2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlaar babannem sandığımı aldı. Aynı buna benziyor. Hep istiyordu babanne hatırası olsun diye yoksa ben sandık düşünmüyordum.

Bende sandık hem istiyorum ama hemde yer kaplamsn diye istemyrum ama şuna karar verdm canım
Puf görünmlü gizli sandık Yatak odamda geniş oldgndan sıkışık durmaz
Tabi benim pufumun altı beyaz üst kısmı mor olucak

Güzel düşünmüşsün canım yerde varsa böylesi daha iyi daha modern

Canım bak sen mor diyince böyle sandıklarda varmış

Eklentiler

• DSCF0043.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 256
Pano çok tatlışş Eline sağlık :) Ben bu konuya bayılıyorum yaa baktıkça heyecanlara giriyorum Geçsin günler hemencecik

Pano çok tatlışş Eline sağlık :) Ben bu konuya bayılıyorum yaa baktıkça heyecanlara giriyorum Geçsin günler hemencecik

Sağol canıım
Bende her gün günleri azaltırken çok heycanlanıyrum canım güzel oldu burası gerçekten hem fikirler ediniyoruz

05.06.2015 isteme ve söz tarihim. 12 temmuz kına gecem 13 temmuz düğünüm. 28 Yaşındayım muğlada oturuyorum :)

Hemen düzenliyorum canım

Kızlar izleyin bayıldım danslarına yaa
Ama benim nişanlım hayatta hayatta yapmaz böyle şeyler

aaaaşırı merak ettim ya iş yerinde sınırlama old. için açmıyor tarayıcım videoyu Ben de çok yatkınım böyle şeylere yakında kursa başlıycaz nişanlıcıkla

aaaaşırı merak ettim ya iş yerinde sınırlama old. için açmıyor tarayıcım videoyu Ben de çok yatkınım böyle şeylere yakında kursa başlıycaz nişanlıcıkla
Ooo süper ozman
Kınada testi oyunu yapıcakmısınz kızlar ben bayılıyrum ona yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…