- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi superselma
- #3.561
Ben de kilosunü sorün edip yiyen cinsiyim. Şükür biraz düştüm ama. Tatilde 73 tum .şimdi 69 68 arada gidiorum. İnşallah bi 5 kilo daha vermek istiom . En az tabi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı bana 88 ile girdim doguma 75 kilodayim nasıl vercem bilmiyorumBen de kilosunü sorün edip yiyen cinsiyim. Şükür biraz düştüm ama. Tatilde 73 tum .şimdi 69 68 arada gidiorum. İnşallah bi 5 kilo daha vermek istiom . En az tabi.
Emziriyor muydun canım düzenli olarak?Benim 40 . Günden sonra 25 gunde bi olan düzenim aynen devam etti. Her ay oldum
Burada bir arkadaş yazmıştı
Bebeğin ağlarken ellerini kulaklarına götürmesi kulağını tutarak annenin kulak zarını yırtacak kadar bağırarak ağlaması ne anlama geliyordu?
Kolikti bebeğim ben böyle bağırarak ağlama kolikte görmedim![]()
Bende biryerde okumuştum kulak ve çenesini tutması diş anlamına geliyormuşCanım diş çıkartırken kulaklarına dokunurlar diye hatırladım sanki ama
Bebeğimin sürekli eli ağzında idi bir gün ben solayım elimi dedim damağı ile parmağımı ısısırdı ısırdı bir yandanda somuruyor, ısırması diş çıkartacağı anlamına geliyor o Zaman diş kaşıyıcınısevmediBende biryerde okumuştum kulak ve çenesini tutması diş anlamına geliyormuş
Insallah kulak agrisi degildir yaaBurada bir arkadaş yazmıştı
Bebeğin ağlarken ellerini kulaklarına götürmesi kulağını tutarak annenin kulak zarını yırtacak kadar bağırarak ağlaması ne anlama geliyordu?
Dis olabilir mi acaba??Burada bir arkadaş yazmıştı
Ben daha olmadım, kırkbaşı denilen şeyi de olmadım. Aşırı iştahlıyım, üç kişilik yemek ve tatlı yiyorum. Regl olsam bu iştah da düzelir inşallah. Doktor önemli değil dedi, herkes farklı ayda olur dedi. Biraz prolaktin seviyesiyle de ilgili. Prolaktin nedeniyle hem adet olmuyorum hem de cinsel isteksizlik oluyor. Bir sene oldu :)Kızlar adeti düzene giren yok sanırım. Ben doktora gidicem galba siyah akıntım geldi
Bende hala hiç adet olmadım , 20. Günde lekelenme kesildi o günden beri gelse diye bekliyorumBen daha olmadım, kırkbaşı denilen şeyi de olmadım. Aşırı iştahlıyım, üç kişilik yemek ve tatlı yiyorum. Regl olsam bu iştah da düzelir inşallah. Doktor önemli değil dedi, herkes farklı ayda olur dedi. Biraz prolaktin seviyesiyle de ilgili. Prolaktin nedeniyle hem adet olmuyorum hem de cinsel isteksizlik oluyor. Bir sene oldu :)
Yahu bende mi bi anormallik var acaba.. Bende cinsel isteksizlik lohusalik haric hic olmadi.. Lohusalikta da insanliktan cikmistim yani, aklimin ucundan bile gecmedi :) sonra da ilk seferinde korka korka oldu ama duzene girdik o konuda da.Ben daha olmadım, kırkbaşı denilen şeyi de olmadım. Aşırı iştahlıyım, üç kişilik yemek ve tatlı yiyorum. Regl olsam bu iştah da düzelir inşallah. Doktor önemli değil dedi, herkes farklı ayda olur dedi. Biraz prolaktin seviyesiyle de ilgili. Prolaktin nedeniyle hem adet olmuyorum hem de cinsel isteksizlik oluyor. Bir sene oldu :)
Burda panço yok ki gidemiyorum malesef 4 olmasının nedeni bir tanesi ev için 2 tanesi dışarı şimdi için 2 tane de dışarı kış için düşünmüştüm:)
Henüz almadım ama bunları başka bir yerden bir patik bir ayakkabı aldım olur inş ikisi de kız modeli:))
Ben 160 62 kiloyum on kilo verdimBenim de boyum 1.60 ve 72 kilodayim. Hiç zayiflamayacakmisim gibi hissediyorum. Keske de yesem o da yok. Fırsat bile bulamıyorum çoğu zaman.
uuf ben de hala adet olmadım. lekelenmem bile olmadı. normale dönmek istiyorum artıkYahu bende mi bi anormallik var acaba.. Bende cinsel isteksizlik lohusalik haric hic olmadi.. Lohusalikta da insanliktan cikmistim yani, aklimin ucundan bile gecmedi :) sonra da ilk seferinde korka korka oldu ama duzene girdik o konuda da.
Ben adet oldugumu dusunuyorum, normal olmam gereken zamanlarda lekelenmelerim oldu. Kasiklarim ve yumurtliklarim da cok agriyor. Daha 10 gun oldu muayene olali, hersey yolundaydi, herhalde vucut tam anlamiyla sokmeye calisiyor. Donusu muhtesem olacak galiba :)
ben dışarda giymesi için
shupeas aldım deri ayakkabı 0-18 ay ayakkabısı
yürürkende giyer şimdide :)
ama ev için bişey almadım lcw nin güzel pandufları var belki alırım sonra
uuf ben de hala adet olmadım. lekelenmem bile olmadı. normale dönmek istiyorum artık
Darısı bana 88 ile girdim doguma 75 kilodayim nasıl vercem bilmiyorum
yani bende de isteksizlik ve kilo verememe dışında sıkıntı yok :) kolay kilo vermek iiçin istiyorum aslında normale dönmeyiBende de adet lekelenme ağrı sıkıntı hiç bir şey yok. Memnunum valla bu durumdan. Sadece hiç kilo veremiyorum acaba o yüzden mi diyorum.
Bir de benim tuvalet düzenim hala oturmadı. Ne doğummuş ya![]()
Merhaba hanimlar.doğum kendi derdim,gaz sancıları, yaz tatili,okulun açılması,Kızımla okula gitmek , ev alma ,ev taşıma, tapu işleri ,bayram,asıl okul açılması. ...derken yeni yeni kendime geliyorum. Yeni takip edebildim sizleri.biz 4 ay 10 günlük olduk boy 65cm kilo 7070 gr.olduk.ama bu aralar özellikle geceleri çok huzursuz. Okadar dikkat ediyorum. Ama şu gazdan kurtulamadık.kaka düzene girmedi.sizlerin bebise inde durum nedir? Eskiden gece hiç ağlamaz 2 defa uyanır emer geri yatardi .şimdi bağır bağır ağlıyor bazen.sizin bebeklerde aynı durum varmı?