2016 Haziran bebekleri büyüyor

Bizi

Bizimki de bugun öyle cnm hatta dün de öyleydi psikoloji kalmadı artık benim eşim annem yardım ediyo ama beceremiuolar uyutmayi falan gazı oluyo emmiyo emmedigi için uyumuyo kısır döngü devam ediyo :KK43: allah yardımcımız olsun

Ağlayıp duruyorum sabahtan beri sinirim bozuldu. Kocamı işten çağırmak istemedim. Anneme söyledim olur öyle dedi. Görüştüğüm komşularım evde yok. Açtım sakin bir müzik kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.

Ağlayıp duruyorum sabahtan beri sinirim bozuldu. Kocamı işten çağırmak istemedim. Anneme söyledim olur öyle dedi. Görüştüğüm komşularım evde yok. Açtım sakin bir müzik kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.

gebito var ise evde bir kahve yap kendine. bebek uyudugunda kahveni al, camini ac.
ben su an bak aynen bu moddayim ve beni rahatlatiyor...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 73
Berbat bir sabah geçirdim. 8de kalktık şimdi kahvaltı ediyorum.
Kızım sürekli ağlıyor. Uyuyor beşiğime bıraktığım anda ağlıyor.
Kimse yardım etmiyor. Annem var ananem var ama ben gün içinde hep yalnız bakıyorum çocuga. Hiç demiyorlar gelelim biz başında duralım sen işini yap. Bir gün bile böyle gelmediler. Hep kendi işleri için geliyorlar bir an evvel işleri bitirip çıkma derdindeler. Çok yoruldum.

ben yurt disindayim. dogumdan 5 hafta evvel tam 2 hafta her gun 10 saat yuruyerek ev aradim. doguma 3 hafta kala ev buldum, esya sectim. doguma 2 gun kalaya dek esya monte ettim.
hastaneden ciktigim gece eski evimdeki kilik kiyafet vs'yi yeni eve tasidim. tek basimaydim, sezaryenli ve kist ameliyatliydim. hem de ilgi bekleyen bir de 6 yasinda oglum vardi.
demem o ki, sen guclu olmak istersen olursun; istemezsen eger hazanin huznunu herkes sever.

Kızlar merhaba,
Benim bebeğim bu gün 79 günlük 23.06.2016 da doğdu.
doğum:2.450 gr 48 cm (4 gün yoğun bakımda kaldı ve orada 100 gr daha zayıflamış) aldığımda 2.350 gr dı.
1.AY: 3.000 gr 52 cm
2.Ay: 4.150 gr 55 cm
Şu anda 4.500 gr lardadır diye tahmin ediyorum.
sizce gelişimi nasıl?
6.500 7 kg olanlar var çok moralim bozuldu benim bebeğim çok mu zayıf kalmış.

Benim boyum 1.67 kilom 60 kg, Eşim 1.75 kilosu 57 kg. Bebeğimiz kız.
Arkadaşlar lütfen fikirlerinizi paylaşın çok ihtiyacım var.
kiz bebek ile erkek bebek arasinda kilo farki olacagi muhakkak. bir de bebeklerin dogum kilosu da onemli.
5 kilo dogan bebek ile 3 kilo dogan bebek arasinda kilo farki elbet olacak. her ikisi de ayni oranda kilo alsalar dahi...

gebito var ise evde bir kahve yap kendine. bebek uyudugunda kahveni al, camini ac.
ben su an bak aynen bu moddayim ve beni rahatlatiyor...

O uyudu bende "başlarım şimdi anneliğe" diye bir kitay okuyup bach dinliyorum dinlenmek için.

Belki komşu gelir onunla kahve içeriz diye kahve hakkımı kullanmak istemedim.

Mikostatin surubu gogus uclarina da sur canim kurusun oyle gogus pedini t
ak.doktorum soyledi mantar olunca.
ben oyle yaptim cokta faydasini gordum. Cocugun agzinada kulak cubugunu suruba batirip onla suruyordum rahat oluyordu diger turlu acmiyodu agzini cubukla rahat suruluyor.gecmis olsun
Sagol canım tavsiyelerin için ilacı göğüs ucunada sürüyordum surekli yok faydası olmadı dok krem yazdı bana o iyi geldi ama kızımın ağzı bir türlü iyileşmedi artık ilaç kullanımı ni bıraktım bebeğim bağışıklık kazanacak ilaca :-) simdi sadece sodali suyla temizliyorum

