- Emoji Skoru
- 2.937
- Puanlar
- 658
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
Pazar günü yürüyüşü ganimetlerimiz böyle oldu. Biraz lüzumsuz şeylerde var ama napayım bayıldımhele ki ördekler ve tavşan kukla favorim
Banyo süngeri, göğüs ucu çıkarıcı, puset sinekliği, eldiven-şapka-çorapemzik olarak avent soothie almıştım ama paşa bey beğenmezse diye çeşit yapıyorum.
Eki Görüntüle 1837015
Ayrıca soğuk buhar olayını biraz araştırdım. Fiyat ve performans bakımından en çok memnun kalınan olarak weewell markası olduğunu gördüm. Ayrıca temassız ateş ölçerdeki övgüleride pek göz ardı edilmezdi. Onuda attım siparişe. Bunları hepsiburadadan aldım. Ayrıca lansinoh göğüs pedi 100 lü indirimdeydi onuda ekledim. Unuttuğum şey aventin göğüs kalkanı oldu, neyse ayın 2sindeki asıl alışverişte alırım artıkbu arada soğuk buhar mak. 120 tl
Eki Görüntüle 1837017 Eki Görüntüle 1837016
hayırlı olsun cicileriniz..
ya masallah butun arkadaslar o kadar guzel seyler almis ki baktikca benim icim aciliyor.onumuzdeki hafta atil, sonra tasinma derken ben iyice sona kaliyorum herhalde.
senin buhar makinesini gorunce aklima geldi otrinin burun acicisi var cok tavsiye ederim. eski model daha iyiydi sungerinin dayanikliligi falan acisindan ama yenisi de baya estetik olmus. bebek burnu dememek lazim o minik pompalar hic bir ise yaramiyor. yenidoganimin burnundan neler ciktigini gorsen sasardin :)) bi ara cocugun beynini mi cekiyorum falan diye dusunmutum 1 aylikken