2016 Haziran bebekleri büyüyor

Onsuz bebegime bakmakta ben de zorlaniyorum onu balkonua bekliyorum o gelirken merdivende karsiliyorum bana da yazik yaw ama adam ozgurlugune duskun koc burcu :KK43: nasa burclari degistirmis ama tipik bi koc burcu
Ay olabilir burctan haklisin. Bizimki öyle değil pek benim huzursuz oldugumu anlarsa gelir hemen kendi özgürlüğünu takmaz da. Ben de onu sikbogaz etmemeye calisiyorum ama. Mesela az önce dışarı çıktılar .simdi dé ben bebemı yatirdim. O içerde dayi ile pes oynuyor . ;) ama giderken kıyamam dio ki gidiyim ben tamam mı bilmem ne .öpüyor nabız yokluyi;)

Ay olabilir burctan haklisin. Bizimki öyle değil pek benim huzursuz oldugumu anlarsa gelir hemen kendi özgürlüğünu takmaz da. Ben de onu sikbogaz etmemeye calisiyorum ama. Mesela az önce dışarı çıktılar .simdi dé ben bebemı yatirdim. O içerde dayi ile pes oynuyor . :KK66: ama giderken kıyamam dio ki gidiyim ben tamam mı bilmem ne .öpüyor nabız yokluyi:KK66:

Hahaha ayni benim adam da soruyor gideyim mi diye ne deyim gitme diyemem ki iste :))

Iyi akşamlar kızlar bebeğinin ağzı pamukçuk olan anneler geçtimi sizinkiler brnim kızımın ağzı halen aynı iki ay oldu devlet has gittim özelede gittik aynı ilacı verdi kullandık ama bir türlü geçmiyor kafayı yiyecem neden iyilesmiyor birde hergün saat dört ile beş arası ağlama nöbetleri oluyo normal mi bu ay sadece 300 gr almış üç kilo doğan kızım beş kilo nerdeyse bir akıl verin kızlar
Ağzında pamukçuk olduğundan kilo alamıyordur canım , çok geçmiş olsun

Bir de insanlar surekli sut korur diye dusunme aman dikkat et tedbirini al korun vs vs diyorlar ya mahcup oluyorum hic dusunmezler mi bunlar ozel meseleler ayrica ben cocuk muyum ben bilirim neyin ne oldugunu ya cahil insanlar miyiz bilmedigimizi internetten okuyup ogreniyoruz zaten..

Evlenirken de cok seyler soylerlerdi aman dikkat et aman korun aman hemen cocuk yapma vs vs

Ya Turk milleti olarak garibiz vesselam:kızgın:

Ola ki hamile fln kalsam millet gelip laf edecek niye korunmadiniz aaa niye dikkat etmediniz sut korumaz demedik mi vs vs vs:kızgın:

Ya bana adliyede calisan biri dusugumden sonra kac ay korunacaksin diye sormustu inanabiliyor musunuz
Aynen ederlerr.bu millet in lafı söz u hiç bitmeeezz.ilk bebeği n oldu bir grup insan "çok arayı acma.buna bakarken ikinciyede bakarsın hemen yap". diğer grupdakiler de .(ben ikinciye hamile kaldığım da kızım 12 aylık ti ) "aay kazayla oldu herhalde"diyorlardı.cok erken olduğuna dair bir dolu imalar vs vs.sanki onlar doğurup bakacaklar yaa...

Kac kilosun canım. Ya benm göbek 6 aylik gibi. Hani vücudumdan çok rahatsız degilim ama sanırım bu sezeryan olmakla da alakali acılı hissiz bu göbeğim var. Çok takar oldum kilomu. Gitmio gitmio
Gider Canim kilolarından da göbeğinde.henuz erken .6 ay bir geçsin yemeği de çok abartma zsan bak git ne kadar değişecek go bisin :)kendimden ve cevremde ki doğum yapanlar dan biliyorum.hele tam olarak kendi ne gelmek bir yıl kadar sürüyor.

Gider Canim kilolarından da göbeğinde.henuz erken .6 ay bir geçsin yemeği de çok abartma zsan bak git ne kadar değişecek go bisin :)kendimden ve cevremde ki doğum yapanlar dan biliyorum.hele tam olarak kendi ne gelmek bir yıl kadar sürüyor.

ben 60 kiloyum, nasil gidecek bu kilolar? 13 kilo fazlam var.

Bir de insanlar surekli sut korur diye dusunme aman dikkat et tedbirini al korun vs vs diyorlar ya mahcup oluyorum hic dusunmezler mi bunlar ozel meseleler ayrica ben cocuk muyum ben bilirim neyin ne oldugunu ya cahil insanlar miyiz bilmedigimizi internetten okuyup ogreniyoruz zaten..

Evlenirken de cok seyler soylerlerdi aman dikkat et aman korun aman hemen cocuk yapma vs vs

Ya Turk milleti olarak garibiz vesselam:kızgın:

Ola ki hamile fln kalsam millet gelip laf edecek niye korunmadiniz aaa niye dikkat etmediniz sut korumaz demedik mi vs vs vs:kızgın:

Ya bana adliyede calisan biri dusugumden sonra kac ay korunacaksin diye sormustu inanabiliyor musunuz
Bana da tedavi görüyor musunuz demişlerdi :) çok patavatsızca

Kac kilosun canım. Ya benm göbek 6 aylik gibi. Hani vücudumdan çok rahatsız degilim ama sanırım bu sezeryan olmakla da alakali acılı hissiz bu göbeğim var. Çok takar oldum kilomu. Gitmio gitmio
65 kiloyum ama öyle hamile gibi de durmuyorum artık yağ tabakası olduğu belli yani :)

