2016 haziran annelerinin heyecanı :)

life is good

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
521
435
23
34
Evet hanimlar son aydayiz son haftalardayiz bu ay artik bebegimize kavusucaz ben asiri derecede heyecanliyim zaman daraldikca ufaktan korkmalarda basladi. Ilk dogumum olucak o yuzden cok korkuyorum :) sizde boyle hissediyormusunuz ? Bu korku icin ne yapmaliyiz ?? Bu arada esas tarihim 7 temmuz ama haziran annesi olucam bende :) gelmezse 38. Haftada alicak dr sezeryanla :):)

Bn de ya temmuz ya haziran annesi olcam ins. Ama hala bi bebegim olacagini dusunemiyorum :) sadece dogum nasil bisey onu merak ediyorum :)

Arkadaşlar Merhaba,
İstanbul Avrupa yakasında olan arkadaların doğum öncesi ve sonrası,ilk karşılaşma ,doğum anı ,aile çekimleri için sizlere yardımcı olmak isterim hem mesleğimi geliştirmek hemde sizlerin bu özel gününüzü ölümsüzleştirmek adına ücretsiz fotoğraf çekimi yapmaya ne dersiniz?
Çektiğim fotoğrafların bana referans olması için çekimleri şimdilik ücretsiz yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bn de ya temmuz ya haziran annesi olcam ins. Ama hala bi bebegim olacagini dusunemiyorum :) sadece dogum nasil bisey onu merak ediyorum :)

Bende bekliyorm temmz annesı de olablrm hazıran anneside
Hayirlisi olsun arkadaslar valla haziran annesisiniz siz :):) drum sadece % 5 lik bi kisim vaktinde doguyor dedi :) sizinde buyuk ihtimal haziran :):) valla nasil yapicam bilmiyorum su dogum isini hala korkuyorum :):) bebisleriniz kac kilo oldu arkadaslar :) 2500 oldu benimki cok zayif diye korkuyorum

Bn gecen hafta kontrole gitmistim kilosu 2400du ve doktor kilosunun ilerde oldugunu soylemisti. Seninki normal bnce. 3 kilo civari dogsalar yeter. Cok kilolu olmasi da iyi degil. Normal dogum da zor olabilir fazla kilolu olursa

Bn gecen hafta kontrole gitmistim kilosu 2400du ve doktor kilosunun ilerde oldugunu soylemisti. Seninki normal bnce. 3 kilo civari dogsalar yeter. Cok kilolu olmasi da iyi degil. Normal dogum da zor olabilir fazla kilolu olursa
Ayyy cok sevindim canim ya bende benimki zayif diye uzuluyordum boşuna uzulmusum :):)

ay ben de haziran annesi olabilirim 40ncı haftam 04/07 e gelio ama 13 haziranda çatı muayanem var 37nci haftam oluo bakalım artık:/

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım, haziran sonunda bende anne olucağım inşallah profilime hamilelik günlüğü ekliyemiyorum, yardımcı olurmusunuz

Ikı hafta once gtmstm 1800grdı. Smdi almstr sanrm bu cuma nst ıcın gtcm bakalm

Benimde 25 haziran son günüm dr kontrolüm var yarın dr ne dicek bakalım herkesin daha doğurmadınmı nezaman doğurcan sorularından fenalık geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…