2016 haziran anneleri

Tebrikler canım benimmm!! Ne zaman öğrendin gebe olduğunu? Ben hala şoktayım!! :)
Ben hala tam olarak inanmis degilim:KK57: sali gunu adetimden 2 gun once ogrendim idrar testi yaptim cok silik 2. cizgiyi gordum. Sonra hemen kan testi ve hcg 53 ciktii:KK49: pazartesi yine kan testi yaptiricam hcgdeki artisi gormek icin.

Ben hala tam olarak inanmis degilim:KK57: sali gunu adetimden 2 gun once ogrendim idrar testi yaptim cok silik 2. cizgiyi gordum. Sonra hemen kan testi ve hcg 53 ciktii:KK49: pazartesi yine kan testi yaptiricam hcgdeki artisi gormek icin.

Şuan kaç haftalıksın ben 4+1 galiba aynı zamana gelecek dogumumız :)

Aa b
Aa bende salı günü öğrendim. Cumartesi test yapmıştım ikinci çizgiden eserr yoktu. Pzrt doğum günümdü o gün yapacaktım sonra moralim bozulmasın diye bir gün daha bekliyeyim dedim. Aa ertesi gün bat in sonrası bi baktım ikinci çizgi :)))) bende inanmiyorum hala.
Kan verdim bugün ama ben yurt dışındayım. Sonuçlar bir haftaya anca çıkar dediler. İnşallah hcg yüksek çıkar

Aa b

Aa bende salı günü öğrendim. Cumartesi test yapmıştım ikinci çizgiden eserr yoktu. Pzrt doğum günümdü o gün yapacaktım sonra moralim bozulmasın diye bir gün daha bekliyeyim dedim. Aa ertesi gün bat in sonrası bi baktım ikinci çizgi :)))) bende inanmiyorum hala.
Kan verdim bugün ama ben yurt dışındayım. Sonuçlar bir haftaya anca çıkar dediler. İnşallah hcg yüksek çıkar
Insallah canim sen icini rahat tut. Ama cok gec cikiomus sonuclar. Burda en gec 1 gun sonra veriyorlar.

Insallah canim sen icini rahat tut. Ama cok gec cikiomus sonuclar. Burda en gec 1 gun sonra veriyorlar.
Evet ya o konuda çok şanslısınız. Burda ölme eşeğim ölme. Önce Dr A gidiyorsun, o izin kağıdı veriyor. O kağıdı labe götürüyorsun sıra bekliyorsun. Sonra bir kac gün içinde onlar sonuçları senin Dr una gönderiyorlar. Dr seni çağıriyor anca öyle! İlk kan testiini dün yaptırdım. Ikincisi için 12. haftaya kadar beklicem

merhaba kızlar,

hamile olan arkadaşlara "allah bir avazda kurtarsın" diyorum şimdiden. rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.

ben henüz hamile miyim bilmiyorum. reglime 15 gün var. rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin. eğer allah verirse 2. bebeğim olacak. bir tane oğlum var, 15 aylık tontişim. bir kardeş çok istiyorum oğluma.

bu arada reglimin 11. günü yumurtamın çatladığını hissettim (ilk defa böyle birşey yaşadım şaşkınım.) yumurta çatlamadan 3 gün önceydi tek ilişki oldu. bakalım sonuç ne olacak dediğim gibi.

merhaba, bende haziran annesi olacağım inşallah. adet günü test yaptım sonuç pozitifti. Ama çok korkuyorum. Ablam kimyasal gebelik geçirdi. Doktor olacak diye söylemiyorum ama 1 hafta içinde adet olursan kimyasal gebeliktir dedi. Kanaman olmazsa 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi. Çok korkuyorum. Nedensiz bir endişe var sürekli dua ediyorum :(

merhaba, bende haziran annesi olacağım inşallah. adet günü test yaptım sonuç pozitifti. Ama çok korkuyorum. Ablam kimyasal gebelik geçirdi. Doktor olacak diye söylemiyorum ama 1 hafta içinde adet olursan kimyasal gebeliktir dedi. Kanaman olmazsa 2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi. Çok korkuyorum. Nedensiz bir endişe var sürekli dua ediyorum :KK43:
canim o korku hepimizde var. ben de bugun 5+0 gebeyim.
ama kendimimizi uzmememiz yormamamiz lazim. eger kimyasal gebelikse zaten bebegin genetigi bozuk oluyor. yani bu doganin bir cesit sakat bebeklerden kurtulma sekli. herseyin hayirlisini dusunmek en iyisi.

