2016 Haziran bebekleri büyüyor

Evet canım sağlıklı olsunlar yeter diyelim şımarıklık etmeyelim di mi:)

Ay rüyan süpermiş ya:) Sen kaç yaşındasın oğlun haziranın kaçında doğmuştu:)
Ay ustteki mesajda alinti yapmamisim ben.

Simariklik olarak dusunmedim bu arada estagfurullah. Ben de takinti yaptim kilosunu bir ara ama artik biraktim bayaadir tartmiyorum bile. Boyle minnak kabulllendim

Bugun bdv'de cocugunda otizm olan bir anneyi okudum da o yuzden yani yorumum. Allah dermansiz dert vermesin. Uzuldum bayaa yani. Kizdim kendime grreksiz ayrintilara takilip kaliyorum diye.

Kızlar aftan çok çektim.Lr diye bir Alman firması var onun ürünü bana çok iyi geldi denemek isterseniz yardımcı olurum

Günaydın güzel anneler , foxta sabah haberlerinde hassas anne yi tanıttılar , ne okurdum hamileyken hassas annenin bloğunu , aynı rahatsızlık vardı bende de ... Hep hastaneyi okuyup bak 3 çocuğu olmuş yat Emine biraz daha , mutlu sona az kaldı deyip durursun şimdi kuzum Yanımda , ne stresli bir süreçmiş şimdi düşününce :)

Bebeğim 4-5 saat emmeden durabiliyor

Gece çok geç yatıyor ama erkene alıştıramadım, gece 11 veya 12 gibi uyuyor sabah ezanında kalkıyor bir tek sonra sabah 9-10 gibi uyanmış oluyor

Sabah ezanında kaltığında emzirmezsem çok ağlıyor ve epey iştahlı emiyor acıkıyor demek ki ya

4 ay 2 günlük yavrum 6.050 gr ya zayıf diye üzülüyorum sadece anne sütü alıyor mama ya da ekgıda yok 2.780 gr doğmuştu

Boyu da 61-62 gibi tam 62 değil 46 cm doğmuştu

Gelişimi iyi aslında ama
Zayıf ve kısa doğduğu için akranlarına yetişemiyor o_O
Canım önemli olan gelişimi bence geride değil masallah bebişine
Buz işte tontonluk görmeyince geri diyoruz hep ama 2 mislinden fazla büyümüş bile bebeğin ne guzel benimki 3950 doğdu 1 Eylül de 6 kg dı. 8 kg olmadı henüz farkediyorum maksimum 7 kg çıkacak kontrolde oranlarsan seninkinin gelişimi daha iyi bak hic kafana takma:)

Slm kızlar uzun aradan sonra yazıyorum hep takip ediyorum ama benim bebiş beni öldürüyor uyurken çok ağlıyor aşırı derecede ağlıyor ayakta sallıyorum hep, kaka rengi bazen yeşil oluyor 1 gün sonra normal sarı oluyor arada nadir bazen de kırmızı kılcar damar gibi kan oluyor, tam doktora götüreyim diyorum kakası düzeliyor, bu arada bizim kız meme red etmeye başladı azıcık içiyor, emzik biberon almıyor, gece uyku sersemi veriyorum, bizimki 3 Aydan sonra huy değiştirdi uyku sorunu var sallar iken saatlerce ağlıyor çok yoruldum

Gelince yazarım daha gelmedi
Ben de dışarı dönük de dursun diye bu modeli aldım ama yarım saatten fazla tutmamak gerekiyormuş

Seninki de mi ergobaby? Ergo baby ise nerden aldın ben dogalaile . Com dan aldım daha kargoua vermediler sinir oldum bekle bekle

Teşekkür ederim cnm paylaşırım tabi:)

6.050 çıktı cnm çok zayıf ya:işsiz:
Benimki de ergobaby ama original modeli. Disa donuk tasimayi ben kendimce cok konforlu gormedigim icin 360 almadim. Ben yurtdisindan esimin ablasina siparis vermistim, gelirken o getirdi.

