2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kızlar bu rota aşısının tam bir zamanı var mı. Yazlıktayım halen, ona göre aranmaya başlarım. Değilse ay sonu İstanbul'da yaptırsam olur mu acaba. 16 Eylül de 3 aylık oluyor oğlum inşallah.

yine solu emmiyor ya :( hem de hiç bi sorun yok. süt dolu, tıkanık değil

Kızlar bu rota aşısının tam bir zamanı var mı. Yazlıktayım halen, ona göre aranmaya başlarım. Değilse ay sonu İstanbul'da yaptırsam olur mu acaba. 16 Eylül de 3 aylık oluyor oğlum inşallah.
hiç bir aşının tam zamanı yok. sadece verem 3 aydan önce yapılırsa iyi olur.
ben karma aşıyı ve zatürreyi yaptıramadım. hastaneye gittik bitmiş. hiç bir yerde yokmuş. ecza depolarına sordurduk yok. ne zaman gelirse o zaman yaptıracağım.

Sa
yine solu emmiyor ya :KK43: hem de hiç bi sorun yok. süt dolu, tıkanık değil

ben karma aşıyı ve zatürreyi yaptıramadım. hastaneye gittik bitmiş. hiç bir yerde yokmuş. ecza depolarına sordurduk yok. ne zaman gelirse o zaman yaptıracağım.
Ha tamam o zaman. Dönünce yaptırırım.
Allah Allah niye almıyor çok ilginç. Bugün de sırtüstü yat üstüne al bakalım. Yüksek bir şifonyer gibi bişeyin üzerine koyup eğil, farklılık olsun :)

Cnm sizin yazlık nerede? Biz de yazlık bakıyoruz ama İstanbul'dan gidip gelmesi kolay olsun haftasonu bile gidip gelelim istiyoruz. Bebeğim güneş görsün denize girsin istiyorum. Çabuk büyür

Cnm sizin yazlık nerede? Biz de yazlık bakıyoruz ama İstanbul'dan gidip gelmesi kolay olsun haftasonu bile gidip gelelim istiyoruz. Bebeğim güneş görsün denize girsin istiyorum. Çabuk büyür
Tekirdağ Şarköy 'ü tavsiye ederim hem yakın hem yeşillik var
Hem sakin hem gece hayatı var dozajında ama

Canım rota yaptiracaksan 2 doz halinde yapıldığı için aynı markadan 2 kutu alman gerekiyor. 1.yi 3.ayda tavsiye ediyorlar 3.ayda aşı yapılmadığı için. 2.yi sanırım 5.ayda yapıyorlar.

yine solu emmiyor ya :KK43: hem de hiç bi sorun yok. süt dolu, tıkanık değil

Neden aile hekimliginde yaptırmıyorsun canım, güvenli değil mi sence?

Bu arada yeni sayfamız hayırlı olsun :nazar:
Allah bebişlerimizi İslam üzere yetişmiş iyi kullar, vatana millete hayırlı iyi vatandaşlar ve mutlu insanlar eylesin.

Amin canim inşallah

Tekirdağ Şarköy 'ü tavsiye ederim hem yakın hem yeşillik var
Hem sakin hem gece hayatı var dozajında ama

Tekirdağ çok rüzgarlı değil mi?
Karadeniz tarafı bence daha iyi olur.
Şile hatta Kandıra bence..

Marmara denizi foseptik ilan edildi ya ondan diyorum ille o taraf olacaksa Silivri daha yakın.

Detaylı araştırmak lazım

image.webp
H history1985 canım bebeğimib uyku sorununu yazmıştım bi bebek gelişim psikoloğuna böYle cevap vermiş.

superselma superselma
yeni topic hayirli olsun.
cok yorgun ve yalniz bir hamilelik gecirdim. dogumum da oyle oldu.
butun o yorgunluklr icinde bebege hic adapte olamadim ki baktim 2 ay olmus.
yorgani kafama cekip, hic kalkmadan uyuyasim var.
gececektir ama...
bugun boyle biraz huzunbaz semurcan.
ilk asimizi olacagiz bugun, fransa'da bebek iki aylikken oluyor ilk asi.

Bu arada yeni sayfamız hayırlı olsun :nazar:
Allah bebişlerimizi İslam üzere yetişmiş iyi kullar, vatana millete hayırlı iyi vatandaşlar ve mutlu insanlar eylesin.

amin.
ancak ya topigimizde gayrimuslim bebisler de varsa?
tarafsiz olsak bu konuda daha iyi olmaz mi?

Tat
Biz Akçaydayız ama tavsiye etmem. Çok bozuldu artık. Aşırı kalabalık ve nasıl desem sosyo-ekonomik durum bayağı bir düştü son zamanlarda. Üstelik deniz suyu soğuktur. Bakma biz alışmışız çocukluğumuzdan beri bu suya ama bebeğimin ayaklarını sokuyorum hep ağlıyor :) Assos çok çok güzel, sivrice, sokakağzı. Bu aralar Mordoğana taktım kafayı ama hiçbiri istanbula çok yakın değil tabi. Belki ağva düşünebilirsin, iğneada,saros..

Rotavirus 2 doz olarak ya 2. Ve 4. Ayda, ya da 3. Ve 5. Ayda yapiliyo. Yani ilk doz icin 3. Ayi gecirdiysen bi daha yapma sansi yok.

Back
X