• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Maşallah kızımız gelin gibi duracak içinde:KK200: ikea yakın olanlar ne kadar şanslı, internetten sipariş versen bir sürü kargo ücreti alıyorlar güle güle kullanın canm:KK36:
Teşekkürler canım :KK200: doğru diyosun kargo ücretleri çok pahalı iki üç parça için gitmiyim internetten sipariş veriyim diyorum ama o iki üç parça için koskoca mağazayı gezdirip kasaya 7 parçayla varıyoruz ama yine de yakın olması büyük şans beğendiğin içinde kalan bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım canım sanırım cmt yine gidicez

Bu da bizim süslü yastigimiz. Evde can sıkıntısından çıkan işler :) anneme makinada zorla yastik diktirdim üstünü de ben susledim kelebekleri ördüm elimde. Hatta o kelebeklerden örüp buzdolabı süsü mü yapsam diyorum dağıtmak için mevlutte falan
Vayyy eline sağlık canım ne kadar yeteneklisin

Oooo yeni cicişler geliyor demek kızlar yaptıkça paylaşın bayılıyorum bakmaya, benimde bir elimde silikon tabancası bir elimde iğne iplik bişeyler yapmaya çalışıyorum size bugünki eserimi paylaşayım:halay:
Eki Görüntüle 1871916
Waaaaww arkadaşım ellerine sağlık valla çok zevkli ve beceriklisin :nazar::KK200:

Teşekkürler canım :KK200: doğru diyosun kargo ücretleri çok pahalı iki üç parça için gitmiyim internetten sipariş veriyim diyorum ama o iki üç parça için koskoca mağazayı gezdirip kasaya 7 parçayla varıyoruz ama yine de yakın olması büyük şans beğendiğin içinde kalan bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım canım sanırım cmt yine gidicez
Artık pek bir şey kalmadı canm teşekkürler bir ara eşime bu yaz istanbul ankara izmir veya bursaya gider miyiz diye soruyordum:KK70: sırf ikea ya gidebilmek için yok daha neler nasıl gideceğiz dedi:cry: bende kıydım paraya kargo ücreti ödedim aldım:confused:

Waaaaww arkadaşım ellerine sağlık valla çok zevkli ve beceriklisin :nazar::KK200:
Teşekkürler canm, bu aralar pinterest diye site var oraya takıldım ordan bakıp bakıp bişeyler yapıyorum, artık bebek odası doldu ben hala ne yapsam derdindeyim:-) bu işin sonu yok galiba:rolleyes:

Teşekkürler canm, bu aralar pinterest diye site var oraya takıldım ordan bakıp bakıp bişeyler yapıyorum, artık bebek odası doldu ben hala ne yapsam derdindeyim:-) bu işin sonu yok galiba:rolleyes:
İyi yapıyorsun valla zamanı güzel değerlendiriyorsun daha ne olsun herbiri ayrı ayrı şahane oluyor :) sonrasında da bebişinle birlikte yaparsınız onun da el becerileri gelişmiş olur bundan güzel kaliteli vakit geçirme yok işte :)

Arkadaşlar bu nevresimden alan var mıydı sanki fotoğraflarda hatırlıyorum çarşafı lastikli mi çarşafın ölçüsü kaç sitede yazmıyor çarşafın detayları

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 128
Hastanedeki Bebek beşiği için etek süsü yapan bir arkadaş vardı sanki kim hatırlamıyorum. Beşiğin ölçüsünü bilen var mı annem etek süsü yapacak ölçü bilmiyorum.
canım @DIPTISDIPTIS vermişti ölçüleri biara diye hatırlıyorum

Hastanedeki Bebek beşiği için etek süsü yapan bir arkadaş vardı sanki kim hatırlamıyorum. Beşiğin ölçüsünü bilen var mı annem etek süsü yapacak ölçü bilmiyorum.

Evet bendim o:KK24:
En : 45 cm
Boy : 75 cm
Yükseklik : 80 cm

Teşekkür ederim :) yaptınız mı bizde tül aldık annem yapacak.

Evet :KK200: biraz büyük bıraktım ben. Lastiğinden istediğim gibi boyunu ayarlayabiliyorum. Ön tarafınada fiyonk yaptım lastiği düğümlediğim yeri gizlemek için:KK45:şimdilik beşikte duruyor hastaneye gidecek.
image.webp

Evet :KK200: biraz büyük bıraktım ben. Lastiğinden istediğim gibi boyunu ayarlayabiliyorum. Ön tarafınada fiyonk yaptım lastiği düğümlediğim yeri gizlemek için:KK45:şimdilik beşikte duruyor hastaneye gidecek.
Eki Görüntüle 1873156

Güzel olmuş fiyonk. Evet bizde fiyonklu yapacağız.
Fotodaki gibi düşünüyoruz ama tülümüz beyaz fiyonk mavi. Pike takımım gri olduğu için mavi tül tercih etmedik.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 158
Eki Görüntüle 1872076

Kızlar iyi geceler anneannemiz geldi bize oyuncaklar ördürmüş:KK200: bi de herşeyi düşünmüş antibakteriyel ipten yaptırmış yıkanıyomuş size de belki fikir olur :KK69:
Ayy bayılıyorum ben bu amigurumilere. Sipariş alıyor muymuş annenin tanıdığı acaba çok heveslendim. :))

Bende salı günü verdim siparişi dün kargoya verilmiş ama bugün gelmedi inşallah yarın erimeden gelir:KK43:
canım nereden aldın çikolataları? bende bu ara bu işi halletmeye çalışıyorum ama çok kararsız oldum çikolata erir mi diye lokum mu alsam nereden alsam vs.. çok kararsız kaldım...

Back
X