2016 Haziran bebekleri büyüyor

Sen emzirmeye devan et cnm gogusler artik sismiyor ki, mamaya baslarsan emmesi daha da azalacak
Zaten sma denedik almadi tadini begenmedi. Begenmedi diye doktor aptamil verin dedi onuda almadi. Biberon tutamiyo bile yani tutmak istemio. Kasikla verdil yinede yutmadi. Bu gidisle mecbur sadece anne sutu olacak

Kizlar kontrolden geldik oğluşum 64 cm 7 kilo olmus.muayene ederken bogazina bakmak istedi bizimki inat etti acmadi agzini sonrada basti yaygarayi yavrum yaa daha oncede bakmisti ama aglamamisti.rota asisini ben sormadim doktorda biseydemedi sanirim yaptirmicam

Oyun halisi aldim bugun ilk defa kulladik bizimkinin ilgisini cekiyo ama donmek daha cok hosuna gidiyo sanirim bi bakiyorum yuz ustu:KK46::KK46::KK46:
Oh maşallah. Siz de mi uzunsunuz canım karı koca? Boyu uzun olacak oğluşunun

Saate dikkat etmemiştim canım :/ bir dahakine dikkat edeyim. İnşallah düzelir. Artık emme aralıkları uzadığı için az emiyoe gibi geliyor belki de.
benimkinin uzamadı ama benim memelerin deposu küçük sürekli emmesi gerek belki ondan.
Zaten 2 saat emzirmeyeyim hemen akmaya başlıyor, depo küçük ya yer kalmıyor :)

Bugün yorgunluktan ölüyorum sanırım sabah 8 ikindi vakti ve akşam olmak üzere 3 kere ifadeye çağrıldım hepsi birer saat sürdü

Bebeğime mama vermek istemediğim için benim açımdan zor oluyor ama güzel para kazanıyorum ben bu devletin görevlendirmelerinden :) günde 3 kere aranıp kalkıp gidip ifadede bulunup eve gwri dönüp böyle ayda 10 bin lira hatta belki daha fazla kazanma imkanım var

Aradiklarinda bebegim uyaniksa emziriyorum hemen sut sagiyorum sonra giuiniyorum annemi cagiriyorum ya da giderken bebegimi anneme birakiyorum ya da bebegimi de goturuyorum duruma gore sonra gorevimi yapiyorum sonra eve donuyorum iste ama ne zaman arayacsklari belli olmuyor 24 saat icinde her an arayabilirler

Eşim vakti zamanında hukuk yazmadigi icin cok pisman iki gundur :KK70: ben ona lisedeyken cok israr etmistim sen de hukuk yaz diye :))

Neyse bu gorevi biraz yapaym cok surduremem gbi geliyor

Ben kaciyorum hemen iyi geceler herkese

benimkinin uzamadı ama benim memelerin deposu küçük sürekli emmesi gerek belki ondan.
Zaten 2 saat emzirmeyeyim hemen akmaya başlıyor, depo küçük ya yer kalmıyor :)
Benim hiç öyle akma filan olmuyor. Doğumdan beri 2 3 kez anca olmuştur :):)

Bugün yorgunluktan ölüyorum sanırım sabah 8 ikindi vakti ve akşam olmak üzere 3 kere ifadeye çağrıldım hepsi birer saat sürdü

Bebeğime mama vermek istemediğim için benim açımdan zor oluyor ama güzel para kazanıyorum ben bu devletin görevlendirmelerinden :) günde 3 kere aranıp kalkıp gidip ifadede bulunup eve gwri dönüp böyle ayda 10 bin lira hatta belki daha fazla kazanma imkanım var

Aradiklarinda bebegim uyaniksa emziriyorum hemen sut sagiyorum sonra giuiniyorum annemi cagiriyorum ya da giderken bebegimi anneme birakiyorum ya da bebegimi de goturuyorum duruma gore sonra gorevimi yapiyorum sonra eve donuyorum iste ama ne zaman arayacsklari belli olmuyor 24 saat icinde her an arayabilirler

Eşim vakti zamanında hukuk yazmadigi icin cok pisman iki gundur :KK70: ben ona lisedeyken cok israr etmistim sen de hukuk yaz diye :))

Neyse bu gorevi biraz yapaym cok surduremem gbi geliyor

Ben kaciyorum hemen iyi geceler herkese
Çok iyi yapıyorsun Can'ım sakın bırakma mesleğini Sak'ın çalış gÜzelce işini yap bebeğin büyür gider Bi şekilde mesleğin çokkk güzel

Benim hiç öyle akma filan olmuyor. Doğumdan beri 2 3 kez anca olmuştur :):)

Göğüslerin buyukmu canim ondan olabilir. Benimde akiyo ama baya kucuk hacmi az yani oyuzden bazen ben bile bu memelerle cocuk doyuyomudur diye tereddut ediyorum.

Back
X