• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

@CennetBahcesi53 gule gule giysin canim, cok tatlilar. Bu kiz cicileri de cok asiri guzel oluyor.insan zor tutar kendini alışveriş icin.

@CennetBahcesi53 gule gule giysin canim, cok tatlilar. Bu kiz cicileri de cok asiri guzel oluyor.insan zor tutar kendini alışveriş icin.
inşallah canım. gerçekten öyle, biraz kendimi frenliyim diyorum iş çıkışı avm nin önünden geçiyorum, girmediğim sürece sorun yok ama girince kendime hakim olmam mümkün değil :KK48:

Günaydın kızlaar, bizde ufaktan alıyoruz birşeyler küçük hanıma, ama henüz ilk doğduğunda giyecek birşeyi yok, hepsi genelde 3-6 ay 6-9 ay :KK46:
Eki Görüntüle 1820186 Eki Görüntüle 1820187 Eki Görüntüle 1820188 Eki Görüntüle 1820191 Eki Görüntüle 1820192 Eki Görüntüle 1820194 Eki Görüntüle 1820196 Eki Görüntüle 1820197 Eki Görüntüle 1820198 Eki Görüntüle 1820199 Eki Görüntüle 1820200 Eki Görüntüle 1820201 Eki Görüntüle 1820202 Eki Görüntüle 1820203 Eki Görüntüle 1820204 Eki Görüntüle 1820205 Eki Görüntüle 1820206 Eki Görüntüle 1820207 Eki Görüntüle 1820209 Eki Görüntüle 1820210 Eki Görüntüle 1820211 Eki Görüntüle 1820212 Eki Görüntüle 1820213 böyle açıp açıp katlıyorum en büyük zevkim :KK51: e bebekte beyaz düz pamuk zıbınlar vardı 4-5 tane de onlardan aldım. Yenidoğan alışverişini toplu yapıcam inşallah, bunları görünce dayanamadığımdan aldım :KK15: Sağlıkla giysin minnoşlar inşallah :anneadayı::KK200::nazar::nazar::nazar:
Ayy cok ciciler masallah. Gule gule giyinn .
Diyah beyaz hayvan desenli alta bayildim :))

Sorma kiz annelerinin isi daha zor gercekten :))
inşallah canım. gerçekten öyle, biraz kendimi frenliyim diyorum iş çıkışı avm nin önünden geçiyorum, girmediğim sürece sorun yok ama girince kendime hakim olmam mümkün değil :KK48:
Girince direk zarardasin demek :)) ben de artik 0-3 ay gezmelik degil de evde giymelik zaruri seylerini alcam. Gozum korkuyor hemen buyuycek giydiremiycem sonra annemler baslar biz demistik diye

Ayy cok ciciler masallah. Gule gule giyinn .
Diyah beyaz hayvan desenli alta bayildim :))

Sorma kiz annelerinin isi daha zor gercekten :))

Girince direk zarardasin demek :)) ben de artik 0-3 ay gezmelik degil de evde giymelik zaruri seylerini alcam. Gozum korkuyor hemen buyuycek giydiremiycem sonra annemler baslar biz demistik diye
inşallah canım. hepsini ayrıntılı çekmemişim farklı zamanlarda çekmiştim hep :oops: üstünde de üç tane kuzu var :KK51: tütülü eteğimizin fotosunu bulamadım 0-3 ay aldım onu fotoğraf çekiminde kullanırız diye :KK200: ya baktıkça da alasım geliyo aldıkça da alasım geliyo, hastalık gibi :KK57:

inşallah canım. hepsini ayrıntılı çekmemişim farklı zamanlarda çekmiştim hep :oops: üstünde de üç tane kuzu var :KK51: tütülü eteğimizin fotosunu bulamadım 0-3 ay aldım onu fotoğraf çekiminde kullanırız diye :KK200: ya baktıkça da alasım geliyo aldıkça da alasım geliyo, hastalık gibi :KK57:
Hepsi birbirinden güzel bende kız annesi olacağım, kız bebişlerine alışveriş yapmak gibisi yok, bende birazdan aldıklarımı yükleyeyim. Bende acaba ben mi bu kadar şey aldım diyordum senin prensesinde olmuş baya kıyafeti

image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
Bunlarda benim kızımın cicileri

Teşekkür ederim, senin bebişin cicilerinide merakla bekliyorum, hatırladığım kadarıyla sende kıyafetlerini almıştın ☺️
Ben daha her seyini almadim ama aldiklarimi paylastim onceki sayfalarda :)

Back
X