2016 Haziran bebekleri büyüyor

Canım benimki de bi gün yapmadi ertesi gün her bez değiştir digimsdé kaka liydı ve en son pirtlatinca da az az vardı boyle mukuslu ve yeşile donuk tu. Açaba neden bi blen var mi
Canım her bebek farklıdır aslında benim kız genelde 2 güne 1 yapar , şimdiye kadar hiç müdahale etmedim , yeşil kakayı ön sütü çok aldığında olur diyorlar , ben mene reddinden dolayı bu aralar mamayı artırdım süt sağıyorum ama yetmiyor , 200 Cc civarı mama veriyorum genelde sarı yapıyor , baEn sarı yeşil bazen de sarı olup beyaz pütürcüklü çok kurcalamıyorım , yediklerimde etki ediyordur diye düşünüyorum

Gunaydin kizlarr :KK49::KK49:
Ya benim oglan cok tembel cikti. 108 gunluk su anda ama yana donmek yok, yuzustu sirtustu donmeye calismak yok, yuzustu biraktigimda da maksimum 1 dk duruyo sonra hemen mizirdanmaya basliyo. Hicc yormuyo kendini yaa :KK43: Eskiden onunla konustugumda cevap verdi auu guu sesler cikarirdi simdi onu da birakti oooyle bakiyo :) ciglik atiyo sadece cevap verecegi zaman. Sizin bebislerde ne gibi yetenekler ya da yeteneksizlikler var? :) Acele mi ediyorum acaba..
Duzeltme: He bi de bu sabah elleriyle ayaklarindan tuttu hakkini yemeyeyim.
Benim kizda ayni 101 günlük ayaklarini tutmasi mümkün deil gobuklu biraz kizim ;)) bolca değişik sesler çıkartıyor derdini anlatıyor aciktim altima yaptim uykum var konuş benimle vs vs ;) hepsini anliom ;)

Ya benim oglan cok tembel cikti. 108 gunluk su anda ama yana donmek yok, yuzustu sirtustu donmeye calismak yok, yuzustu biraktigimda da maksimum 1 dk duruyo sonra hemen mizirdanmaya basliyo. Hicc yormuyo kendini yaa :KK43: Eskiden onunla konustugumda cevap verdi auu guu sesler cikarirdi simdi onu da birakti oooyle bakiyo :) ciglik atiyo sadece cevap verecegi zaman. Sizin bebislerde ne gibi yetenekler ya da yeteneksizlikler var? :) Acele mi ediyorum acaba..
Canım senin bebek kucakçı olmuş , hadi şimdi hafifler 8-10 kg olduğunda sana zor olur , bebeğinle o yatar pozisyonda oynamaya çalış , resimler simgeler değişik abartılı sesler ilgisini çekiyor bebişlerin , bizim kızda dönmedi ama ayaklarıyla 180 derece dönderiyor kendini saniyelik bir olay , ellerinden tutup kaldırmamı çok seviyor oturur pozisyonda tabi hemen salıp tekrar yatar pozisyona geçiyoruz, oyun halısında 2 nesneyi çok güZel tutuyor birbirine vurduruyır. Piyanoya vuruyor ama bilinçli yaptığını sanmıyorum oyun halısında 20 dk vakit geçiriyor ,16.06 doğumlu bu arada ... Biberonu kendisi tutuyor 10 gündür , Konuştuğum zaman sesler çıkartıyor konuşmazsamda mırıldanıyor...

Yok cnm not yok iyikide burayı takip ediyorum.. töbe kaciriyodum neredeyse teşekkür ederim cnm
Hiç önemli değil canım. Ben geç keşfettim burayı eminim hamilelik döneminde de herkes birbirinden çok şey öğrenmiştir burada. Ben acemilikten birsürü gereksiz alışveriş yapmışım mesela çoğu çöp oldu

Hiç önemli değil canım. Ben geç keşfettim burayı eminim hamilelik döneminde de herkes birbirinden çok şey öğrenmiştir burada. Ben acemilikten birsürü gereksiz alışveriş yapmışım mesela çoğu çöp oldu

Geçte olsa kesfetmissin arkadaşlara söylüyorum önemsemiyorlar ama haketen bicok şeyi önceden kesfetmeme bicok konuda boşa tedirgin olmamaya sebep oldu. Yoksa bayagi tedirgin olacağım bicok konu vardi.

