- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi superselma
Cnm sana dedim ama.o saatten beridir hiç durmadi oğlum parka da goturdum olmadı gaz sancısı çok fenaydi fitil falan verdimŞu an güneş çok parlak :/

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm sana dedim ama.o saatten beridir hiç durmadi oğlum parka da goturdum olmadı gaz sancısı çok fenaydi fitil falan verdimŞu an güneş çok parlak :/
Cok zor canim Allah yardimcin olsun. İnsallah en yakin zamanda duzelir ama inan geccek bu gunler biraz daha sabirYa bugün bütün gün susmadi ememedi o kadar üzüldüm ki gecmiyo ya![]()
Yoo gayet de küçük 75 takıyordum :):)Göğüslerin buyukmu canim ondan olabilir. Benimde akiyo ama baya kucuk hacmi az yani oyuzden bazen ben bile bu memelerle cocuk doyuyomudur diye tereddut ediyorum.
Benimki bacaklarını hareket ettirmeme izin vermeyince yüz üstü yatırıyorum karşısına sağına soluna zeka kartlarını koyuyorum hem bakıyor hem bırtlıyor:)Cnm sana dedim ama.o saatten beridir hiç durmadi oğlum parka da goturdum olmadı gaz sancısı çok fenaydi fitil falan verdim![]()
Yağ almayi hep unutuyorum ya acı elma yağı demi ? Havluyu da utuluyorum koyuyorum bir dk içinde soguyo başka yöntem var mı cnm.bildiğinH history1985 canım karnına ılık havlu koysaydın. Yağ ile ayağının altına masj yap.
Ben üzülüyorum valla en kisa.zamanda çıkıp kart oyuncak falan alayım oğluma nos boş etrafa baktiriyorum bidiğimiBenimki bacaklarını hareket ettirmeme izin vermeyince yüz üstü yatırıyorum karşısına sağına soluna zeka kartlarını koyuyorum hem bakıyor hem bırtlıyor:)
Yerim ben onu ayrıcaBenimki bacaklarını hareket ettirmeme izin vermeyince yüz üstü yatırıyorum karşısına sağına soluna zeka kartlarını koyuyorum hem bakıyor hem bırtlıyor:)
İnşallah cnm.ben de yipraniyorum ama onu o halde görmek kahrediyoCok zor canim Allah yardimcin olsun. İnsallah en yakin zamanda duzelir ama inan geccek bu gunler biraz daha sabir
Cnm ben 4 5 yumurta ağırlığı diye okumustum sankiArkadaşlar sütün yeterli olup olmadığını gösteren belirtilerden birisi çişli bez sayısınn 5 6 olmasıdır ya. Peki bu çişli bez nasıl bir çişli bez. İyice şişmiş bir bez mi?
yaa bence de. Benimki iki tane diş kaşıyıcıyı birden ağzına götürüyor ve bence de diş çıkarıyorDiş çıkarıyor olabilir dedi aile hekimi
Maşallah senin depo kapasiten de büyük. Bütün üstüm ıslanıyor benim gece gündüz.Benim hiç öyle akma filan olmuyor. Doğumdan beri 2 3 kez anca olmuştur :):)
Ay insallah.ben 1.63 um esimde 1.80 fena sayilmayiz.ikimizde yapili sayiliriz.ailelerimizde oyle.poylu poslu yakuşuklu bi oglum olcak insallah![]()
maşallah kızlar oğluşlara. Ben 1.61'im eşim 1.67. Kızım 61 cm. Ben de kısayım ama en kötüsü eşim kısa benim. Hele ailesi aşırı kısa. Benim ailem uzun. İnşallah bizimkilere çeker. Biraz boylu olsun çok isterimBende 1.63üm esim 1.87 oglumda 65cm :)
Çok geçmiş olsun canım , zor Gazlı çocuk o günler geçince daha rahat oluyor insan , acaba yediklerinden mi gaz oluyor , ablam Fındık badem ceviz yediğinde 2-3 tane çok feci gaz yapardı yeğenimde , benim kuzdada kızarıklık yapıyor mesela , her bebek farklı inşaallah biter gider en kısa zamandaYa bugün bütün gün susmadi ememedi o kadar üzüldüm ki gecmiyo ya![]()
İşte beneğin gaz sebebi belli oldu , stresten canım , hadi hayırlı olsun :)Kayinvalide gidiyooorrr lililili![]()
Hala doktorlardan 5 sene falan diyenler varmış ama aşı üreticisinin yaptığı çalışmalar en iyi 1. Yıl koruduğunu gösteriyor ve max 3 yıl. Ama tr de bence daha azdırAzmis ya bir yıl
Biz bu rota aşısını yaptırmayacağız , eşimde diğer doktorlarda gerek yok diyorlarHala doktorlardan 5 sene falan diyenler varmış ama aşı üreticisinin yaptığı çalışmalar en iyi 1. Yıl koruduğunu gösteriyor ve max 3 yıl. Ama tr de bence daha azdır