- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi superselma
Bencede :/Hiçbir faydası olmaz Can'ım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede :/Hiçbir faydası olmaz Can'ım
Benim kafaBahcivanlar, motosikletliler, kamyonlar, ambulanslar, korna sevdalilari.. Hepsinden kacip bebegimle issiz bir adaya gidesim var. Ama gercekten issiz olsun :)
Tamam canim cok saolBence kesin dene zaten still tea içinde var.
Açık hava çok iyi geliyor Bebek'lereBen de bu olayı gün içinde bi kez yapıorum. Yanına yatıp hem o hem ben rahatlayalim die. Emio uyur uyanık. . Sonra bu seans bitio. Bir d é benim bebem açık havada uyumaya alıştı . Kışın napcam bilmiom . Evde pat kalkan 10 dk uyuyan çocuk dışarıda arabasinda sizip kalıo
Sk sk emzirmek ve sağmak sütü artırmak için en temel olan diğer şeyler para tuzağı bence ama kişiden kişiye farklılaşan iyi gelen şeyler oluyor Bn sabah işyerinde nescafe içersem öğlen daha çok süt sağıyorum. Şekersiz sütlü nescafe hiç faydalı Bi şey değil evet biliyom amaBencede :/
Saol canim amin. Azalir die korkuyorum zaten_peri_
superselma
vorones kızlar çok geçmiş olsun pericim stres yapma sütün azalmasın..Rabbim yavrularımızı korusun
Sk sk emzirmek ve sağmak sütü artırmak için en temel olan diğer şeyler para tuzağı bence ama kişiden kişiye farklılaşan iyi gelen şeyler oluyor Bn sabah işyerinde nescafe içersem öğlen daha çok süt sağıyorum. Şekersiz sütlü nescafe hiç faydalı Bi şey değil evet biliyom ama![]()
Canim yaa cok gecmis olsun. Insallah bisey cikmaz.Oglum 20 gunde 300gr almis![]()
Vucudundakilere alerji olabilir dedi benjm yedigim yada kullandigim deterjan vs onlardan. Mama takviyesi yapmicam alerjisini tetikleyebilir ek gidayada gecemez senin sutunu arttircaz dedi. Laktamil, still tea falan yazdi 3litrede su. Bisurude alerji yapabilcek seylerin listesini verdi 10gun yemicem onlari. 10gun hala gecmezse kan tahlili yapilcak. Canim cok sıkıldı yaa. Okadar sakin ılımlı cocuk huysuz bisey oldu.
Canim benim yaaa cok üzüldümKızlar sabah bebeğim kanepeden duştü.şak etti düşünce . Yuz üstü çığlıkla aldim yavrumu. Şükür iyi bişi yi yok. Dikkat edin bebeler dönüyor .
![]()
![]()
Otokoltugunda canmTatile giden kızlar
Deniz'e gittiğinizde bebişlerinizi nerede uzandırdınız taşıma koltuğunda mı
Ben çok gerekirse yere kendi battaniyemizden serip ona yatırıveriyorum :) yüz üstü yatırınca dönüyor zaten. Sırt üstü yatarken hiç dönmedi henüz.Sağol teyzesi inşallah bundan sonra anormal bısi olmaz. Çok dikkat etmeliyiz yatirinca kanepeler çok riskli. Kusma falan yok şükür
Benimki sürekli yapio çektikçe kizio bağırıyor alisirsa die cok korkuyorum hic bırakamıyorlar ilerde... eldiven takiom onu emioBenimkide bazen yapiyo memeyi cikarip parmagi hatta elini komple sokuyo :)
Bebimki emzikte emiyor elinideEmzik alsalar el etmiceklerdi ama onu da almıyorlar işte