Bebegim hasta oldu arkadaşlar sanırım nezle burnu çok tikali ememiyor hafif de ateşi var bende antibiyotik kullanıyorum boğazlarım çok kötü.. büyük kızım okula başladı hastalıklar da başladı.. dikkat edin salgın varmış :(

Kızlar bebeğine kan damlası kullanmaya başlayan var mı? Vegaferon verdi sağlık ocağı ama nedense sağlık ocağının verdiği hiçbir ilacı kullandırmak istemiyorum :110:

Bizimki dönmeye başladı ve epey muhabbetçi :)

Kızlar bu 4 ay aşısı bebeklerde huzursuzluk meme reddi . Anlamsiz ağlama minnacik uykular yapti mi yaa. Bebem güya gece uykusuna yattı . Bi miril miril uyanınca aglamalar falan. Ben yaninà yatardm pispislar geri yatirirrdim simdi hiiiiccc hemen aglio kizio ben de hop beşiğe atiomm ya da plates topu na oturup ziplatiom dalio
bizimkinde yaptı canım daha bi huysuzlandı iki gün. normalde de huysuzdur zaten :)) gece uykusunda sorun olmamıştı ama. bir de ateşlendi hafif. calpol vermiştim

4,5 aylık benim oğlan. 3 hafta önce dönmeye başladı. şimdi de ileri doğru gitmeye çalışıyor , bilinçli bir şekilde değil sanırım ama çok az ilerleyebiliyor. değişik sesler çıkarıyor bağırıyor falan :)) sesini keşfediyor herhalde. nesneleri uzanıp bilinçli olarak tutamıyor ama mesela, benim yakamı çok tutuyor emerken ya da ellerimizi tutuyor, biberonunu tutuyor. oyuncaklarına falan uzanmıyor henüz.

N Nooneknows M miumao ferrum sanol sanırım muadili. bir kaç yerde o yazıyordu. doktor kontrolümüze biraz daha var. ona sormadan başlatmak istemedim ben açıkçası. bir de bir kaç haber gördüm toplatılmış falan. eski tarihli bir haber ama insan yine de işkilleniyor.

Bebegim hasta oldu arkadaşlar sanırım nezle burnu çok tikali ememiyor hafif de ateşi var bende antibiyotik kullanıyorum boğazlarım çok kötü.. büyük kızım okula başladı hastalıklar da başladı.. dikkat edin salgın varmış :KK43:
Benimkinin de burnu tikali ve oksuruyor. Okula giden yavrun varsa daha da dikkatli olmak lazim siniflar salgin hastalik yuvasi.

Merhaba.
Bizim Eymen de 22 Haziran doğumlu. 40 günlük yan dönmeye başladı ve agulanmaya başladı. Bizimki de her şeyi çok erken yapıyor. oyuncaklarını son 2 haftadır uzanıp tutuyor. poposuyla pusetten yere iniyor, kafası pusette kalıyor sadece, asla yalnız bırakamıyorum. adıyla seslendiğimizde dönüp gözlerimizi arayıp temas kurmaya çalışıyor. Bu aralar bizimki de mız mız çok hem de. işten geliyorum bana küsüyor sürekli ağlıyor. yatmaya yakın bnimle göz teması kurmaya başlıyor yüzüme bakmıyor.

Bizimki de 2 kere 4 günde bir yaptı canim ama mudahale etmedim hiç bıraktım oyle simdi 3 gündür her gün yapıyor bakalım. Umarım düzelir seninki de. Bir günleri bir günlerini tutmuyor ki. Şaşırıyorum artık
Valla bnde oyle sasrdimbekliyrn
Canım mamadan değildir senin büyük ihtimal günde zaten 60 Cc veriyorum diyorsun ... 6 günü normal kabul ediyorlar , ki bizim arkadaşın kızı 8 gün yapmıyormuş , ilk Başlarda çok moralim bozuluyordu ama 7. Günün sonunda normal yapıyor kabıZda değil dedi , bi kaç doktora götürmüş herhangi birşey bulamamışlar , sadece anne sütü alıyor bu arada
Eet cnm bgn asi olduks saglik ocagndaki doktpr muayene etti kabiz dgl mama kabiz yapmaz dedi bide sari yaoiyo zaten

Kızlar kontrollerde kanguru kullanımını doktorlarınıza sorar mısınız bizim daha 15 gun var hemen hemen kaldi ki hepsi farkli konuşuyor malum birden çok fikir almış oluruz en azından. Ben araba boş çocuk kucakta gez gez yoruluyorum kanguruya taktım da internette tam bir bilgi kirliliği var bu konuda o yüzden direk doktorlarımiza soralım diyorum

Ben doktora sormadım ama Ergo Baby 360 Four Position Cool Air modelini alacağım tutumluanne . Com dan, satıcıya msj attım cevap bekliyorum

Back
X