Canım aşırı uykum var ama bu acıyı çekmeni istemediğim için yazmadan yatamadım :)
Max 2 saatte açabilirsin
1-önce bir patatesi buzluğa koy. Sonra en az yarım saat kuru sıcak uygula (bende kiraz çekirdekli termal yastık var, termofor da olur)
2-sonra nemli sıcak uygula (bir Bebek bezine sıcak su dök, soğuyana kadar tut)
3-zeytin yağı (varsa Hindistan cevizi ve lavanta ile karıştırıp) sür ve meme ucuna doğru masaj yap. En az 10-15 dk
4-buzluktaki patatesi çıkar ve dilimle. Dilimleri memeye yerleştir :) ısınana kadar kalsın
5-sıcak su ile masaj yaparak yıka
6-eğer hala açılmadıysa bir beze sarılı buz aküsüyle bir sıcak bir soğuk uygula

Kesin açılır
Çık Sağol canım , dün bende uyuya kalmışım , bugun öğleden sonra uygulayacağım

Kızlar merhaba,
Benim bebeğim bu gün 79 günlük 23.06.2016 da doğdu.
doğum:2.450 gr 48 cm (4 gün yoğun bakımda kaldı ve orada 100 gr daha zayıflamış) aldığımda 2.350 gr dı.
1.AY: 3.000 gr 52 cm
2.Ay: 4.150 gr 55 cm
Şu anda 4.500 gr lardadır diye tahmin ediyorum.
sizce gelişimi nasıl?
6.500 7 kg olanlar var çok moralim bozuldu benim bebeğim çok mu zayıf kalmış.

Benim boyum 1.67 kilom 60 kg, Eşim 1.75 kilosu 57 kg. Bebeğimiz kız.
Arkadaşlar lütfen fikirlerinizi paylaşın çok ihtiyacım var.

Kızlar merhaba,
Benim bebeğim bu gün 79 günlük 23.06.2016 da doğdu.
doğum:2.450 gr 48 cm (4 gün yoğun bakımda kaldı ve orada 100 gr daha zayıflamış) aldığımda 2.350 gr dı.
1.AY: 3.000 gr 52 cm
2.Ay: 4.150 gr 55 cm
Şu anda 4.500 gr lardadır diye tahmin ediyorum.
sizce gelişimi nasıl?
6.500 7 kg olanlar var çok moralim bozuldu benim bebeğim çok mu zayıf kalmış.

Benim boyum 1.67 kilom 60 kg, Eşim 1.75 kilosu 57 kg. Bebeğimiz kız.
Arkadaşlar lütfen fikirlerinizi paylaşın çok ihtiyacım var.

Canim bu kilo boy olayini sakin takma kafana. Soyle dusun 2500 dogan bebegin 3 ayda 7 kilo olmasi zaten anormallik olurdu.

Benim bebegimin dogum kilosunyuksek her ayda 1 kilo aldigini dusunursek normali bu.
Seninkide ayda 1 kilo almis gelisimi gayet guzel. Ayrica genetik faktorude var ama en onemlisi suan kac kilo oldugu degil aylik almasi gereken. Seninkide masallah guzel buyumus annesi

Canim bu kilo boy olayini sakin takma kafana. Soyle dusun 2500 dogan bebegin 3 ayda 7 kilo olmasi zaten anormallik olurdu.

Benim bebegimin dogum kilosunyuksek her ayda 1 kilo aldigini dusunursek normali bu.
Seninkide ayda 1 kilo almis gelisimi gayet guzel. Ayrica genetik faktorude var ama en onemlisi suan kac kilo oldugu degil aylik almasi gereken. Seninkide masallah guzel buyumus annesi

Çok teşekkürler, çok sağol inş benim kızımda bir an önce ısırmalık olur :)

Merhaba kızlar,
Kızımı uyutmadan önce kızımın alnında bi sinek öldürdüm iğrendim yaa

Kızımi uyuttum öğleden sonra aile hekimine gidecez inşallah.

Benim kız dirseklerini dayayıp boynunu kaldırıyor oturmaya çalışıyor. 3haziran dogumlu kiyaslamayin hemen.
Yatiramiyoruz. Ya dik duracak kucakta ya da gezecek. Kızım alıştırdı.

_peri_ _peri_ hakkaten bazı şeyleri çok yedigimde kızım kusuyor.
Mesela sütlü tatlı çok yediğimde sütüm çok oluyor, ama kusuyor da.

Benim üzüme alerjim var ama dayanamayıp atıyorum iki üç ağzıma.

Zerdeçal suyunu duydunuz mu?
Araştırmadim daha emzirirken kullanılır mı diye. Zerdeçal kekte güzel oluyor.

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-08-16-11-28~2.webp
    Screenshot_2016-09-08-16-11-28~2.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 51
  • Beğen
Reactions: 9ay
Merhaba kızlar,
Kızımı uyutmadan önce kızımın alnında bi sinek öldürdüm iğrendim yaa

Kızımi uyuttum öğleden sonra aile hekimine gidecez inşallah.

Benim kız dirseklerini dayayıp boynunu kaldırıyor oturmaya çalışıyor. 3haziran dogumlu kiyaslamayin hemen.
Yatiramiyoruz. Ya dik duracak kucakta ya da gezecek. Kızım alıştırdı.

_peri_ _peri_ hakkaten bazı şeyleri çok yedigimde kızım kusuyor.
Mesela sütlü tatlı çok yediğimde sütüm çok oluyor, ama kusuyor da.

Benim üzüme alerjim var ama dayanamayıp atıyorum iki üç ağzıma.

Zerdeçal suyunu duydunuz mu?
Araştırmadim daha emzirirken kullanılır mı diye. Zerdeçal kekte güzel oluyor.

• Beğen
Reactions: 9ay
Back
X