Beni hatırlayanlar var mı bilmiyorum 21 haziran gününde doğdu suni sancı ile normal doğum çok rahat doğum ve hamilelik idi doğumun bu kadar basit olacağını sanmıyordum çok korkuyordum, sizlerin yöntemi hurma yürüyüş vs bunlarla kolaylaştı diye düşünüyorum, kızın 3400 gr doğdu bir kaç haftadır zayıfladı sanki 4 aylık muAyenesine daha var bekliyorum inş hasta değildir

Slm kızlar uzun aradan sonra yazıyorum hep takip ediyorum ama benim bebiş beni öldürüyor uyurken çok ağlıyor aşırı derecede ağlıyor ayakta sallıyorum hep, kaka rengi bazen yeşil oluyor 1 gün sonra normal sarı oluyor arada nadir bazen de kırmızı kılcar damar gibi kan oluyor, tam doktora götüreyim diyorum kakası düzeliyor, bu arada bizim kız meme red etmeye başladı azıcık içiyor, emzik biberon almıyor, gece uyku sersemi veriyorum, bizimki 3 Aydan sonra huy değiştirdi uyku sorunu var sallar iken saatlerce ağlıyor çok yoruldum
Slm bebekler büyüme atağındalar dönem dönem hepsi beslenmeyi reddetti halada ediyor benimki ara ara bir sıkınti yok o konuda ama sallarken surekli ağlamasına birşey diyemeyeceğim. Uykusunu alamadığı için yada beslenmediğinden dolayı açlıktan ağlıyor olabilir. Yada belki başka bir sıkıntı gaz vs o yuzden doktor görse daha iyi olur. Olmadi biraz erken götur kontrole yada doktoruna telefon edebilirsin etmediysen.

Kızlar kafam karıştı.
Uyku danışmanlığı firmalarından birinden teklif istedim. Gönderdikleri teklifte 4 aylıj bir bebeğin gece kesintisiz 11-12 saat uyuması gerektiği yazıyor. Bu çocuk gece aç aç mı uyuyacak o kadar saat?
Hafta içi doktoruna sormuştum, gece 4 saat uyandırnayın, sonra kaldırıp besleyin demişti. Uykularımız çok düzensiz, özellikle kendi kendine uyuyabilmesini çok istiyorum ama aklıma yatmadı 12 saat kesintisiz uyku fikri :KK43:

Canım ekran görüntüsünü koyar mısın? Neler demişler merak ediyorum

Beni hatırlayanlar var mı bilmiyorum 21 haziran gününde doğdu suni sancı ile normal doğum çok rahat doğum ve hamilelik idi doğumun bu kadar basit olacağını sanmıyordum çok korkuyordum, sizlerin yöntemi hurma yürüyüş vs bunlarla kolaylaştı diye düşünüyorum, kızın 3400 gr doğdu bir kaç haftadır zayıfladı sanki 4 aylık muAyenesine daha var bekliyorum inş hasta değildir

Kakasındaki kan için dra götür. Besin alerjisi olabilir. Görmediğin zamanlarda da gizli kan olabilir. Bazen oluyor demişsin bu yediğin birşeyden kaynaklanıyor olabilir. O günlerde farklı ve ortak neler yediğini belirlemeye çalış.

Sallarken uyutmak için ağlamıyor mu bebiş hastamı ki evet götüreyim doktora uyutmaya çalıştığımda sallarken ağzı açıyor aramıyor meme almıyor aç değil uyurken ağlıyor, elini ağzına sokuyor bu arada tükürüyor onu öğrenmiş tükürüyor bol bol yüzümüze etrafa

yaş 31. benim oğlan erken doğdu canım yaa 18 mayıs doğumlu. 35 haftalık doğdu. vazgeçemiyorum haziran anneleri topiğinden :KK66:

Oo prematüre annesisin demek canım ya ne zor geçmiştir senin için ilk günler haftalar

Allah sağlık sıhhat afiyet versin oğluna güç kuvvet versin

Vazgeçme tabi normalde haziran annesiydin senin yakışıklı acele etmiş biraz :)

Ay ustteki mesajda alinti yapmamisim ben.

Simariklik olarak dusunmedim bu arada estagfurullah. Ben de takinti yaptim kilosunu bir ara ama artik biraktim bayaadir tartmiyorum bile. Boyle minnak kabulllendim

Bugun bdv'de cocugunda otizm olan bir anneyi okudum da o yuzden yani yorumum. Allah dermansiz dert vermesin. Uzuldum bayaa yani. Kizdim kendime grreksiz ayrintilara takilip kaliyorum diye.

