@vendetta42 Bizde bu ağustosta 4. Yılımızı bitircez inşallah öncesi yok gibi biz 3. Ayımızda nişan 5 ay sonrada evlilik yaptık eşim biraz aceleciydi

Allahdan çocuk mevzusunda ısrarcı deildi

,bende kitap okuyamaz hale geldim kaldı ki GOT izlerken bile 10 kere tuvalete kalkıyorum kitap okumak ne mümkün insan konsantre olamıo resmen çok haklısın film izlemesi daha kolay

@tubisimben çok fazla alışveriş yapma arkadaşım bırak biraz bebeklede yap gez güzel olur ölede...aynı ilgisizlik bizdede var artık pek sallamıyor neyseki az kaldı yoksa

valla sabır die bişey kalmadı bu sıcaklarda ev temizle hazırlık yap boşboş otur zaman geçmio evde

eşimde yatmadan bi göbeğimi bi beni öpüo valla nasıl bi aşk yaşıyolar anlatamam zaten en başından beri baya baya sadece babasının sesine tepki verio bızdık bi açıdan çok seviniyorum çünkü sadece anneye düşkün anne gittimi mızmızlanan çocuklar hiç hoş gözükmüo haliyle adamlarda kendilerini olaydan sıyırmak için bahane buluolar

neyse daha öncede demiştim beril adı çok güzel maşallah adı gibi güzel olsun hayatıda