- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Kızlaar babannem sandığımı aldı. Aynı buna benziyor. Hep istiyordu babanne hatırası olsun diye yoksa ben sandık düşünmüyordum.
Güzel düşünmüşsün canım yerde varsa böylesi daha iyi daha modernBende sandık hem istiyorum ama hemde yer kaplamsn diye istemyrum ama şuna karar verdm canım
Puf görünmlü gizli sandıkYatak odamda geniş oldgndan sıkışık durmaz
Tabi benim pufumun altı beyaz üst kısmı mor olucak
Eki Görüntüle 1725641
Aynen canım birde babam yapıcagı için istediğim ölçüde neredn bulucam diye sorunda kalmıyo aklıma bu geldi işteGüzel düşünmüşsün canım yerde varsa böylesi daha iyi daha modern
Canım bak sen mor diyince böyle sandıklarda varmışBende sandık hem istiyorum ama hemde yer kaplamsn diye istemyrum ama şuna karar verdm canım
Puf görünmlü gizli sandıkYatak odamda geniş oldgndan sıkışık durmaz
Tabi benim pufumun altı beyaz üst kısmı mor olucak
Eki Görüntüle 1725641
Üstünü aynen böyle istyrum canım ama yatk odası dolaplarım beyaz oldu benim yani altınında aynı malzemeden olması lazımCanım bak sen mor diyince böyle sandıklarda varmış
Pano çok tatlışşKızlar panomuz nasıl omuş ben renk düzenlerini ayarlamya çalşyrum ama düzen konusu falan önerilere açığım
Birde maşallah ilk gelinimiz ocak ta . @sarihperi ayağını sürüyerek evlen canım bizimkilerde hemen olsun
05.06.2015 isteme ve söz tarihim. 12 temmuz kına gecem 13 temmuz düğünüm. 28 Yaşındayım muğlada oturuyorum :)HoşgeldinBiraz daha ayrıntı alabilir miyiz canım
ben de kına organizasyon şirketini karar vermiş durumdayım, ve ordan bu 2 kaftanı beğendim :) ikisinden birini seçicem.
ben de kırmızıyı beğendim canmben de kına organizasyon şirketini karar vermiş durumdayım, ve ordan bu 2 kaftanı beğendim :) ikisinden birini seçicem.
Ne kadar nostaljik ve hoş bişey. Ben çok beğendim hatırası da çok güzel güle güle kullanırsın inş.Kızlaar babannem sandığımı aldı. Aynı buna benziyor. Hep istiyordu babanne hatırası olsun diye yoksa ben sandık düşünmüyordum.
Pano çok tatlışşEline sağlık :) Ben bu konuya bayılıyorum yaa baktıkça heyecanlara giriyorum Geçsin günler hemencecik
05.06.2015 isteme ve söz tarihim. 12 temmuz kına gecem 13 temmuz düğünüm. 28 Yaşındayım muğlada oturuyorum :)
Ben de geldimm
Nişan: 28.11.2015
Kına: 03.09.2016
Düğün: 04.09.2016
Gerekli olan başka bir şey var mı
Kızlar hoşgeldiniz
Biraz daha bilgi alabilrmiyim acabaa
ben de kına organizasyon şirketini karar vermiş durumdayım, ve ordan bu 2 kaftanı beğendim :) ikisinden birini seçicem.
Tatlım hemen ekliyorum karşklk olmş sanırımHoşbuldummmDaha önce yazmıştım alıntı yaptımmm
Tatlım hemen ekliyorum karşklk olmş sanırımk.bkma lütfeen
Tamamdır canım :) Eylül gelinlerinde artış varNe kusuru, teşekkür ederimmm
Kızlar izleyin bayıldım danslarına yaa
Ama benim nişanlım hayatta hayatta yapmaz böyle şeyler
Ooo süper ozmanaaaaşırı merak ettim ya iş yerinde sınırlama old. için açmıyor tarayıcım videoyu Ben de çok yatkınım böyle şeylere yakında kursa başlıycaz nişanlıcıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?