• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Ay dimi ya bütün çeyiz güllü tabaklar nevresimler :skandal:seviyorum ama napaım,bizim b.anne baya şeylerde ördüde düğmeleri dikemedikki gösteremedim size annem gelince dikcek inşallah bi düğme bile dikemediğim için...hala dikiş nakış kursuna gidip bide pike takımı yaptı bize sahi onu hiç eklemedim buraya bi ara koyayım:KK53: bazen hazırlae dikilmişten daha iyi oluo ama bosver sen yorgunlukdan iyidir...

Birde kızlar bende en son takım alıp gitmeye karar verdim hastaneye görümcemde aynı hastanede doğum yaptıgı için çarşafları haliyle gördük ve beğenmedim bugün english homedan gidip tek kişilik takım yaptım kendime dantel vs deil ama allı pullu denilebilir ben ve gül merakım nasıl bi naftalinli kafam varsa artık
Bende almıştım englishhome dan ama evde kullanmak için aldım hatta o pikenin aynısını kullanıyorum çok rahat, bende bişeyler ayarlayacağım artık hastane için:halay:

@tubisimben inşallah hepimizin kuzucukları güle çoşa kaderleri güzel olsun :nazar::KK200: oğluna az önce bak annenin yaptıklarına süper övgüler var dedim pek bi kabardı bizimkisi :KK70::cool:sahiden pike çok güzelmiş yumusacık yıkandı bavula girdi bile :KK73: yarın son süslerimizi tamamlayıp artık doğuma hazır olcaz inşallah hacı şerifden çikolarda gelince işlem tamamdır:KK71:

Bunlarda benim hastane icin hazırladıklarım :) bakalım Zümrâl hanım ne Zaman gelecek :KK46:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 144
  • image.webp
    image.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 148
Kızlar fırsat bulup ne fotoğraf çekebildim ne doğru düzgün yazabildim ama takipteyim :halay:
@Fairy_tale84 renkler düzen süper olmuş çok beğendim odayı:nazar:
@tubisimben o odayı gördükçe kıskanmadım desem yalan olur :KK70: :nazar:
Hep hayalimdi kız bebiş :KK200: maaşallah :nazar:
@Humakusu tam mevlütte yapmak istediğim şey. Çok zevkli. O cam sebili nereden edindin? Bilindik bir markanın mı?

Kızlar fırsat bulup ne fotoğraf çekebildim ne doğru düzgün yazabildim ama takipteyim :halay:
@Fairy_tale84 renkler düzen süper olmuş çok beğendim odayı:nazar:
@tubisimben o odayı gördükçe kıskanmadım desem yalan olur :KK70: :nazar:
Hep hayalimdi kız bebiş :KK200: maaşallah :nazar:
@Humakusu tam mevlütte yapmak istediğim şey. Çok zevkli. O cam sebili nereden edindin? Bilindik bir markanın mı?
Teşekkür ederim canm, eşim de ben burda uyusam demeye başladı:KK70:canm seninde artık içinde rüzgar bey varken odasını görürürz hem oda tamamlanmış olur onun mis kokusuyla:KK200:

@DIPTISDIPTIS Teşekkürler canım:KK200:çok uğraştırdı valla,@tubisimben de dediği gibi senin odayı artık oğluşunla beraber görürüz,zaten bi sürü foto çekmiştin sen hatırlıorum hatta bişey sorcaktım sana dönence olarak fisher price mi yoksa vtech mi almıştın mrk ettim,bizim kuzende oğluna alcak bende 2. Ayımızda alırız diorum ama karar veremedik

Kızlar ben uyku arkadaşı aldım geçen kanguru gibi içime atıorum kokumu alsın die eşimde benle bi dalga geçiorki anlatamam,bebekler anneden ayrı kalınca uyurken hemen panik olabiliomuş,okuduklarımın yalancısıyım :KK22:
Amann sen erkeklere bakma onlar dalga geçecek yer arıyorlar, tabiki senin koynunda olmak başkadır ama bir eşyada senin kokunu alıyorsa onunla da rahatlıyorlar iyi yapıyorsun, benim hiç aklıma gelmemişti bende yapayım bari :KK70:

@DIPTISDIPTIS Teşekkürler canım:KK200:çok uğraştırdı valla,@tubisimben de dediği gibi senin odayı artık oğluşunla beraber görürüz,zaten bi sürü foto çekmiştin sen hatırlıorum hatta bişey sorcaktım sana dönence olarak fisher price mi yoksa vtech mi almıştın mrk ettim,bizim kuzende oğluna alcak bende 2. Ayımızda alırız diorum ama karar veremedik
Bana mı dedim @DIPTISDIPTIS a mı dedin tam anlamadım ama benim ki fisher price canm:KK36:

@tubisimben valla boynunda gögüs aramda takılıo :KK76: oyuncak o gün görümcem çocuğu ayırdıkca kendinden çok ağladı 1 saat çocuk emdi ama sanırım anne koynu aradı ee dikişler acıo yoruldu kızda dedim çocuk belki böle sakinleşir....birde az önce kapı süsümüzü bitirdik hastane kapısına koycaz sonra bebiş odasına eşimle didişerek yaptık ya hadi hayırlısı çıldırttı beni takıntılı kendisi yok eğri olmuş yok tek yapmalıymış yemin ederim çıldırttı beni tipik terazi işte:ukala: bu arada kızımızın ilk adı umay aramızda kalsın evlenmeden daha adını koymuştum :KK73::KK70:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 119

Canım ben onu alacaktım ama tavana ışık yansıtanları önermediler. Özellikle çok ışıklı olmasın diye tembihlenince chicco tatlı rüyalar sevimli arkadaşlar olanını aldım jokerden. Çok basit bir dönence ama şirindi.

http://www.oyuncakdunyasi.com/Chicco-Tatli-Ruyalar-Sevimli-Arkadaslar-Donence_18481.html#0

Çok saol canım ya bende bi bakaım araştıraım,çok ışık istemiolar ama yaptıkları herşey bol ışıklı :işsiz: 2. Aya kadar olmadı bende çocuk doktoruna sorar öle alırım ,zaten hiç indirime girmio melet @DIPTISDIPTIS

Back
X