Inşaallah canım , yinede moralini bozmamaya çalış , desemde çok zor biliyorum , Kızımın Boğazı'na süt kaçtığında açamamıştık ambulans 2 dk da geldi, ambulans gelmeden açabildik kızı ama yinede doktorlar baktı filmi falan Çekildi 5 doktor baktı hepsi çok iyi önemli birşeyi yok çok az akciğerine gitmiş dediler , son doktor akciğer filminde kalbinin öok büyük OLDUĞUNU bunun çok önemli bir sorun teşkil ettiğini söylediler çocuk kardiyolojisine götürün dediler Afyon'da bir tane var cuma günü , gittik hemen araştırma hastanesine doktor yırtdışındaymış pazartesi gelecek dediler , Ankara'ya gitsek dedik biz gidesiye saat 6 olur diye pazartesiyi bekledik ama moralmen çok çöktük , kızıma bakıp bakıp ağlıyordum , eşimde aşırı üzgündü internetten araştırdım emerken çabuk yorulma uzun Süreli emme yazıyordu , bizim kızda 1 saatte emer , hep rüyamda kızımı makinalara bağlı görüyordum , pazartesi geldi heyecandan kalbim çok hızlı atıyor, tabi iki üzgün ebeveyn içeri girdik kızımıza baktı bunun hiçbirşeyi yok , bebekler doğduklarında Lenf bezleri kalplerine yakın olur , Lenf bezimiz büyük biraz dedi sonra bana baktı beden çünkü annemiz grip olmuş , Kızımızın bünyesi antikor üretiyor bol bol emzir annesi deyip yolladı ... Doktor gerçekten çok önemli , cuma günkü doktor bizim 2 günümüzden çaldı , kardiyoloji doktorumuzda 6. Ayda tekrar getirin bi muayene edelim tekrardan dedi... BiZlerede minik yavruşarımızada Allah şafi ismiyle şifa nasip etsin