2016 Haziran bebekleri büyüyor

@HK77 @falling_water

Uyku konusunda benim kız da aynı

Uykusu gelince bi kıyametler bi ağlamalar
Ya uyu işte
Hiçbie şey yapmasan da kıyamet uyutmaya çalışsan da

Sonra uyuyor

Bağıra çağıra ağlarken birden uyuyor

Uyku gelince uyumak yerine ağlamak neden ben de anlamıyorum

Benim oğlum da 4. gecemiz akşam saat 9.30da uyutmaya çalışırken sürekli çığlık ata ata uyuyor. Resmen hepsi ayarlanmış gibi, hepimizin bebeklerinde aynı problemler var şu anda çok enteresan geliyor bu durum bana. Aynı şekilde küçükken kusmayan bebek şimdi her kusuyor.
kızlar bir de birşey sorcam. benim bebeğim yattı yerden mekik çeker gibi hareket yaparak başını dikine tutuyor, ellerini yumruk yaparak. ellerini açmaya niyetlendiğim de kardıracağımı sanıp bir an da oturur pozisyonu alıyo dim dik oluyor.
bu aylarda hele de erkek bebeklerinin oturmaması lazım. Ama benimkini zapt edemiyorum. Kucağımda yatar pozisyonda durmuyor, kendini otut pozisyonuna alıyor. Sizce ne yapmalıyım. Bir türlü yatmıyor yani. koltukta kendi kendine bile neredeyse tüm vücudunu kaldırıp dikine duruyor.

Kızlar bebeğim usutmus burnu akıp hapşırma var. Öksürük de bazen . Napcam şimdi aglio. Hiç aglamayan gülen yavrum :KK43: :KK43: bişe söyleyın lutfe n
Benim bebeğim de 2 haftadır burnu aktı ve sürekli hapşırdı. doktor hemen antibiyotik yazdı. ama ben kullanmadım. 2 hafta da kendi kendine geçti. Geceleri bile burnunu temizledim sürekli ağladı. Belki versem ilacı geçerdi hemen ama daha 4 aylık bir bebeğe ilaç asla vermem, ki ben gaz sancısı için bile ilaç vermedim hiç(bitkisel olmasına rağmen vermedim). Çok küçükler ilaçla olabildiğince geç tanışmalı benim oğlum. Ben ağrı kesici bile kullanmam o da öyle olmalı en azından uzun bir süre.
Doktora götür canım ama hemen ilaç veriyorlar. Bırak ağlasın kendi kendine 2 3 haftada iyileşsin yavrun. Sabredeceksin veya ilacı vereceksin.

Benim bebeğim de 2 haftadır burnu aktı ve sürekli hapşırdı. doktor hemen antibiyotik yazdı. ama ben kullanmadım. 2 hafta da kendi kendine geçti. Geceleri bile burnunu temizledim sürekli ağladı. Belki versem ilacı geçerdi hemen ama daha 4 aylık bir bebeğe ilaç asla vermem, ki ben gaz sancısı için bile ilaç vermedim hiç(bitkisel olmasına rağmen vermedim). Çok küçükler ilaçla olabildiğince geç tanışmalı benim oğlum. Ben ağrı kesici bile kullanmam o da öyle olmalı en azından uzun bir süre.
Doktora götür canım ama hemen ilaç veriyorlar. Bırak ağlasın kendi kendine 2 3 haftada iyileşsin yavrun. Sabredeceksin veya ilacı vereceksin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-haziran-anneleri.851131/page-5169 canım buraya gel.
Aynen dediğin gibj ben de okudum ki anne sütü antikor uretiomus bebem emdi şükür. Düne gore çok daha iyi. İyileşti gibj

Kızlar merhaba ben tekirdağda yaşıyorum havalar artık soğuk kaloriferleri yaktınız mı sizlerde bir de sizce oda nemlendiricisi kullanmalı mıyım önerileriniz nedir bu konuda

Benim oğlum da 4. gecemiz akşam saat 9.30da uyutmaya çalışırken sürekli çığlık ata ata uyuyor. Resmen hepsi ayarlanmış gibi, hepimizin bebeklerinde aynı problemler var şu anda çok enteresan geliyor bu durum bana. Aynı şekilde küçükken kusmayan bebek şimdi her kusuyor.
kızlar bir de birşey sorcam. benim bebeğim yattı yerden mekik çeker gibi hareket yaparak başını dikine tutuyor, ellerini yumruk yaparak. ellerini açmaya niyetlendiğim de kardıracağımı sanıp bir an da oturur pozisyonu alıyo dim dik oluyor.
bu aylarda hele de erkek bebeklerinin oturmaması lazım. Ama benimkini zapt edemiyorum. Kucağımda yatar pozisyonda durmuyor, kendini otut pozisyonuna alıyor. Sizce ne yapmalıyım. Bir türlü yatmıyor yani. koltukta kendi kendine bile neredeyse tüm vücudunu kaldırıp dikine duruyor.