tabi insallah yasamayiz bunu. insallah sagliklidir bebeklerimiz.

ben her iki gunde bir sabahlari idrar testi yapiyorum. gittikce koyulasiyor ikinci cizgi. bunu gorunce icim birazcik olsun rahat ediyor buyudugunu bildigim icin. ama iki gunden once yapmamak lazim cunku o zaman cizginin kalinlastigi belli olmuyor.
oyle boyle bu iki uc hafta gececek, guzel gunler gelecek. keseyi de gorecegiz, kalp atislarini da duyacagiz. sen icini yeter ki ferah tut. :KK200::KK200::anneadayı::anneadayı:

canim o korku hepimizde var. ben de bugun 5+0 gebeyim.
ama kendimimizi uzmememiz yormamamiz lazim. eger kimyasal gebelikse zaten bebegin genetigi bozuk oluyor. yani bu doganin bir cesit sakat bebeklerden kurtulma sekli. herseyin hayirlisini dusunmek en iyisi.

tabi insallah yasamayiz bunu. insallah sagliklidir bebeklerimiz.

ben her iki gunde bir sabahlari idrar testi yapiyorum. gittikce koyulasiyor ikinci cizgi. bunu gorunce icim birazcik olsun rahat ediyor buyudugunu bildigim icin. ama iki gunden once yapmamak lazim cunku o zaman cizginin kalinlastigi belli olmuyor.
oyle boyle bu iki uc hafta gececek, guzel gunler gelecek. keseyi de gorecegiz, kalp atislarini da duyacagiz. sen icini yeter ki ferah tut. :KK200::KK200::anneadayı::anneadayı:
Ben de adet günü yapmıştım ilk. Kanda da test yaptık, pozitif çıktı. Sonra koyulaşır diye eczaneden test aldım. Bugün adet gecikmesinin 3.günü. 1,5 saatlik idrarla yaptım aynı koyulukta çıktı. Bu iyi bir şey mi sence?

Ben de adet günü yapmıştım ilk. Kanda da test yaptık, pozitif çıktı. Sonra koyulaşır diye eczaneden test aldım. Bugün adet gecikmesinin 3.günü. 1,5 saatlik idrarla yaptım aynı koyulukta çıktı. Bu iyi bir şey mi sence?
evet cunku sabah idrariyla aksam idrari arasinda bayaaaagi bi fark oluyor.
istikrarli olmasi icin iki gunde bir sabah idrariyla.
bir de bat ne zamandi? yani cok koyuysa zaten daha da koyulasmayabilir. kullandigin teste gore bi seviyeden sonra daha koyu olmuyo olabilir.

evet cunku sabah idrariyla aksam idrari arasinda bayaaaagi bi fark oluyor.
istikrarli olmasi icin iki gunde bir sabah idrariyla.
bir de bat ne zamandi? yani cok koyuysa zaten daha da koyulasmayabilir. kullandigin teste gore bi seviyeden sonra daha koyu olmuyo olabilir.
bat 26 eylüldü. 26 eylülde yaptığım silikti. Bugün 1,5 saatlik idrarla yaptığımda aynı siliklikteydi. Certainle yaptım testi.

bat 26 eylüldü. 26 eylülde yaptığım silikti. Bugün 1,5 saatlik idrarla yaptığımda aynı siliklikteydi. Certainle yaptım testi.
evet evet, sadece iki gun gecmis ve sen birinde sabah idrarini kullanmamissin. yarin sabah idrarinla yap bak birazcik da olsa farkettigini gorursun. ama bir de cok buyuk bir degisiklik bekleme, simdi bebegin susam tanesi kadar. ne kadar degisiklik yapabilir ki? ;)

Back
X