- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi superselma
haklısın canım bir insan müslüman olmasa da muhteremdir. Kimseyi rencide edecek söz söylememek gerekir. Benim müslüman aileler için ettiğim duadan rencide olmazlar umarım.amin.
ancak ya topigimizde gayrimuslim bebisler de varsa?
tarafsiz olsak bu konuda daha iyi olmaz mi?
pişik kremi o bölgeye gelmeyecekmiş. Poposuna sürebilirmişiz. Canım benimki de çok sık yapmıyor. Hatta kesik kesik yapıyor bazen. Ama bu sorun değilmiş. Tamamen kapanmaması için takip edecekmişiz. En stressiz ve doğru yaklaşım ciddi şikayet yoksa kendi haline bırakmakmış. Mutlaka kuru kalacakmış. Aynen ben de kuruluyorum hep. Bununla ilgili Süleyman Engin Akhan ın yazısı var. İstersen oku çok rahatlattı beni.Bunlari soylemene sevndm cnm ck sagol dktrda sakince anlatti onmli bsy dgl dedi ztn merk ettm ama arastrmadim. Biliyomusun bnm kizim ck sik idrar yapmiyo gub icinde belki iki kez dop dolu oluyo. Pisik kremi kullanmak sakincalimiymis doktor bize sadece nemli kalmasn dedi bnde sk bez degistiriyorm yikiyp kiruluyrm hep islak mendl kullanmiyrm
Çok normal 1-2 haftaya tutar hatta ağzına bile götürürMerhaba herkese :) bugun oyun halisinda ilk kez oyuncaklarina bilincli uzandigini farkettim ama hala oyuncaklarini tutmuyor. 68 gunluguz henuz, bebisten beklentilerim fazla mi yoksa :)