Benimki de sürekli oturmak istiyor hatta ellerinden tutarsak dim dik ayağa kalkıyor

Yatmak istemiyorlar artık

Şu sayfa söyle taaa çocuğum büyürken bilmem ne vittiri sayfasına taşınınca sinir oluom bulamiom hemen sayfayi. Popüler konu orda duruyor biz burda insan arioz yazmak ici n.. Millet 2013 annesi hala popüler konuda yazıo. Sevmedim.ben hiç burayı. .... bazılarıniz buraya yazma madem diebilir ama. Zaten 31 mayis annesi yim .mayısa da bakıom. Ama burdakiler bize daha yakinn. Ya geri dönelim oraya. ...
Watsapptan neyin yazan gene yazsın .

Ben de 2013 annesiyim. 1yıldır yazan yok tatlım.

Bildirimlerden sayfayı bulamaman da ilginç.

Sayfa açma amacımız daha az sayfa olmasıydı ve gebe olmadığımız halde gebelikte ne işimiz var dedik. Hatta bana sizler açın bu sayfayı dediniz.
:KK46::KK46::KK46::KK76::KK76::KK76::KK76::işsiz::işsiz:
Ama popüler olmak da popüler demek ki. Konumuzun adı popüler değil napalım:KK200:

Ben de 2013 annesiyim. 1yıldır yazan yok tatlım.

Bildirimlerden sayfayı bulamaman da ilginç.

Sayfa açma amacımız daha az sayfa olmasıydı ve gebe olmadığımız halde gebelikte ne işimiz var dedik. Hatta bana sizler açın bu sayfayı dediniz.
:KK46::KK46::KK46::KK76::KK76::KK76::KK76::işsiz::işsiz:
Ama popüler olmak da popüler demek ki. Konumuzun adı popüler değil napalım:KK200:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-haziran-anneleri.851131/page-5169 her neyse canım. Sen de gel . Boşver popüler olmak iyidir. İlginç gelmesi ilginç. Bildirim gelmese sayfayi bulamiodum yeni bildirim her seferinde gelmio sayfa geri de kalıodu... Hiç ses etmeé baci ii böyleeee

Mama ağırlıklı besleyen anneler suyu gunde ne kadar veriyirsunuz. Birde ek gudaya gecsekmi artık ne dersiniz. 1 hafta sonra 4. Aya gitiyoruz ve hala emme konusu problemli. Sadece ayakta gezerken emiyor kollarim kopuyor. Napcam bilmiorum

BLW hakkinda konusmak isteyen arkadaslar BLW Anneleri diye bir baslik actim. burada detaylica konusalim neler dusunuyoruz sonrasinda neler veriyoruz cocuklarimiza

Merhaba.ben de bu aralar aynı sorunları yaşıyorum. Gece sürekli ağlayarak uyanıyor. Daha önce emer yatardi bunu 06.00 da gözünü tavana dikti. Birde devamli kusuyor. Bu normal mi? Bu ayın sonunda 5 ay bitecek.doktora mi götürsek artık diyoruz.

Merhaba.ben de bu aralar aynı sorunları yaşıyorum. Gece sürekli ağlayarak uyanıyor. Daha önce emer yatardi bunu 06.00 da gözünü tavana dikti. Birde devamli kusuyor. Bu normal mi? Bu ayın sonunda 5 ay bitecek.doktora mi götürsek artık diyoruz.
Yaa ayni durumdayim 5 ay bitmek uzere. Hemen susan bebegim aglama krizine giriyor. Anca kanguruda sakinleşiyor. Dış jeli suruyorum gaz ilaci veriyorum anca sakinlesimiyor. Dogdugu gunden beri gaz derdimiz yoktu rahat cikartiyirdu

Back
X