• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Bende de aynısı vaar rengi de aynı hatta ama henüz nevresimi falan yok o ölçülerde bulamadım hiç nerden aldın :KK43:
Canım hiç o ölçülerde nevresim alma, normal bebek nevresimi aldım ben iki takım. Büyük geliyor ama içine kıvırıyorsun çarşafını hiç sırıtmıyor. Yorgan da kullanmıcam kalın battaniye almıştım yorgan gibi duruyor. Chicconum bu beşiği için özel takım satılıyor ama 120 tl civarı, bence değmez. English home dan 27 tl ye aldım bu nevresimini.

Canım hiç o ölçülerde nevresim alma, normal bebek nevresimi aldım ben iki takım. Büyük geliyor ama içine kıvırıyorsun çarşafını hiç sırıtmıyor. Yorgan da kullanmıcam kalın battaniye almıştım yorgan gibi duruyor. Chicconum bu beşiği için özel takım satılıyor ama 120 tl civarı, bence değmez. English home dan 27 tl ye aldım bu nevresimini.
Hadi ya hiç belli olmamış gerçekten annem de kıvırırız dedi ama nerdeyse yarı yarıya içine kıvırılcak çok sırıtır diyodum, evet kendi takımı var internet satışı stokta yok diye aramakla uğraşmadım bende onu, english home epey uygunmuş sahiden bakayım bende:)

Tesekkur ederim bira uğraştırdı ama guzel oldular :KK200:

Amin insallah Can'ım tesekkur ederim isteyenlere yapıyorum çevremdekilere şimdilik :KK200:
İnstagramdan satışa başlarsan duyur canım burdan bence de çok iyi fikir :super:

@tiphareth canm benim saçlar zaten dalgalı, düz fön pek tutmuyor maşayı da kendim yaptığımda orjinal saçımdan bir farkı olmuyor onun için duş alıp saç kremi sürebilsem bana yeter:anneadayı: bakalım doğum şeklimiz nasıl olacak ona göre bir yol çizerim, saç bantlarını da sadece fotoğraflar için yapıyorum desem yeridir:KK70:
Doğum şeklin ne olursa olsun eminim güzel bi anne olursun canım :KK200:

@tiphareth benim saçlar pırasadır ,maşa falan hak getire. Aman foto çekilirken takarız işte 2 dakka yeter gider:)
Ay biriniz diyo pırasa birinizinki dalgalı ne güzel işte hep imrendiğim saçlar:KK68: hiç değilse hiçbişey yapmadan da bi şekli var benim saçlarım hem çok gür hem kalın telli duş aldıktan sonra düzgünce kurutabilirsem düz olur kurutamazsam o günkü ruh hallerine kalmış :KK70:

Hadi ya hiç belli olmamış gerçekten annem de kıvırırız dedi ama nerdeyse yarı yarıya içine kıvırılcak çok sırıtır diyodum, evet kendi takımı var internet satışı stokta yok diye aramakla uğraşmadım bende onu, english home epey uygunmuş sahiden bakayım bende:)
Bende sepet beşik için ektradan çarşaf almadım aldığım çarşafı ikiye katladım kenarlarından şıkıştırdım gayet güzel oldu canm, bu ara englishhomeda %50 indirim var herşey süper fiyata kaçırma :halay:

Ay biriniz diyo pırasa birinizinki dalgalı ne güzel işte hep imrendiğim saçlar:KK68: hiç değilse hiçbişey yapmadan da bi şekli var benim saçlarım hem çok gür hem kalın telli duş aldıktan sonra düzgünce kurutabilirsem düz olur kurutamazsam o günkü ruh hallerine kalmış :KK70:
Ooo seninkide hem gür hem kalın telliymiş, kalın telli saçlar çok çabuk şekil alıyor ve o şekil kalıyor, benim ince telli fön çekeyim anında dalgalanıyor pek tutmuyor, herkes kendinde olmayanı istermiş yaa:KK73::KK73:

