2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ben de bu olayı gün içinde bi kez yapıorum. Yanına yatıp hem o hem ben rahatlayalim die. Emio uyur uyanık. . Sonra bu seans bitio. Bir d é benim bebem açık havada uyumaya alıştı . Kışın napcam bilmiom . Evde pat kalkan 10 dk uyuyan çocuk dışarıda arabasinda sizip kalıo
Açık hava çok iyi geliyor Bebek'lere

Sk sk emzirmek ve sağmak sütü artırmak için en temel olan diğer şeyler para tuzağı bence ama kişiden kişiye farklılaşan iyi gelen şeyler oluyor Bn sabah işyerinde nescafe içersem öğlen daha çok süt sağıyorum. Şekersiz sütlü nescafe hiç faydalı Bi şey değil evet biliyom ama :(

Sk sk emzirmek ve sağmak sütü artırmak için en temel olan diğer şeyler para tuzağı bence ama kişiden kişiye farklılaşan iyi gelen şeyler oluyor Bn sabah işyerinde nescafe içersem öğlen daha çok süt sağıyorum. Şekersiz sütlü nescafe hiç faydalı Bi şey değil evet biliyom ama :KK43:

Suara benimkini arttiran bisey yok :(

Oglum 20 gunde 300gr almis :KK43:
Vucudundakilere alerji olabilir dedi benjm yedigim yada kullandigim deterjan vs onlardan. Mama takviyesi yapmicam alerjisini tetikleyebilir ek gidayada gecemez senin sutunu arttircaz dedi. Laktamil, still tea falan yazdi 3litrede su. Bisurude alerji yapabilcek seylerin listesini verdi 10gun yemicem onlari. 10gun hala gecmezse kan tahlili yapilcak. Canim cok sıkıldı yaa. Okadar sakin ılımlı cocuk huysuz bisey oldu.
Canim yaa cok gecmis olsun. Insallah bisey cikmaz.

SIK ALLERJİYE SEBEP OLAN GIDALAR :
. Sucuk, salam, sosis, pastırma
.Cikolta, kakao, puding
. Balık
. İnek sütü
. Yumurta
. Fındık, fistik, ceviz, antep fistigi ( leblebi disindaki tum cerez)
. Soyali tüm urunler
. Hazir gidalar ( gofret, hazir corba,renkli sekerler, makarna soslari, salca,ketcap, mayonez,renklendirilmis gidalar)
. Tursu,cips,kola

ÜRÜNLER
. İcinde paraben bulunan ( sampuan,sac kremi,deodorant,nemlendirici,kolonya... Diger kozmetik urunler)
. kokulu temizlik maddeleri
. Yüz boyama, renkli oyun hamurlari
. Renkli ic camasirlari
. Renklendirilmis yumusaticilar

@9ay resim atamadim yazdim canim. Biraz gec oldu kusura bakma
Bide cilekle üzüm dedi (üzümü buara cok tukettigimicin deneme amacli yani)

Son düzenleme:
Kızlar sizin bebişler canlı canlı mı? Benimki uykudan sonra ve uyumaya yakın böyle baygın baygın oluyor. Gündüzleri benle konuşuyor gülüyor. Akşam üstleri geliyorlar. Babannesi oğlum 3 aylık oldun nerdeyse bi canlı bak bi kendini dik tut filan diyor. Benim çocuğum mu yapamıyor acaba :/ canımı sıkıyor.

Kızlar benm kız çok huysız sürekli ağlıyo uyku sıkıntımız var milupa gece çayı aldım ama üzerinde 6. Aydan itibaren yazıyo biz daha 3 aylığız nr kadar veriyim

Back
X