Haklısın canım seninki bir de prematüre doğmuş normal yani çok iyi aslında şu an kilosu boyu

Günaydın güzel anneler , foxta sabah haberlerinde hassas anne yi tanıttılar , ne okurdum hamileyken hassas annenin bloğunu , aynı rahatsızlık vardı bende de ... Hep hastaneyi okuyup bak 3 çocuğu olmuş yat Emine biraz daha , mutlu sona az kaldı deyip durursun şimdi kuzum Yanımda , ne stresli bir süreçmiş şimdi düşününce :)

Günaydın hassas anneyi ben de severek takip ediyorum

Canım önemli olan gelişimi bence geride değil masallah bebişine
Buz işte tontonluk görmeyince geri diyoruz hep ama 2 mislinden fazla büyümüş bile bebeğin ne guzel benimki 3950 doğdu 1 Eylül de 6 kg dı. 8 kg olmadı henüz farkediyorum maksimum 7 kg çıkacak kontrolde oranlarsan seninkinin gelişimi daha iyi bak hic kafana takma:)

Sağol cnm senin bebişe de maşallah 4 kilo doğmuş nerdeyse :)

Benimki de ergobaby ama original modeli. Disa donuk tasimayi ben kendimce cok konforlu gormedigim icin 360 almadim. Ben yurtdisindan esimin ablasina siparis vermistim, gelirken o getirdi.

Anladım cnm şanslısın ben bir türlü ulaşamadım daha ergo baby e ya ne bulunmaz hint kumaşıymış daha bekliyorum gelecek

Kakasındaki kan için dra götür. Besin alerjisi olabilir. Görmediğin zamanlarda da gizli kan olabilir. Bazen oluyor demişsin bu yediğin birşeyden kaynaklanıyor olabilir. O günlerde farklı ve ortak neler yediğini belirlemeye çalış.
Bir kere kaka testi yapıldı hiç birşey çıkmadı gizli kan da çıkmadı, Nadir görüyorum minik kanı bazen normal yapıyor bazen yem yeşil bazen bol mukuslu değişiyor, kendiliğinden geçiyor, süt alerjisi var mı bilmiyorum bende şüphelendim ama testte birşey çıkmadı doktora 4 ay kontrolünde söyleyim her doktor anlamıyor

Bir kere kaka testi yapıldı hiç birşey çıkmadı gizli kan da çıkmadı, Nadir görüyorum minik kanı bazen normal yapıyor bazen yem yeşil bazen bol mukuslu değişiyor, kendiliğinden geçiyor, süt alerjisi var mı bilmiyorum bende şüphelendim ama testte birşey çıkmadı doktora 4 ay kontrolünde söyleyim her doktor anlamıyor

Açlık gibi geldi bana canım. Bir yerde turuncu kırmızı lekeler için Susuzluk ve yetersiz beslenme demişlerdi. Sütğn bol mu canım. Bşr iki defa uyumadan sağıp Biberonla verip uyutmayı denesene. Bir de tam uyku gelmeden ve uyku eşiğini aşınca da uyuyamıyorlar. Ayağında da sallama bakalım unutsun biraz. Kucağında kokunla yürür gibi veya evde kanguru ile dolaşarak işini yaparken sızsın

Canım ekran görüntüsünü koyar mısın? Neler demişler merak ediyorum

Canım beceremedim ekran görüntüsü koymayı :( şöyle yazmışlar

Uyku eğitimi ile bebeğinize yatağında kendi kendine uykuya dalmayı öğreterek gece uyandığında da yine kendi kendine uykuya dönmesini sağlayabilirsiniz. Böylece hem gün içerisindeki uykuları düzene girer hem de yaşı itibariyle ihtiyacı olan 10–12 saatlik kesintisiz gece uykusuna kavuşabilir, tabii siz de öyle…

Açlık gibi geldi bana canım. Bir yerde turuncu kırmızı lekeler için Susuzluk ve yetersiz beslenme demişlerdi. Sütğn bol mu canım. Bşr iki defa uyumadan sağıp Biberonla verip uyutmayı denesene. Bir de tam uyku gelmeden ve uyku eşiğini aşınca da uyuyamıyorlar. Ayağında da sallama bakalım unutsun biraz. Kucağında kokunla yürür gibi veya evde kanguru ile dolaşarak işini yaparken sızsın
Evet açlık olabilir emmek istemiyor azıcık emiyor etrafa bakıyor yada ağlıyor emmemek için, öğrendiğim iyi oldu bende neden diyordum alerji olsa sürekli kan olurdu değil mi, bende işe başlıcam biberon almıyor, anneme bırakacam diye ayağımda sallamaya alıştırdım, sallamayınca ıııı ıııı diyor fena kız hemen salla diyor, ben yatıp emzirerek uyutuyordum o Zaman çok ağlamıyor ama annem bakacağı için yatarak emzirmeye alıştırmayım dedim, artık emmesi için zorlamıyorum bende yoruldum pes ettim canı isterse emiyor az bırakıyor sonra, önceden saat başı 15 dk emerken şimdi 3-4 saat aç kalıp 3-4 dk en fazla emiyor

Back
X