2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ya arkadaş bir ini unutuyorum öbürü uyanıyor.buyuk kiziminda küçük bebekte n farkı yok ki.bir saat önce kalktı annee annem diye yanıma geldi uzatıyor kollarni yanımda yatmak için.hadi onu aldım diğeri emmek için ağ lar.ve bu böyle devam edeee rr:))sabahta büyüğüi bana yapışıyor resmen bebeği emziyorsam hele kıyamet kopar."koy koy "diyo beegi koy beni al:))) öbürü de yazık emmek için ahliyo.bense arada kaldım:)
Cok tatlilar ama ya :) yaslari yakin sanirim, ikiz bebek gibi buyuyecekler ne guzel. Tabi sen simdi cok yoruluyosundur. Keske benden bi tane daha olsa diyosundur:) Meleklerin buyuduklerinde bunlarin hepsini unutturacak sana annesi. Kiz cocuklarinin anne ile bagi daha bi baska oluyor.

Cok tatlilar ama ya :) yaslari yakin sanirim, ikiz bebek gibi buyuyecekler ne guzel. Tabi sen simdi cok yoruluyosundur. Keske benden bi tane daha olsa diyosundur:) Meleklerin buyuduklerinde bunlarin hepsini unutturacak sana annesi. Kiz cocuklarinin anne ile bagi daha bi baska oluyor.
Öyle vtabi çok tatlılar çok seviliyo lar.:))yaşları yakın ilki iki gün önce iki yaşına girdi.20ay var aralarında.buyuduklero zamanı hayal edip teselli ediyorum kendimi:)sanki annelikten emekli olucam da:)) kızlar ya br de arkadaş gibi oluruz inşallah genç kız olduklarında.Allahim hepimizin evlatları na sağlıklı uzun ömürler versin.

Aşıdan sonramı bu hale geldi miniklerimiz yoksa aşı olmayanlarda da huy değişimi var mı ya gece saat başı son ses ağlamayla uyanmaktan başım çatlıyor şuan. Sanırsın bir yerine birşey oldu benimkinin seside gür maşallah kabus gibi bir geceydi

Aşıdan sonramı bu hale geldi miniklerimiz yoksa aşı olmayanlarda da huy değişimi var mı ya gece saat başı son ses ağlamayla uyanmaktan başım çatlıyor şuan. Sanırsın bir yerine birşey oldu benimkinin seside gür maşallah kabus gibi bir geceydi

Bizde de var tam olarak aynı durum. Gece 3-4 saat blok uyuyabilen çocuk saat başı çığlık kıyamet ayakta! Geceleri sadece emerek uyuyabiliyor, kurudun resmen kaç gecedir :(

Biz de dun kabus gibi bir gece gecirdik. Ama bizim sorununuz gazdi. Hic boyle olmamisti. 3.5 aydan sonra gaz problemi gecer demisti doktor bizimki 3.5 aydan sonra basladi resmen..

Hepinize mutlu haftasonları dilerim

Eşimle ve bebeğimizle mutfak alışverişine kanguru ile gittik çok rahat bir alışveriş oldu
Tavsiye ederim:anne:
Canim biz de alisverisleri oyle yapiyoruz. Hatta biraz daha alis gunluk alisverisleri tek basina bile yapabileceksin :) ben egilip sepettekileri bosaltamadigim markettekiler yardimci oluyor ama eve kendim tasiyabiliyorum. Kanguru gercekten cok buyuk rahatlik.

Kizlar bebeklerle dans egitmeninin facebook hesabini paylasiyorum, instagramdan da takip edebilirsiniz. Kendisi benim kiz kardesim hem kangurularla ilgili hem bebeklerle dans ile ilgili her turlu sorunuzu sorabilir isterseniz ders atolyesinde veya ofislerinde ziyaret edebilirsiniz. Basak Sonmez adi, resimde cikmamis.

Eklentiler

• Screenshot_20161015-171631.webp
    Screenshot_20161015-171631.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bebeğim usutmus burnu akıp hapşırma var. Öksürük de bazen . Napcam şimdi aglio. Hiç aglamayan gülen yavrum :KK43: :KK43: bişe söyleyın lutfe n

Kızlar bebeğim usutmus burnu akıp hapşırma var. Öksürük de bazen . Napcam şimdi aglio. Hiç aglamayan gülen yavrum :KK43: :KK43: bişe söyleyın lutfe n
Evde yoksa nöbetçi eczaneden serum fizyolojik alım canım. Veya rahat nefes alamıyorsa bi acile gidin istersen ama ateş yok galiba di mi

Evde yoksa nöbetçi eczaneden serum fizyolojik alım canım. Veya rahat nefes alamıyorsa bi acile gidin istersen ama ateş yok galiba di mi
Yok canım burnu tıkalı degil su gibi akıp gözler kızarik falan simdj biraz zor da olsa uyudu umarım hemen uyanmaz rahat uy ku çeker . Burdâ hastane yok gibi bişi. İnşallah ateslenmez çok.

Şu sayfa söyle taaa çocuğum büyürken bilmem ne vittiri sayfasına taşınınca sinir oluom bulamiom hemen sayfayi. Popüler konu orda duruyor biz burda insan arioz yazmak ici n.. Millet 2013 annesi hala popüler konuda yazıo. Sevmedim.ben hiç burayı. .... bazılarıniz buraya yazma madem diebilir ama. Zaten 31 mayis annesi yim .mayısa da bakıom. Ama burdakiler bize daha yakinn. Ya geri dönelim oraya. ...
Watsapptan neyin yazan gene yazsın .

Şu sayfa söyle taaa çocuğum büyürken bilmem ne vittiri sayfasına taşınınca sinir oluom bulamiom hemen sayfayi. Popüler konu orda duruyor biz burda insan arioz yazmak ici n.. Millet 2013 annesi hala popüler konuda yazıo. Sevmedim.ben hiç burayı. .... bazılarıniz buraya yazma madem diebilir ama. Zaten 31 mayis annesi yim .mayısa da bakıom. Ama burdakiler bize daha yakinn. Ya geri dönelim oraya. ...
Watsapptan neyin yazan gene yazsın .
Olur

Bence de normal.ben bir şey sormak istiyorum.1.5ay önce iki gün süren lekelenme tarzında azıcık kanamam ol d u.sonra daha hiçbirşey gelmedi.o adetmiydi acaba anlayamadım.boyle bir şey yaşayan var mı acaba?
benim de aynı. adet sayılmaz bence sadece hormonlar döngüsel bir şekilde değişiyor o esnada oluyor

Back
X