2016 Haziran bebekleri büyüyor

@RACHEL GREEN
Bebeklerde paraben kullanmamaya dikkat etmek gerek.bizim hemşire de verdi, içerisinde paraben varmış.normalde bebeklerin %37 sinde denir eksikliği olduğu için hepsine veriyorlarmış.hadi benim çocuğumun demiri iyiyse.Ben de doktorumuza sordum.o da kullanmayın çok ağır bir ilaç 6-7 aylıkken getirin kanına bakalım, ona göre demiş
evet içinde paraben varmış çok duyuyorum bunu ama doktoruma güveniyorum ben

Karbeyaz06 Karbeyaz06 benim ilk kızımda 2.5 aylıkken farkedildi.3mm açıklık var dediler.1 yıl sonra getir dediler, gittik biraz kapanmış ama açıklık şeklinde devam ediyor dediler.ikisi de aynı üniversitenin araştırma hastanesiydi. 2 yıl sonra getir dediler.özele götürdüm bu kez.o da çok hareket ettiği zaman, yorulduğunda kalbini tutuyor mu dedi,hayır dedik.bu sıkıntı olmaz, topçu da olabilir popçu da dedi. (tamamen kapanmamış)
8 mm oğlumun kalbindeki delik biraz küçülme olsa müdahaleye de gerek olmaz dedi doktor

Bugün oğlumun kardiyoloji de kontrolü vardı kalbindeki delik hala kapanmamış çok uzuldum.
geçmiş olsun cnm. canını sıkma desek de senin evladın illaki çok üzülüyorsundur.
Biraz daha büyüzün kapanır. moralini bozma.
benim yengem 65 yaşında daha yeni kalbinde delik olduğunu öğrenmiş. meğersem doğuştan geliyormuş. hani hayatını etkileyen birşey değil

geçmiş olsun cnm. canını sıkma desek de senin evladın illaki çok üzülüyorsundur.
Biraz daha büyüzün kapanır. moralini bozma.
benim yengem 65 yaşında daha yeni kalbinde delik olduğunu öğrenmiş. meğersem doğuştan geliyormuş. hani hayatını etkileyen birşey değil
İnsallah tesekkurler

İnsallah tesekkurler
bnm kalp kapakçığımda da 3mm lik genişleme varmış. o da doğuştan ve ben de 3 yıl önce öğrendim. sosyal hayatını sadece çarpıntı olarak etkiler, evlenebilir çocuk sahibi olabilirsin dediler. Hamileliğim de çarpıntım çok oldu. 120 140 arası sürekli kalp atışlarım. hala da öyle devam ediyor.

Ya kizlar, ben mi beceriksizim acaba.. Hic bi zaman hamarat bi kadin olmadim, hep ev disinda okulda ya da iste oldum.

Ama dogumdan beri enerjim bitti resmen. Bitmiyor ev isi!! Aklimdan dur bi cay iciyim diye gecirdim, baktim ben o cayi icene kadar 35dk gecmis.. Dort donuyorum evin icinde bitmiyoorrr!!

Ya kizlar, ben mi beceriksizim acaba.. Hic bi zaman hamarat bi kadin olmadim, hep ev disinda okulda ya da iste oldum.

Ama dogumdan beri enerjim bitti resmen. Bitmiyor ev isi!! Aklimdan dur bi cay iciyim diye gecirdim, baktim ben o cayi icene kadar 35dk gecmis.. Dort donuyorum evin icinde bitmiyoorrr!!

Çay koyabilmek benim gözümde üstün başarı, içmek şöyle dursun.
Özellikle de evde teksem su falan içebildiğimde şanslı sayıyoum kendimi :(

Evet haklısın evin işi hiç bitmiyor bütün gün ev temizledim yemek yaptım hala beni bekleyen dünya kadar ütü var. Üstelik bunları yaptığımda da vicdanım sızlıyor çocuklarımın zamanından çalıyormuş gibi hissediyorum.. bebegim hasta olduğundan beri de huyu değişti gündüz 2 saat uyurken şimdi 10 15 dk anca uyuyor ve sürekli ağlıyor. Uyku düzenini nasıl toparlicam bilemiyorum. Yetemedigimi hissediyorum...

Bugün oğlumun kardiyoloji de kontrolü vardı kalbindeki delik hala kapanmamış çok uzuldum.
Canım 9. Aya kadar diye biliyorum , benim Arkadaşımın bebeğinde de vardı 6. Ayda götürdü kapanmamış 9. Ayda götürdü kapanmış , zaten doktoru bir aylıkken götürdüğünde 9. Ayda gel Demiş , geçmiş olsun

Canım 9. Aya kadar diye biliyorum , benim Arkadaşımın bebeğinde de vardı 6. Ayda götürdü kapanmamış 9. Ayda götürdü kapanmış , zaten doktoru bir aylıkken götürdüğünde 9. Ayda gel Demiş , geçmiş olsun
Oğlumu ayda bir takip edecek doktor şu an daha 3,5 aylık inşallah kapanır bizimkide

@RACHEL GREEN
Bebeklerde paraben kullanmamaya dikkat etmek gerek.bizim hemşire de verdi, içerisinde paraben varmış.normalde bebeklerin %37 sinde denir eksikliği olduğu için hepsine veriyorlarmış.hadi benim çocuğumun demiri iyiyse.Ben de doktorumuza sordum.o da kullanmayın çok ağır bir ilaç 6-7 aylıkken getirin kanına bakalım, ona göre demiş
Eşim kullanalım diyor ama ben kullanmayacağım , Dediğin gibi 617 aylıkken kanına baktıracağım , duruma göre hareket edeceğim

