2016 Haziran bebekleri büyüyor

Cnm sana dedim ama.o saatten beridir hiç durmadi oğlum parka da goturdum olmadı gaz sancısı çok fenaydi fitil falan verdim :KK43:
Benimki bacaklarını hareket ettirmeme izin vermeyince yüz üstü yatırıyorum karşısına sağına soluna zeka kartlarını koyuyorum hem bakıyor hem bırtlıyor:)

Benimki bacaklarını hareket ettirmeme izin vermeyince yüz üstü yatırıyorum karşısına sağına soluna zeka kartlarını koyuyorum hem bakıyor hem bırtlıyor:)
Ben üzülüyorum valla en kisa.zamanda çıkıp kart oyuncak falan alayım oğluma nos boş etrafa baktiriyorum bidiğimi

Diş çıkarıyor olabilir dedi aile hekimi
yaa bence de. Benimki iki tane diş kaşıyıcıyı birden ağzına götürüyor ve bence de diş çıkarıyor

Benim hiç öyle akma filan olmuyor. Doğumdan beri 2 3 kez anca olmuştur :):)
Maşallah senin depo kapasiten de büyük. Bütün üstüm ıslanıyor benim gece gündüz.

Ay insallah.ben 1.63 um esimde 1.80 fena sayilmayiz.ikimizde yapili sayiliriz.ailelerimizde oyle.poylu poslu yakuşuklu bi oglum olcak insallah:halay:

Bende 1.63üm esim 1.87 oglumda 65cm :)
maşallah kızlar oğluşlara. Ben 1.61'im eşim 1.67. Kızım 61 cm. Ben de kısayım ama en kötüsü eşim kısa benim. Hele ailesi aşırı kısa. Benim ailem uzun. İnşallah bizimkilere çeker. Biraz boylu olsun çok isterim

Ya bugün bütün gün susmadi ememedi o kadar üzüldüm ki gecmiyo ya :KK43:
Çok geçmiş olsun canım , zor Gazlı çocuk o günler geçince daha rahat oluyor insan , acaba yediklerinden mi gaz oluyor , ablam Fındık badem ceviz yediğinde 2-3 tane çok feci gaz yapardı yeğenimde , benim kuzdada kızarıklık yapıyor mesela , her bebek farklı inşaallah biter gider en kısa zamanda

PembeLokum PembeLokum hayırlı olsun işin canım , işini Bırakma , hukukta hakikaten iyi para varmış :)))) babamda kardeşime çok baskı yapmıştı , 2 yıl önce Ankara hukuk yaz diye ( sayısalcı kendisi , öylesine edebiyat Sınavına da girmişti ) , o kadar avukat dostuyla görüştü yinede diş hekimliği yazdı :))) okuması zor ama :)))bana bi sayfa ezberle deseler 10 günde zor ezberlerim , matematikçiyimdir ben Sayılar rakamlar benim işim :))) bu arada bende öğleye kadar gidiyorum bazen şantiye kontrollerim oluyot , gerçekten çok zor yorucu oluyor , bebeğim biraz daha büyüse diyorum evde çalışayım annem bakarken diyorum ama hiçbirşey yapamıyorum , ofistede kızımı çok özlüyorum , 1 saat fotolarına bakarak geçiyor

Kalktim sut sagdim 5dk sonra oglum uyandi :halay:
Buzdolabinin normal yerine koydum yarin gunduz versem olur dimi?

Back
X