2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ay sorma benı de. 6. Ay diolar ya. Ama anne sütü alan bebeler sak die hemen gecemio muus ek gıdaya zor oluyomuş . İlk ne yapcaz ne pisircez nasıl vercez ay burdan akıl verelim birbirimiz e
Evet canım , 5. Ayda tattırmayı düşünüyorum öğün olarak 6 da geçerim ama nasıl olacak ilk ne vereceğiz hep yoğurtlamı gideceğiz , kış meyveleri asitli bebeklerin midelerini yakmasın , aklıma verilecek yek Meyveli yoğurt muzlu birde belki Kivili verilebilir diye düşünüyorum , tarhana çorbasına ne zaman geçeceğiz özelliklr tecrübeli anneler buradan paylaşır inşaallah ... Hergün ne veriyorsak paylaşalım burada :)

Benim hiiiç ek gıdaya geçesim yok böyle iyiydi yaa emzirmek için o kadar acıyı boşuna mı çektik 6 ay rahatlık için miydi benim halen daha sol göğsüm emzirirken çok acıyor

Bi ben mi üşeniyorum ek gıda konusunda:işsiz:
Bende çok üşeniyorum , zaten 3-5 öğün olmaz ilk 2-3 hafta tek öğün verilir galiba :)

Evet canım , 5. Ayda tattırmayı düşünüyorum öğün olarak 6 da geçerim ama nasıl olacak ilk ne vereceğiz hep yoğurtlamı gideceğiz , kış meyveleri asitli bebeklerin midelerini yakmasın , aklıma verilecek yek Meyveli yoğurt muzlu birde belki Kivili verilebilir diye düşünüyorum , tarhana çorbasına ne zaman geçeceğiz özelliklr tecrübeli anneler buradan paylaşır inşaallah ... Hergün ne veriyorsak paylaşalım burada :)
ay ben çok heveslisiydim ek gıdanın ama zaman yaklaşınca bana da bi üşengeçlik gelmedi değil :işsiz: paylaşalım yaa iyi fikir. ben bu doktora gittiğimde sorcam neyle başlayalım napalım diye.

ay ben çok heveslisiydim ek gıdanın ama zaman yaklaşınca bana da bi üşengeçlik gelmedi değil :işsiz: paylaşalım yaa iyi fikir. ben bu doktora gittiğimde sorcam neyle başlayalım napalım diye.
Bizim doktor 4buçuk aylıkken başlatacaktı 3.ay kontrolunde söyledi bakalım ne diyecek ama ablamin kızı var 2013 haziran doğumlu ondan hatırladığım 1 tatlı kaşığı havuç suyuydu ilk ek gıdası 5. Ayda başlamıştı. Tabi oralara gelmedik daha diye sormadım detaylı sorarım

Mesela bebe bisküvisi verecek miyiz ? Tarifini bilen var mı ? Hafî yaptık diyelim sütle veremeyeceğimizi göre neyle vereceğiZ? Yoğurdu anne sütü ile yapacak arkadaşlar var ama benim o kadar sütüm yok şu an sadece 5 öğün kendi sütümü veriyorum ...

Kesinlikle paylaşalım her doktorun fikri tecrübesi başka oluyor neticede akıl akıldan üstündür geride kalmasın kimse

20161009_231630.webp

Eklentiler

• 20161009_231653.webp
    20161009_231653.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar bunu oğlumu kusma yüzünden götürdüğüm farklı bir doktorun verdiği kitapçıktan buldum erken ama fikir olsun hepimize

Mesela bebe bisküvisi verecek miyiz ? Tarifini bilen var mı ? Hafî yaptık diyelim sütle veremeyeceğimizi göre neyle vereceğiZ? Yoğurdu anne sütü ile yapacak arkadaşlar var ama benim o kadar sütüm yok şu an sadece 5 öğün kendi sütümü veriyorum ...
ben bisküvi vermeyi düşünmüyorum tamamen şahsi fikrim ama. bebekler şekerle ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi olur diye düşündüğümden. keşke hiç şekerli şeylere alışmasa ama bizimki gibi bir toplumda zor. ben vermesem millet verecek eline çikolata şeker vs. ya da çocuk yaşıtlarından görüp tutturacak.

ben bisküvi vermeyi düşünmüyorum tamamen şahsi fikrim ama. bebekler şekerle ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi olur diye düşündüğümden. keşke hiç şekerli şeylere alışmasa ama bizimki gibi bir toplumda zor. ben vermesem millet verecek eline çikolata şeker vs. ya da çocuk yaşıtlarından görüp tutturacak.
Mama şekerli, anne sütü de öyle şekerli, eskiler pirinç unu ile muhallebi tarzı yaparmış

Merhabalar kızıma 4 tane kışklık ayakkabı ve patik almak istiyorum 2 tane 3-6 ay şimdi giysin diye ve 2 tane de 6-9 ay işte aralık ocak şubatta giysin diye

Sizce bu modeller hem kıza hem erkeğe gider mi? Geleceğe yönelik düşünerek uniseks bir model olsun istiyorum da

Fotolar pançodan, tavsiyeniz varsa alabilirim:)

6-9 ay kahverengi
1424402122KAHVE-erkek-bebek-patik-kahve-142-41421-635790502137339777.webp

6-9 ay bordo
1524415122BORDO-kiz-bebek-patik-bordo-152-41439-635932089087400058.webp
3-6 ay kırmızı (ev için düşünüyorum)
1524404122KIRMIZI-kiz-bebek-patik-kirmizi-152-41443-635932074500027980.webp

3-6 ay mavi
1424412122LACI-kiz-bebek-patik-lacivert-142-41445-635790503645936335.webp

Bunların pembeleri beyazları da var da ben işte uniseks olsun istiyorum 2.yi hemen düşünüyorum ben çünkü kız olur erkek olur bilemem :)

Sizce bu 4 model hem kıza hem erkeğe gider mi? Bebeğim 6 kilo 61-62 cm

Merhabalar kızıma 4 tane kışklık ayakkabı ve patik almak istiyorum 2 tane 3-6 ay şimdi giysin diye ve 2 tane de 6-9 ay işte aralık ocak şubatta giysin diye

Sizce bu modeller hem kıza hem erkeğe gider mi? Geleceğe yönelik düşünerek uniseks bir model olsun istiyorum da

6-9 ay kahverengi
Eki Görüntüle 1895641

6-9 ay bordo
Eki Görüntüle 1895642
Eki Görüntüle 1895643

3-6 ay mavi
Eki Görüntüle 1895644

Bunların pembeleri beyazları da var da ben işte uniseks olsun istiyorum 2.yi hemen düşünüyorum ben çünkü kız olur erkek olur bilemem :)

Gider canım :)

6-9 ay kahverengi
Eki Görüntüle 1895641

6-9 ay bordo
Eki Görüntüle 1895642
Eki Görüntüle 1895643

3-6 ay mavi
Eki Görüntüle 1895644

Kırmızı güzelmiş, evin içinde de mi giydirmeyi düşünüyorsun. Bizim kız aşırı terliyor gece de terin suyun içinde oluyor emerken de terlediği için gece terli terli geri yatırıyorum üstünü değiştirsem hasta olur diye korkuyorum ter üstünde soğuyunca da korkuyorum, bebeği hasta edeceğim şu kış ayı bir bitseydi evin derecesini 22 derecede tutmaya çalışıyorum, sizin bebekler geceleri de terliyor mu saçı boynu sırılsıklam bez dayanmıyor, sizler Nasıl yapıyorsunuz

Back
X