- 24 Nisan 2014
- 781
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi superselma
Kızlar bu rota aşısının tam bir zamanı var mı. Yazlıktayım halen, ona göre aranmaya başlarım. Değilse ay sonu İstanbul'da yaptırsam olur mu acaba. 16 Eylül de 3 aylık oluyor oğlum inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bir aşının tam zamanı yok. sadece verem 3 aydan önce yapılırsa iyi olur.Kızlar bu rota aşısının tam bir zamanı var mı. Yazlıktayım halen, ona göre aranmaya başlarım. Değilse ay sonu İstanbul'da yaptırsam olur mu acaba. 16 Eylül de 3 aylık oluyor oğlum inşallah.
Ha tamam o zaman. Dönünce yaptırırım.yine solu emmiyor yahem de hiç bi sorun yok. süt dolu, tıkanık değil
hiç bir aşının tam zamanı yok. sadece verem 3 aydan önce yapılırsa iyi olur.
ben karma aşıyı ve zatürreyi yaptıramadım. hastaneye gittik bitmiş. hiç bir yerde yokmuş. ecza depolarına sordurduk yok. ne zaman gelirse o zaman yaptıracağım.
Cnm sizin yazlık nerede? Biz de yazlık bakıyoruz ama İstanbul'dan gidip gelmesi kolay olsun haftasonu bile gidip gelelim istiyoruz. Bebeğim güneş görsün denize girsin istiyorum. Çabuk büyürKızlar bu rota aşısının tam bir zamanı var mı. Yazlıktayım halen, ona göre aranmaya başlarım. Değilse ay sonu İstanbul'da yaptırsam olur mu acaba. 16 Eylül de 3 aylık oluyor oğlum inşallah.
Tekirdağ Şarköy 'ü tavsiye ederim hem yakın hem yeşillik varCnm sizin yazlık nerede? Biz de yazlık bakıyoruz ama İstanbul'dan gidip gelmesi kolay olsun haftasonu bile gidip gelelim istiyoruz. Bebeğim güneş görsün denize girsin istiyorum. Çabuk büyür
Rotavirüs 3.aydan sonra yapılmıyorKızlar bu rota aşısının tam bir zamanı var mı. Yazlıktayım halen, ona göre aranmaya başlarım. Değilse ay sonu İstanbul'da yaptırsam olur mu acaba. 16 Eylül de 3 aylık oluyor oğlum inşallah.
Kızlar bu rota aşısının tam bir zamanı var mı. Yazlıktayım halen, ona göre aranmaya başlarım. Değilse ay sonu İstanbul'da yaptırsam olur mu acaba. 16 Eylül de 3 aylık oluyor oğlum inşallah.
yine solu emmiyor yahem de hiç bi sorun yok. süt dolu, tıkanık değil
hiç bir aşının tam zamanı yok. sadece verem 3 aydan önce yapılırsa iyi olur.
ben karma aşıyı ve zatürreyi yaptıramadım. hastaneye gittik bitmiş. hiç bir yerde yokmuş. ecza depolarına sordurduk yok. ne zaman gelirse o zaman yaptıracağım.
Bu arada yeni sayfamız hayırlı olsun
Allah bebişlerimizi İslam üzere yetişmiş iyi kullar, vatana millete hayırlı iyi vatandaşlar ve mutlu insanlar eylesin.
Cnm sizin yazlık nerede? Biz de yazlık bakıyoruz ama İstanbul'dan gidip gelmesi kolay olsun haftasonu bile gidip gelelim istiyoruz. Bebeğim güneş görsün denize girsin istiyorum. Çabuk büyür
Tekirdağ Şarköy 'ü tavsiye ederim hem yakın hem yeşillik var
Hem sakin hem gece hayatı var dozajında ama
Hosbulduk cnm.haziran bekliyorduk ama mayıs annesiyim, takılıyorum iki tarafta daKuzu_mm Gecmis olsun Canım korkma
O sensiz kaldığı zaman kızmışsa da ateslenebilir. Uykusu cok gelince de 37.5 olur. Bu hafif atestir. Geçmiş olsun . uzun sürmemiş zaten.
baldamlasxixmelis hoşgeldin :)
M miumao
Etiketlerken kusura bakmayın.
Bu arada yeni sayfamız hayırlı olsun
Allah bebişlerimizi İslam üzere yetişmiş iyi kullar, vatana millete hayırlı iyi vatandaşlar ve mutlu insanlar eylesin.
Biz Akçaydayız ama tavsiye etmem. Çok bozuldu artık. Aşırı kalabalık ve nasıl desem sosyo-ekonomik durum bayağı bir düştü son zamanlarda. Üstelik deniz suyu soğuktur. Bakma biz alışmışız çocukluğumuzdan beri bu suya ama bebeğimin ayaklarını sokuyorum hep ağlıyor :) Assos çok çok güzel, sivrice, sokakağzı. Bu aralar Mordoğana taktım kafayı ama hiçbiri istanbula çok yakın değil tabi. Belki ağva düşünebilirsin, iğneada,saros..Cnm sizin yazlık nerede? Biz de yazlık bakıyoruz ama İstanbul'dan gidip gelmesi kolay olsun haftasonu bile gidip gelelim istiyoruz. Bebeğim güneş görsün denize girsin istiyorum. Çabuk büyür
Rotavirus 2 doz olarak ya 2. Ve 4. Ayda, ya da 3. Ve 5. Ayda yapiliyo. Yani ilk doz icin 3. Ayi gecirdiysen bi daha yapma sansi yok.Kızlar bu rota aşısının tam bir zamanı var mı. Yazlıktayım halen, ona göre aranmaya başlarım. Değilse ay sonu İstanbul'da yaptırsam olur mu acaba. 16 Eylül de 3 aylık oluyor oğlum inşallah.