841853 Eki Görüntüle 1841854 Eki Görüntüle 1841855 Eki Görüntüle 1841857 Eki Görüntüle 1841858 Eki Görüntüle 1841859
Hepsi çok zevkli olmuş canım. Güzel günlerde kullansın minik prens ve annesi tabii ki:)

Eki Görüntüle 1841851 Eki Görüntüle 1841852 Eki Görüntüle 1841853 Eki Görüntüle 1841854 Eki Görüntüle 1841855 Eki Görüntüle 1841857 Eki Görüntüle 1841858 Eki Görüntüle 1841859
Cook güzeller tamamlanmış halini de görürüz inş ;) bulutlu lambadan alcm bnde aklımda ikeadan cok güzel duruyor bulutlu yastık nerden aldın ? Bir de su renkli çizgili tulum cok hoş o nerden :) güle güle kullansın bebeğiniz hepsini

Bayıldım valla bizde aynı sifonyerden alcaz hatta yarın gidioruz ama bizim kurulması boya vs ayın sonu güzel günlerde kullanın inşallah annesi sağlıkla... @DIPTISDIPTIS

Çok saol canım:KK200: aslında o şifonyerin 4 çekmecelisini istemiştim ama kalmamıştı. Şimdi gelmiştir kesin. Çok bekletmeyin dün klima altında yapmamıza rağmen ölecektim yorgunluktan. Ağırlaşmadan büyükleri halletmek gerekiyormuş net anladım dün:işsiz:

Hepsi çok zevkli olmuş canım. Güzel günlerde kullansın minik prens ve annesi tabii ki:)

Teşekkür ederim canım. Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah:KK200:

Cook güzeller tamamlanmış halini de görürüz inş :KK66: bulutlu lambadan alcm bnde aklımda ikeadan cok güzel duruyor bulutlu yastık nerden aldın ? Bir de su renkli çizgili tulum cok hoş o nerden :) güle güle kullansın bebeğiniz hepsini

Çok teşekkürler:anneadayı: yastıkta ikeadan. Bebek reyonunda satılıyordu:KK68: yeşil grili mi acaba? Carter's takımı oluyor o. Diğer rengarenk olan ise onu izmir kemeraltında barış bebeden aldık:KK68:

Çok saol canım:KK200: aslında o şifonyerin 4 çekmecelisini istemiştim ama kalmamıştı. Şimdi gelmiştir kesin. Çok bekletmeyin dün klima altında yapmamıza rağmen ölecektim yorgunluktan. Ağırlaşmadan büyükleri halletmek gerekiyormuş net anladım dün:işsiz:

Teşekkür ederim canım. Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah:KK200:

Çok teşekkürler:anneadayı: yastıkta ikeadan. Bebek reyonunda satılıyordu:KK68: yeşil grili mi acaba? Carter's takımı oluyor o. Diğer rengarenk olan ise onu izmir kemeraltında barış bebeden aldık:KK68:
Carters olanı tanıdım takip ettiğim için renkli olanı demiştim denk gelirse alırım artık buralardan teşekkür ederimmmm :)

Hepsi birbirinden guzel saglikla guzel gunlerde kullanin insallah

Carters olanı tanıdım takip ettiğim için renkli olanı demiştim denk gelirse alırım artık buralardan teşekkür ederimmmm :)

Netten aradım ama bulamadım. Bulabilirsem mutlaka paylaşırım:anne:

Hepsi birbirinden guzel saglikla guzel gunlerde kullanin insallah

Teşekkür ederiz :anneadayı: inşallah hepimiz güzel günlerde giydirir süsler gezeriz bebişlerimizle:KK200:

Canim masallah ne guzel olmus herseyi :) Saglikla giydirmek nasib olsun insallah

@DIPTISDIPTIS canım çok güzel görünüyor herşey bir de onlar yerleştiğinde bak bak doyamazsın. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hem sana gem küçük paşana:KK46::nazar::KK200: o üçlü mobilyayaı ikea dan kaça aldın söyledin mi hatırlamıyorum canım:anneadayı:

Canim masallah ne guzel olmus herseyi :) Saglikla giydirmek nasib olsun insallah

Saol canım. Birde tam yerleşsede içim rahat etse. Dakika başı odadayım:KK48:

@DIPTISDIPTIS canım çok güzel görünüyor herşey bir de onlar yerleştiğinde bak bak doyamazsın. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hem sana gem küçük paşana:KK46::nazar::KK200: o üçlü mobilyayaı ikea dan kaça aldın söyledin mi hatırlamıyorum canım:anneadayı:

Şimdiden abone oldum odaya:KK48: çok teşekkür ederim canım.
Dolabı 280 tl
Beşiği 400 tl
Şifonyer 200 tl
Beşiğin içindeki yatak 170 tl
Şifonyer ve dolap sunta mdf karışık.
Beşiği özellikle böyle tercih ettim komple ağaç ve ön barı çıkıyor.
Benzeri vardı mdf o 280 tl di yanlış hatırlamıyorsam.

Canım maşallah hepsi birbirinden güzel :nazar::nazar::KK200::KK200: güzel günlerde kullanılsın inşallah, minik prensinizle güzel neşeli anılarınız olsun hep bu cicilerle, hepsine bayıldım:KK9:

Canım maşallah hepsi birbirinden güzel :nazar::nazar::KK200::KK200: güzel günlerde kullanılsın inşallah, minik prensinizle güzel neşeli anılarınız olsun hep bu cicilerle, hepsine bayıldım:KK9:

Canım çok teşekkür ederim :anneadayı:
Sağlıkla gelsin hepsi miniklerin inşallah :dua:

Back
X