Güle güle kullanın canım , çok sevimli oluyor bu bebiş cicileri, bakmaya doyulmuyor, eşim geçen gün üst bodysini aldı eline, "bu kadar mı olacak benim oğlumun sırtı" dedi, gözleri doldu, bakıştık, ağlaştık
Benim de genel olarak duyduğum en az 2 tane hastane çıkışı şart, 3 olması da makbul, o yüzden 3 tane aldık, hoş diğer alt üst takımlardan da var, çapraz zıbınlarından da var, hastane çıkışında ayrıyeten bir şey de yok esasında, battaniyesi takım olmasın dersen, diğer kıyafetlerden de giyer zaten. Uygun fiyatlı denk gelirse hastane çıkışı alınabilir, yoksa parça almak da makul olabiliyor.
Ben bir de tecrübeli annelerden doğum çantası listesi bekliyorum, şöyle reel şekilde, çünkü eylül 2015 annelerine bakıyorum, temmuzda doğumlar başlamış, Allah vaktinde hayırlısıyla versin ama temkinli olmak da fayda var.