- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 47
- Konu Sahibi superselma
- #3.781
Gecmeyen burun tıkanıklığından kalan aliskanlik mecbur yastık kullaniyorum. Iyice gömülüyor yoksa uykuya dalamio yanagini yastiga degdirior illaki...Ben kullanmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmeyen burun tıkanıklığından kalan aliskanlik mecbur yastık kullaniyorum. Iyice gömülüyor yoksa uykuya dalamio yanagini yastiga degdirior illaki...Ben kullanmıyorum
Günden günde değişiyo ya bizmkde bazen kafayı yemelik oluyorum desteksiz oturablito bi süreama yanında oturuyorum nolur nolmaz diyeKızlar bebekleriniz desteksiz oturabiliyor mu? Bi de uyku saatleri belli mi benimkinin hiç belli olmuyo sizinkikerin belli uyku saatleri var mı?
Bizde gaz sancısi hep vardı ama bu farklı birşey. Sanirim gece terörü dedikleri bu olsa gErek. Dün gece 8.30 da uyuttuk.09.30 gibi uyandi ama gözünu açamıyor .ve aralıksız ağlıyor. 12 ye doğru acile göturelim dedik.giyindim gülmeye eglenmeye başladı.sonrauyudu sabah 08.30 a kadar baygın gibi sızdı. Bu aralarda bu tür dav. Normalmis.jel sürdük parola verdik hiç birşey kar etmediYaa ayni durumdayim 5 ay bitmek uzere. Hemen susan bebegim aglama krizine giriyor. Anca kanguruda sakinleşiyor. Dış jeli suruyorum gaz ilaci veriyorum anca sakinlesimiyor. Dogdugu gunden beri gaz derdimiz yoktu rahat cikartiyirdu
Bende varım..2016 haziran annelerindeydim uzun zamandır giremedim..şifremi unuttum yeniden hesap açtım aynı isimle..Merhaba arkadaşlar,
Bebeklerimiz büyürken duygu ve düşüncelerimizi paylaşmaya artık burdan devam edelim. Biribirimize destek verelim ve sorunlarımıza beraber çare bulmaya çalışalım.
@PembeLokum @diefraunamense @9ay @GlnUzeyzey3428 @emy0364 @m_rv_ @history1985 @gm22 @gebito @annensenicoksevecek @anneyimhamileyim
seker000 @Mandalinam07 @muimao @_peri_ @falling_water @Sirinemm_lina @limoncicegi00 @dlrsordn @nrcnmer @mystreious
Sunny-day @semurcan @vorones @Nooneknows @biyologmerve
Balkizin_Annesi @HK77
Aklımıza gelen arkadaşlarımızı etiketleyip devam edelim.
Bende varım..2016 haziran annelerindeydim uzun zamandır giremedim..şifremi unuttum yeniden hesap açtım aynı isimle..
2017 ye kimse kalmamışBende varım..2016 haziran annelerindeydim uzun zamandır giremedim..şifremi unuttum yeniden hesap açtım aynı isimle..