Çay koyabilmek benim gözümde üstün başarı, içmek şöyle dursun.
Özellikle de evde teksem su falan içebildiğimde şanslı sayıyoum kendimi :KK43:
Bende wc ye rahatça oturduğumda kendimi mutlu hissediyorum :)))) suyu sabah ilk iş olarak hazırlarım , Çay benimde hep yarım kalır , Ocak saatlerce yanar bir bardak Çayı zor içerdim ona Çözümü evimize 15 dk yürüme mesafesi olan kafeler bar kızımla sabahları gidip Çay içip geliyorum kızımda açık havada etrafı izlemeyi seviyor kahvaltı yapamadıysam tost Gözleme falan da söylüyorum hafta sonunu dört gözle bekliyorum , eşim olsada çocuğa baksa bende şöyle güzel bir kahvaltı yapsam diye ... Büyüselerde hep beraber yapabilsek kahvaltıyı

Oğlumu ayda bir takip edecek doktor şu an daha 3,5 aylık inşallah kapanır bizimkide
Inşaallah canım , yinede moralini bozmamaya çalış , desemde çok zor biliyorum , Kızımın Boğazı'na süt kaçtığında açamamıştık ambulans 2 dk da geldi, ambulans gelmeden açabildik kızı ama yinede doktorlar baktı filmi falan Çekildi 5 doktor baktı hepsi çok iyi önemli birşeyi yok çok az akciğerine gitmiş dediler , son doktor akciğer filminde kalbinin öok büyük OLDUĞUNU bunun çok önemli bir sorun teşkil ettiğini söylediler çocuk kardiyolojisine götürün dediler Afyon'da bir tane var cuma günü , gittik hemen araştırma hastanesine doktor yırtdışındaymış pazartesi gelecek dediler , Ankara'ya gitsek dedik biz gidesiye saat 6 olur diye pazartesiyi bekledik ama moralmen çok çöktük , kızıma bakıp bakıp ağlıyordum , eşimde aşırı üzgündü internetten araştırdım emerken çabuk yorulma uzun Süreli emme yazıyordu , bizim kızda 1 saatte emer , hep rüyamda kızımı makinalara bağlı görüyordum , pazartesi geldi heyecandan kalbim çok hızlı atıyor, tabi iki üzgün ebeveyn içeri girdik kızımıza baktı bunun hiçbirşeyi yok , bebekler doğduklarında Lenf bezleri kalplerine yakın olur , Lenf bezimiz büyük biraz dedi sonra bana baktı beden çünkü annemiz grip olmuş , Kızımızın bünyesi antikor üretiyor bol bol emzir annesi deyip yolladı ... Doktor gerçekten çok önemli , cuma günkü doktor bizim 2 günümüzden çaldı , kardiyoloji doktorumuzda 6. Ayda tekrar getirin bi muayene edelim tekrardan dedi... BiZlerede minik yavruşarımızada Allah şafi ismiyle şifa nasip etsin

Inşaallah canım , yinede moralini bozmamaya çalış , desemde çok zor biliyorum , Kızımın Boğazı'na süt kaçtığında açamamıştık ambulans 2 dk da geldi, ambulans gelmeden açabildik kızı ama yinede doktorlar baktı filmi falan Çekildi 5 doktor baktı hepsi çok iyi önemli birşeyi yok çok az akciğerine gitmiş dediler , son doktor akciğer filminde kalbinin öok büyük OLDUĞUNU bunun çok önemli bir sorun teşkil ettiğini söylediler çocuk kardiyolojisine götürün dediler Afyon'da bir tane var cuma günü , gittik hemen araştırma hastanesine doktor yırtdışındaymış pazartesi gelecek dediler , Ankara'ya gitsek dedik biz gidesiye saat 6 olur diye pazartesiyi bekledik ama moralmen çok çöktük , kızıma bakıp bakıp ağlıyordum , eşimde aşırı üzgündü internetten araştırdım emerken çabuk yorulma uzun Süreli emme yazıyordu , bizim kızda 1 saatte emer , hep rüyamda kızımı makinalara bağlı görüyordum , pazartesi geldi heyecandan kalbim çok hızlı atıyor, tabi iki üzgün ebeveyn içeri girdik kızımıza baktı bunun hiçbirşeyi yok , bebekler doğduklarında Lenf bezleri kalplerine yakın olur , Lenf bezimiz büyük biraz dedi sonra bana baktı beden çünkü annemiz grip olmuş , Kızımızın bünyesi antikor üretiyor bol bol emzir annesi deyip yolladı ... Doktor gerçekten çok önemli , cuma günkü doktor bizim 2 günümüzden çaldı , kardiyoloji doktorumuzda 6. Ayda tekrar getirin bi muayene edelim tekrardan dedi... BiZlerede minik yavruşarımızada Allah şafi ismiyle şifa nasip etsin
Çok gecmis olsun bizim doğduğunda sadece üfürüm vardı ilk 1 aylik kontrolde çıktı doktor deliğin kalbin kapanması zor olan bölümünde olduğunu söylediğinden beri ruh gibıyım aklıma hep kötü düşünceler geliyo allahım tüm hastalara şifa versin insallah

Selamlar

Bizim evde 4moms mamaroo sallanan anakucağı var annem ille benim eve de bir şey alacağım diyor bunu biz iki ev arası taşıyıp duruyoruz da

Tiny Love 3ü bi arada ev tipi uykucu anakucağı kullanan var mı? Onu da annem alsa

Tavsiye eder misiniz?

Back
X