- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
ben de kimsenin hevesini kırmamak adına alınan şeylere müdahale etmiyorum ama büyük ve önemli şeyler söz konusu olursa sözlüme derim o girer araya. alyans, mobilya gibi şeylere tepkim çok farklı olur tabiAynen canim benimde başını agritacagim insan nişanlım olur, ama mesela kayinvalidemle bir kere alışverişe çıktık pijemaya kadar kendi seçti bende hicc bir şey demedim çok da dert etmedim beğendiğimi giyerim begenmedigimi giymem. Bide daha mobilya belli değilken hali almış ondada nişanlım kızmış biraz bana sorulmadigi için. Ama onu da umursamadim şahsen begenmezsem, eve uymazsa kullanmayacagim olan onun parasina olur.
Pek sorunda etmemek lazım ama alyans ayrı bişey sonuçta .. Benimde kayınvalidem çamaşır makinesi almış bize biz daha sözlenmeden önce. Mağazadan alacağı vardı bize yatırım yapmış bana yeni söyledi hem mağazada bekliyor istediğin modelle de değiştirebilirsin dedi. Ama güzel bişey seçmiş saolsun düşünüp almış değiştirmeyi düşünmüyorum o yüzden..
Aynen öylee :) fikir sorulması lazım tabikii. Annelerin hevesinden böyle oluyor galibaaben de kimsenin hevesini kırmamak adına alınan şeylere müdahale etmiyorum ama büyük ve önemli şeyler söz konusu olursa sözlüme derim o girer araya. alyans, mobilya gibi şeylere tepkim çok farklı olur tabi
değiştirme imkanı olan şeyler çok problem değil zaten bence. benim kayınvalidem de battaniye almış, gelin şalı almış falan. ufak tefek şeyler yanibenim hoşuma gidiyor bu tip düşünceli hareketler. ama alyansı, ya da evin değişmezlerini almasın mümkünse. değiştirebilceğim şeyler olsun
Aynen öylee :) fikir sorulması lazım tabikii. Annelerin hevesinden böyle oluyor galibaa
Yok canım yanlış hatırlamışım hemen düzellttim zaten :) seninle mekan hakkında konuşmuştuk M Meral Ak ı görmüştüm ordayok canım keşke orda olsam ama değilim
orda okudum ben, okul bitince de bir süre iş aradım orda çalıştım ama olmayınca yaklaşık 1 sene önce döndüm memlekete.
ankara gelinleri topiğine de uğramadım diye hatırlıyorum ama uğramış da olabilirim belli olmaz, hatırlamıyorum
Evet canm inşallah benim ailem ve sözlümün ailesi ankarada. Ben atandığım için istanbuldayım ankaraya tayin istiycem işte ankarada yaşamak istiyoruz Allah kısmet ederseevet canım Ankara'da mekan var mı diye konuşmuştuk doğru
ama çok özlüyorum oraları. siz evlenince de orada mı yaşayacaksınız?
Evet canm inşallah benim ailem ve sözlümün ailesi ankarada. Ben atandığım için istanbuldayım ankaraya tayin istiycem işte ankarada yaşamak istiyoruz Allah kısmet ederse
ben grafik tasarımcıyım ve fotoğrafcıyım :) fotoğrafçı olarak atandım canım 24 yaşındaymnickini görünce sen de mimar mısın acaba diye düşündüm ama atandım diyorsun, yaşın da küçük gibi bilemedim şimdi
eş durumundan tayin çıkıyor mu sizde? gerçi daha 1 yıl var dimi sizin düğüne vakit çok yani.
ben grafik tasarımcıyım ve fotoğrafcıyım :) fotoğrafçı olarak atandım canım 24 yaşındaym
kendi kurumumun başka birimine geçmek istiyorum o yüzden tayin oluyor ama zorluyorlar bakalm
İşimi çok seviyorum canımm.. İnşallah hallolur tayinde başka sıkıntımız kalmaz.çok eğlenceli gözüküyor mesleğin umarım öyledir
söz detaylarından belliydi aslında bu konulara ilgili olduğun
inşallah biran önce tayin işi hallolur da kafan da rahatlar. uzaklık iyice zorluyor insanı bu süreçte.
herşeyi yanyana halletmek istiyorum ama haftada ancak 1 günümüz var,bu sefer evdekiler sıkıştırıyor yerişmeyecek diye. gerçekten en sonunda huniyi taktıracaklar bana
İşimi çok seviyorum canımm.. İnşallah hallolur tayinde başka sıkıntımız kalmaz.
Ben şuan haftada 1 e razıyım inanki
Aaa evet canım o da zor olur haklısın tabii .. Annelere ne almayı düşündünüz napıcaksınzz acabaasizin mesafe de uzak kaçıyor tabi haklısın
gerçi biz de ancak her haftasonu görüşmeye başladık, ben çalışmıyorken her hafta görüşmek maddi olarak zorluyordu bizi
Aaa evet canım o da zor olur haklısın tabii .. Annelere ne almayı düşündünüz napıcaksınzz acabaa
ya biz ilk olduğu için hediye alıcaz valla. bende annelerle bişeyler yapalım istiyordum ama biliyosun ben uzaktaymnormalde sadece telefonla görüşerek kutlamayı düşünüyorduk, daha sözlüyüz sonuçta fazla protokole girmeyelim diye ama şimdi bu haftasonu bohça alışverişine çıkma ihtimalimiz var. eğer öyle bişey olursa kayınvalideciğimi yemeğe götürürüm diye düşünüyorum.
hediye işine evlenince girelim yaa, şimdiden bide o derde girmek istemiyorum
senin aklında ne var ?
ya biz ilk olduğu için hediye alıcaz valla. bende annelerle bişeyler yapalım istiyordum ama biliyosun ben uzaktaymsözlümle ortak hediye alıcaz iki anneyede
ayy bilmiyorm ya :)) ben ona blender annemede ütü alalım diyorum iksiininde şuan ihtiyaçları bu yöndeben de ne güzel hediyeden yırtacam diyordum ama sevgilim ben pazar günü geleyim de hediye bakalım annelere dedi benim hayallerimi yıktıgerçi bohça alışverişine çıkarsak annesinin yanında annesine nasıl hediye alacağız acaba bunu hiç düşünmüyor ki beyefendi
şimdi kara kara düşün bakalım, kayınvalideye ne hediye alınır
ayy bilmiyorm ya :)) ben ona blender annemede ütü alalım diyorum iksiininde şuan ihtiyaçları bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?