2016 Haziran bebekleri büyüyor

baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis emy0364 emy0364
Ben de kullanmıyorum. Öyle duruyor. Doktor kullan dese bile muadil isteyeceğim. İçeriğini beğenmedim ve daha önceden toplatılma mevzusu olmuş piyasada. Zaten bir sonraki kontrolümüzde tam kan sayımı olacak onun sonucunu beklemek en mantıklı seçenek diye düşündüm.

baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis emy0364 emy0364
Ben de kullanmıyorum. Öyle duruyor. Doktor kullan dese bile muadil isteyeceğim. İçeriğini beğenmedim ve daha önceden toplatılma mevzusu olmuş piyasada. Zaten bir sonraki kontrolümüzde tam kan sayımı olacak onun sonucunu beklemek en mantıklı seçenek diye düşündüm.
Ben o toplatılma mevzusunu sordum eşime , bazı bölgelerde toplatılmış içeriğinden dolayı değil son kullanma tarihi yakın getittirmişler yinede güvenemiyorum işte , marshall yardımlarının bir değişik versiyonu gibi geliyor

Selamlar

Bizim evde 4moms mamaroo sallanan anakucağı var annem ille benim eve de bir şey alacağım diyor bunu biz iki ev arası taşıyıp duruyoruz da

Tiny Love 3ü bi arada ev tipi uykucu anakucağı kullanan var mı? Onu da annem alsa

Tavsiye eder misiniz?
Ben kullaniyorum cok memnunum. Biz de anneanneye babaanneye tasiyip duruyoruz:) asili oyuncaklari bebegin cok ilgisini cekiyo. Surekli yakalamaya calisiyo falan. Muzigi donence kadar iyi degil ama idare eder biz pek acmiyoruz. Titresimi bisey ifade etmiyo olmasa da olurmus bence. Yatis pozisyonuna gelmesi guzel bebegim bazen icinde kisa kestirmeler yapiyo ozellikle gunduzleri. Fakat alacaksan icindeki minderin kilifi polyester haberin olsun. Ben katlanmis carsaf veya muslin seriyorum. Kilif diktiren minder yaptiran da duydum.

2760 doğdu canım . Geçen ay tartmamistm da.öyle tombik degil işte çok hareketli yediğini yakio galiba. . Bi komşu gördü de ay nasil da zayıf dedi gıcık :KK43:
ahah benim kızı görse 'bebek nerde bir çubuk görüyorum sadece 'der heralde :)))) benim kız da 2810 doğdu 16 sında 4 aylık olacağız 6 kg :)

Ben kullaniyorum cok memnunum. Biz de anneanneye babaanneye tasiyip duruyoruz:) asili oyuncaklari bebegin cok ilgisini cekiyo. Surekli yakalamaya calisiyo falan. Muzigi donence kadar iyi degil ama idare eder biz pek acmiyoruz. Titresimi bisey ifade etmiyo olmasa da olurmus bence. Yatis pozisyonuna gelmesi guzel bebegim bazen icinde kisa kestirmeler yapiyo ozellikle gunduzleri. Fakat alacaksan icindeki minderin kilifi polyester haberin olsun. Ben katlanmis carsaf veya muslin seriyorum. Kilif diktiren minder yaptiran da duydum.
bende de chicconun sallanan ana kucağı var , bende alt açma yaptırmıştım onu seriyorum sert geliyor bana ...

Ya kizlar, ben mi beceriksizim acaba.. Hic bi zaman hamarat bi kadin olmadim, hep ev disinda okulda ya da iste oldum.

Ama dogumdan beri enerjim bitti resmen. Bitmiyor ev isi!! Aklimdan dur bi cay iciyim diye gecirdim, baktim ben o cayi icene kadar 35dk gecmis.. Dort donuyorum evin icinde bitmiyoorrr!!
çoğu zaman ben de öyleyim. sabahtan başladığım yemeği akşamüstü gibi bitirebiliyorum :-) zaten eli çabuk değilimdir, üstüne bebek bakımı da eklenince tam oldum.

Evet haklısın evin işi hiç bitmiyor bütün gün ev temizledim yemek yaptım hala beni bekleyen dünya kadar ütü var. Üstelik bunları yaptığımda da vicdanım sızlıyor çocuklarımın zamanından çalıyormuş gibi hissediyorum.. bebegim hasta olduğundan beri de huyu değişti gündüz 2 saat uyurken şimdi 10 15 dk anca uyuyor ve sürekli ağlıyor. Uyku düzenini nasıl toparlicam bilemiyorum. Yetemedigimi hissediyorum...
yetersiz falan değiliz canım söyleme öyle. kolay mı öyle hem ev işi hem çocuk. çok zor valla. sen tek başına temizlik yapabiliyorsan iyi, benim temizlik yapmam için eşimin çocuğu oyalaması lazım. ben de ev işi yaparken oğlum bir taraftan mızmızlanırsa çok rahatsız oluyorum vicdanen dediğin gibi. bana ihtiyacı varken geri çeviriyormuşum gibi hissediyorum. bize en bağımlı dönemleri. inşallah ilerde daha rahat olur.

2760 doğdu canım . Geçen ay tartmamistm da.öyle tombik degil işte çok hareketli yediğini yakio galiba. . Bi komşu gördü de ay nasil da zayıf dedi gıcık :KK43:
kız benimki 4.ay kontrolünde 5.700dü. ben napayım :KK45: iyi bence kilosu. napcaksa millet şu çocukların kilosunu, yemesini, içmesini, uyumasını her şeye bir yorum yapacaklar illa

Teşekkür ederim canım
Bir de chicco new pocket ana kucağı var o da güzel görünüyor fiyatı daha uygun

Ergo Baby 360 Four Position kanguru aldım
Umarım memnun kalırım:anne:
Kaç gündür kanguru araştırmaktan ciğerim soldu:işsiz:

Canım kullanınca yorumlarını bekliyorum :)
Ben de bu modele bakıyorum bir de babybjorn ün birkaç modelime. Yüzü dışarı bakabilen birşey almam lazım, bizim bıdık meraklı köfte çünkü.

Ya kizlar, ben mi beceriksizim acaba.. Hic bi zaman hamarat bi kadin olmadim, hep ev disinda okulda ya da iste oldum.

Ama dogumdan beri enerjim bitti resmen. Bitmiyor ev isi!! Aklimdan dur bi cay iciyim diye gecirdim, baktim ben o cayi icene kadar 35dk gecmis.. Dort donuyorum evin icinde bitmiyoorrr!!

Becerikli olup ev işini bitiren beri gelsin!!! Aman Allah'ım işten eve geliyorum herşey eşimin kılı tüyü yıkancak çamaşır ütülencek çamaşır ilgilenilecek bir bebek. Allah razı olsun annemin baktığı gün çamaşır olmuyo haftada bi gün kızıma eşim ilgi gösterirken hemen evi silip süpürüyorum küçük olduğu için çabuk bitiyo. Ama yemek derdi bulaşık toz ertesi gün işe giderken giyilcekler ayy yazarken yoruluyorum dediğin gibi canım kahve istiyo evde ablamı arıyorum gel bi kahve içelim diye.

Ergo Baby 360 Four Position kanguru aldım
Umarım memnun kalırım:anne:
Kaç gündür kanguru araştırmaktan ciğerim soldu:işsiz:
Bence kalırsın canım, ben çok memnun bir şekilde kullanıyorum. Bebek arabasının kullandığım bir elin parmağını geçmez ama kanguruyu devamlı kullanıyorum.

Back
X