- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
- Konu Sahibi life is good
-
Bn de ya temmuz ya haziran annesi olcam ins. Ama hala bi bebegim olacagini dusunemiyorum :) sadece dogum nasil bisey onu merak ediyorum :)
Hayirlisi olsun arkadaslar valla haziran annesisiniz siz :):) drum sadece % 5 lik bi kisim vaktinde doguyor dedi :) sizinde buyuk ihtimal haziran :):) valla nasil yapicam bilmiyorum su dogum isini hala korkuyorum :):) bebisleriniz kac kilo oldu arkadaslar :) 2500 oldu benimki cok zayif diye korkuyorumBende bekliyorm temmz annesı de olablrm hazıran anneside
Bn gecen hafta kontrole gitmistim kilosu 2400du ve doktor kilosunun ilerde oldugunu soylemisti. Seninki normal bnce. 3 kilo civari dogsalar yeter. Cok kilolu olmasi da iyi degil. Normal dogum da zor olabilir fazla kilolu olursaHayirlisi olsun arkadaslar valla haziran annesisiniz siz :):) drum sadece % 5 lik bi kisim vaktinde doguyor dedi :) sizinde buyuk ihtimal haziran :):) valla nasil yapicam bilmiyorum su dogum isini hala korkuyorum :):) bebisleriniz kac kilo oldu arkadaslar :) 2500 oldu benimki cok zayif diye korkuyorum
Ayyy cok sevindim canim ya bende benimki zayif diye uzuluyordum boşuna uzulmusum :):)Bn gecen hafta kontrole gitmistim kilosu 2400du ve doktor kilosunun ilerde oldugunu soylemisti. Seninki normal bnce. 3 kilo civari dogsalar yeter. Cok kilolu olmasi da iyi degil. Normal dogum da zor olabilir fazla kilolu olursa
Hayirlisi olsun :) valla sen bizden once dogurcaksin galiba :) haziran annesi :)ay ben de haziran annesi olabilirim 40ncı haftam 04/07 e gelio ama 13 haziranda çatı muayanem var 37nci haftam oluo bakalım artık:/
Ikı hafta once gtmstm 1800grdı. Smdi almstr sanrm bu cuma nst ıcın gtcm bakalmHayirlisi olsun arkadaslar valla haziran annesisiniz siz :):) drum sadece % 5 lik bi kisim vaktinde doguyor dedi :) sizinde buyuk ihtimal haziran :):) valla nasil yapicam bilmiyorum su dogum isini hala korkuyorum :):) bebisleriniz kac kilo oldu arkadaslar :) 2500 oldu benimki cok zayif diye korkuyorum
ay öle mi dersin :) insan çok heyecanlanıo ya çok:)Hayirlisi olsun :) valla sen bizden once dogurcaksin galiba :) haziran annesi :)
Bebeğini sağlıkla almışsındır inşallahArkadaslar ben yarin doguruyrm preeklempsi nedeniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?