@banu86 yok kuzucum doğum yok,bol stres bol ağrı var açıkcası yazıcak mecalim cok yok siz yazdıkca okuyorum,dün bol ağlamalı bi gece geçirdim,hava izmirde çok güzeldi klimasız uyumaya niyetlendim aylardır vücudumda kaşıntılar vardı bi şekilde idare ediodum ama dün sıcak,kaşıntı,kasılmalar,diş ağrısı vs derken 3 kere yer deiştirdim evde uyumak için eşimide yanımda sürükledim bi yerden sonra onada tak etti,kızmaya başladı en son çare klimayı yeniden açıp yatmakda buldum...diş etlerimde büyük problem oldu nerdeyse 2 haftadır kanıyodu ha bugün geçer diye diye en son doktora gittik eski dolgulardan biri yeniden çürümüş diştaşınvs temizlendi rahatladım ama hala sıcak soğuk hassasiyeti var...bende durumlar böle doğum yapan herkesi bebeğiyle güzel bi ömür dilerim,en kötü günleri böle olsun...

@banu86 yok kuzucum doğum yok,bol stres bol ağrı var açıkcası yazıcak mecalim cok yok siz yazdıkca okuyorum,dün bol ağlamalı bi gece geçirdim,hava izmirde çok güzeldi klimasız uyumaya niyetlendim aylardır vücudumda kaşıntılar vardı bi şekilde idare ediodum ama dün sıcak,kaşıntı,kasılmalar,diş ağrısı vs derken 3 kere yer deiştirdim evde uyumak için eşimide yanımda sürükledim bi yerden sonra onada tak etti,kızmaya başladı en son çare klimayı yeniden açıp yatmakda buldum...diş etlerimde büyük problem oldu nerdeyse 2 haftadır kanıyodu ha bugün geçer diye diye en son doktora gittik eski dolgulardan biri yeniden çürümüş diştaşınvs temizlendi rahatladım ama hala sıcak soğuk hassasiyeti var...bende durumlar böle doğum yapan herkesi bebeğiyle güzel bi ömür dilerim,en kötü günleri böle olsun...
geçmiş olsun canım, diş ağrısı hiç bişiye benzemiyor çok zor, geçende benim de başıma vuruyordu ağrısı. doğumdan sonra yine bi ton diş operasyonu geçircez anlaşılan. annemin dişleri emzirirken mahvolmuş, umarım bizde olmaz. zaten ne yapsam fayda etmiyor, genetik bişi herhalde. moralini bozmamaya çalış canım son zamanlar artık ağrılar filan tavan yaptı, yazın da gebelik hiç çekilmiyormuş bu sıcak şehirlerde hele. bana da klima dokunur, astımım da var, çok dikkat etmeye çalışıyorum. sen de gerekirse kapıyı açarak klimayı çalıştır, o zaman çarpmıyor beni çünkü. uyurken o da dokunur diye vantilatör açıyorum mecbur. tez zamanda iyileşirsin inşallah, kendine iyi bak canım.

Ooo seninkide hem gür hem kalın telliymiş, kalın telli saçlar çok çabuk şekil alıyor ve o şekil kalıyor, benim ince telli fön çekeyim anında dalgalanıyor pek tutmuyor, herkes kendinde olmayanı istermiş yaa:KK73::KK73:
Şekil vericek vaktim olur inşallah :dua: :KK200:

image.webp

Kıslarr annemin yaptığını geliştirdim ismimizi de yazdım ay hep aynı fotoğrafı koyuyo gibi oluyo ama kendim bişey yaptım diye çok heveslendim :KK70:

Eki Görüntüle 1870326
Kıslarr annemin yaptığını geliştirdim ismimizi de yazdım ay hep aynı fotoğrafı koyuyo gibi oluyo ama kendim bişey yaptım diye çok heveslendim :KK70:
çok güzel canım bayıldım ben. kızının ismi Koza mı olacak, hiç duymamıştım ve çok çok hoşuma gitti :KK200::KK200::KK200:

çok güzel canım bayıldım ben. kızının ismi Koza mı olacak, hiç duymamıştım ve çok çok hoşuma gitti :KK200::KK200::KK200:
Ben de hiç duymamıştım canım koza olucak inşallah böcek kızım tırtıl kızım derken birden ilham geldi:KK70:ay çok teşekkür ederim iyi moral oldu güzel tepki veren nadir insanlardansın :KK36:

Back
X