- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi superselma
Aynen.. Oglum uykuya dalmakta zorlaniyor sadece baska bir problemi yok ama anlamiyorlar iste. Artik ne kadar zaman oldu, anliyoruz cocuklarin derdini.
Evet canim. Biz cocuklarimizi taniyoruz ya bu da guzel. :)
çılgın ya :)))
benimde 3 eylüldü satım
bende bekliyorum topiği
Aklima hep 1 yil onceki heyecanlar geliyor :))
Kizlar ya, gercekten hic adet gormemisken lohusalikta hamile kalmak mumkun mu?? Biz pek dikkatli degiliz korunma konusunda, eger hamile kalirsam cok gulerim :)
Evet mumkun. Ben populer bi doktorun (serkan oral) bu konuyla ilgili makalesini okudum emzirmenin gebelikten korumasi icin gece dahil en gec 4 saatte bir emzirmeli, pompa yapmamali, mama vermemeli ve iki gogsu duzenli bi sirada emzirmeliymisiz yoksa gebelik olusma ihtimali artarmis
Sevindim beğenmene güle güle kullan. Uyku tulumu altı açık olur mu öyle garip
Yarin fotosunu cekip gostereyim:) ben digme fln dikip bi sekilde tutturmaya calisacagim
Ayy ben de sarılığı mı var doktora götürdün mü sorusundan bıktım
Artık ellerini çok ağızlarına götürüyorlar ağızlarına bir şey dokunsa hemen emmeye çalışıyorlar o yüzden bana da acıkmış herhalde yeni emmedi mi vs diyorlar tabi. Öyle durumda doğru düzgün emmedi oynaştı bir daha emZireyim ben deyip başka bir odaya geçiyorum. Emerse emziriyorum emmezse sarılıyorum konuşuyorum vakit geçiriyorum hem de az mıncıklanmış oluyor :):):)
Ah canim kiyamam:) insanlar genelde hep cocugun ac oldugunu dusunu¥orlar sanki cocuklar beslenmekten ibaret :)
Ayyy sorma biz de korunmadık hiç. ben hep adetten sonra hamile kalınır diye düşünüyordum. Burada arkadaşlar uyardı sağolsun. Olma ihtimali yüksekmiş yani. Şimdi adet gecikmesi diye bişey de yok hamilelik belirtim de olmaz benim. İnşallah hamile filan değilimdir diyorum napim :) eşimse hamile olsam çok mutlu olacak bugün oğlumuzu seviyor birtanem benim diye. Seneye iki tanem olacaksınız diyor. Çok hevesli yaaaaa
Biz de esimle bugun kizimizin abla olacagini hayal ettik cok duygulandik bnm kizim buyuyecek de abla olacak vay be :)