Canım ben de 56'lı bir paket 1 numaradan, yine 54 ya da 58'li olan 2 numaradan da 2 paket aldım, genel yorumlar günde ortalama 8 adet değiştirildiği yönünde, 2 saatte bir değişim tavsiye ediliyor sanırım, gece bu periyot değişiyordur sanırım bir nebze, yine tecrübeli anneler daha iyi bilir, yanlışsam düzeltirler zaten, bedenlerinin tuttuğunu, alerjik bir reaksiyonda gelişmediğini düşünürsek elimde 170 civarında bez var, sanırım 20 gün kadar yeterli olacaktır, bu arada ben prima pampers premium care aldım, yorumlara okudum karma görüşler vardı, genel çıkarttığım yorum; premium care kesinlikle sızdırmıyor ama altını açtığında kötü kokusu ve jel topaklanma durumu bazılarını rahatsız etmiş, aktif careda ise jel topaklanma ve kötü koku gibi bir durum yok ama ara ara sızdırmalar yaşayanlar olmuş, bezi bebeğin kasıklarına iyi oturttuğunda sızdırmaz diyen de çok, ben premium care paketini daha çok beğendim, önemli olan da sızdırma zaten diyerek premium care aldım, premium care her zaman uygun olmuyor pahalı diyenler oldu ama kampanyadan alınca fiyat zaten uygundu.
Yanlış hatırlamıyorsam otribebe burun aspiratörünü @olbey tavsiye etmişti burada, zaten eczane ürünü sanırım, yorumlarda hep olumlu karşıma çıkmıştı diye hatırlıyorum, ben bebedorunkini almıştım şu puar şeeklinde olanlardan, gerekirse bir tane de bu nefesle çekilenlerden alırım, sadece yorumlardan olumsuz olarak , "nefesle filan burun temizliği olacak şey değil, eşim de ben de çekiyoruz olmuyor diyenler" vardı , tecrübeli anneler yorumlarlar umarım, doktorların bu aspiratörlere olumsuz yorumlarından bahsedenler de olmuştu ama bende sağlam bilgi yok, sormak lazım.
Diğer sorun da unibaby deterjan, unibaby marka olarak kullanıp memnun olmayan duymadım, ben unibaby yenidoğan mendillerinden aldım, deterjanları dalan roxy ve inatçı lekeler için

omo sensitive(hipoalerjenik seri) aldım, yumuşatıcı noktasında gerek yok diyenler çoğunluktadır bence, ben yumoş sensitive(hipoalerjenik seri) aldım yine de minicik kapakla, beşik uyku setini yıkarken kullandım, bebeğin cildiyle alakalı olacağı için sanırım bu doğruları hep yaşayarak bulacağız kendimiz için, ama bebe çamaşırlarında çift durulama tercih eden çok, çok alerjen bir insan olmadığım için ben de normalde bu alışkanlık yoktur,, bebeğin kıyafetlerini yıkarken çift durulama yaptırırım artık kalıntı riskine karşı.