9ay 9ay benimkide emmiyo yaa okadar istahli cocuk gitti resmen 2gundur. Sütümde gitti geceden beri yok doyurmuyo cocugu. Bi gun once gece kalkip sagmistim doluluktan ama simdi yok :( Memeyide almiyo cok az gelince kiziyo cok yoruldum yaa. Su tablet nerde satiliyo canim? Ama simdi icsemmiki alerji durumumuz varya

gebito gebito bazen insan gercekten zorlaniyo. İnan bana bu gunler cok cabuk gececk hatta özlicez nekadar zor olursa olsun. Azonce bende oturdum agladim sutum az oglum emmiyo cok ac oldugu halde bide rahatsiz bikac gundur. Dua ettim sadece. Secdeye kapandim yalvardim baska inan kimseden fayda yok Allah yardimcimiz olsun canim. Canini sıkma lutfen biz variz yaz buraya musait oldukca :KK19:

ben yurt disindayim. dogumdan 5 hafta evvel tam 2 hafta her gun 10 saat yuruyerek ev aradim. doguma 3 hafta kala ev buldum, esya sectim. doguma 2 gun kalaya dek esya monte ettim.
hastaneden ciktigim gece eski evimdeki kilik kiyafet vs'yi yeni eve tasidim. tek basimaydim, sezaryenli ve kist ameliyatliydim. hem de ilgi bekleyen bir de 6 yasinda oglum vardi.
demem o ki, sen guclu olmak istersen olursun; istemezsen eger hazanin huznunu herkes sever.

Tabi başa çıkıp kendimi toparlamaya çalışıyorum ama bugün ağlamaktan öylesine terledi ki 2 defa yıkadım. Benim de direncim kırıldı

9ay 9ay benimkide emmiyo yaa okadar istahli cocuk gitti resmen 2gundur. Sütümde gitti geceden beri yok doyurmuyo cocugu. Bi gun once gece kalkip sagmistim doluluktan ama simdi yok :KK43: Memeyide almiyo cok az gelince kiziyo cok yoruldum yaa. Su tablet nerde satiliyo canim? Ama simdi icsemmiki alerji durumumuz varya

Sütünüzün olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Benim memelerim seme gibi oluyorlar bomboş yumuşacık ama sıkıyorum süt çıkıyor. Kız saat saat emiyor ama bırakınca süt damlamaya devam ediyor. ben o yüzden hep sütüm var sanıyorum. Olmadığına nasıl kanaat getiriliyor?

Kızlar merhaba,
Benim bebeğim bu gün 79 günlük 23.06.2016 da doğdu.
doğum:2.450 gr 48 cm (4 gün yoğun bakımda kaldı ve orada 100 gr daha zayıflamış) aldığımda 2.350 gr dı.
1.AY: 3.000 gr 52 cm
2.Ay: 4.150 gr 55 cm
Şu anda 4.500 gr lardadır diye tahmin ediyorum.
sizce gelişimi nasıl?
6.500 7 kg olanlar var çok moralim bozuldu benim bebeğim çok mu zayıf kalmış.

Benim boyum 1.67 kilom 60 kg, Eşim 1.75 kilosu 57 kg. Bebeğimiz kız.
Arkadaşlar lütfen fikirlerinizi paylaşın çok ihtiyacım var.

Selam benim bebegim de kiz 6 haziranda 2.780 gr ve 46 cm dogdu 3 aylik olcumlerinde 5.650 gr ve 60 cm cikti 1. Ve 2. Ay olcumlerinde ayni sizin olculerdeydi ben 1.60im esim de 1.75 esim de ben de zayifiz esim 2 kilo dogmus ben de 2.30p

Aynen ederlerr.bu millet in lafı söz u hiç bitmeeezz.ilk bebeği n oldu bir grup insan "çok arayı acma.buna bakarken ikinciyede bakarsın hemen yap". diğer grupdakiler de .(ben ikinciye hamile kaldığım da kızım 12 aylık ti ) "aay kazayla oldu herhalde"diyorlardı.cok erken olduğuna dair bir dolu imalar vs vs.sanki onlar doğurup bakacaklar yaa...

Aa senin ikinci cocugun mu:)
Bana ayni insanlar dogum yaptigimda hemen ikinciyi yap dediler sonra mevlidde aman hemen ikinciyi yapma bunu iyice buyut dediler iyi güldüm ya :))

PembeLokum PembeLokum @miumao aynı sorunlar hep ben en çok uykusu yok bunun olayina gıcık oluyorum yahu var biliyorum sonra senin kucağındn alıp ver bakalım onu bi demeler falan...Bu arada korunmadan falan bahsetmissiniz bizde hala tık yok.eşim geliyo yorgun ben aksama kadar bitmiş oluyorum sonra çocuk uyutma seansimiz başlıyor bi bakıyorum gece olmuş ve sizmişiz nolacak böyle bilmem ben gazlı yavrum da sağolsun hiç durmaz deminden beri uyutmaya çalışıyorum eller kıpır kıpır en son pijamisinin içine soktum ellerini hihi :)))

Canim hic mi tik yok:) biraz tiklatmaya baslayin artik aslinda :D

Selam benim bebegim de kiz 6 haziranda 2.780 gr ve 46 cm dogdu 3 aylik olcumlerinde 5.650 gr ve 60 cm cikti 1. Ve 2. Ay olcumlerinde ayni sizin olculerdeydi ben 1.60im esim de 1.75 esim de ben de zayifiz esim 2 kilo dogmus ben de 2.30p

Tvde duymuştum sağlıklı gelişen bir bebeğin 5. ayında doğum kilosunun 2 katı olması gerekiyormuş. Siz 3 ayda 2 katını aşmışsınoz maşallah bebişe

Back
X