2016 haziran transferleri

T

senin cift vardi ama tekmi koydurdun dierini dondurmada olcak ozaman yanls anlamadim dimi cnm
Valla canim 2 tane koyucam birinin kalitesi digerinden düşük dedi.. ben tek istiyorum dedim.. donruramayiz, dondurulduktan sonra iyi bir sonuc elde edemeyiz boşa mi gitsin dedi.. ben yine de tek istedim..

Valla canim 2 tane koyucam birinin kalitesi digerinden düşük dedi.. ben tek istiyorum dedim.. donruramayiz, dondurulduktan sonra iyi bir sonuc elde edemeyiz boşa mi gitsin dedi.. ben yine de tek istedim..
Keske cnm
İkisinide koydursaydin birinin kalitesi dusuk demis hangisi ikisinide denemis olurdun yani neyse hayirlisi olsun isalah

Keske cnm
İkisinide koydursaydin birinin kalitesi dusuk demis hangisi ikisinide denemis olurdun yani neyse hayirlisi olsun isalah
Ya bana grade 1 ve grade 2 dedi.. ama grade 2 konmus rapora baktim.. grade 2 kalitesi daha kötü olmuyor muydu?
Dun gece bi umutsuzluk düştü.. saldım kendimi.. beslenmeme dikkat etmedim.. yatmadim bile.. ümidi kestim..daha ilk günden pes ettim anlayacagin..

Hayirlisi cnm isalah tutunurlar bunlar olsunda gerisi kalmasada olur.DAha yapmadim canim ptesi yapcaz doktorun dedigi gunde negatif olursa die korkuorum ondan cesaretim
Yok acikcasi hbr veririm sonucu alinca hemen
Canim naptin? Insallah guzel haberler almissindir..merak ettim seni

kızlar yaa nekadar zormuş transferden sonra beklemesı perşembe gunu test gunum benımde ınsallah tutmuştur heyecanla beklemedeyim ama hiç bişey hissetmiyorum sizlerede oluyormu yoksa hissediyormusunuz bıseyler olmadımı acaba diye stres yapıyorum ara ara :(

Malesed negatif 2,5 cikdi degerim berbat durumdayim
Dun ogrendim bugun yazabildim
Canim bilmiyorum kaçıncı denemendi ama ne hissettiğini biliyorum.. ben anneme cok umitsizim olmayacak dedim, olmazsa Allah'ın bir bildigi vardir dedi..
Herseyin hayirlisini dilemek lazim.. Dua edicem sana inşallah yavrunu en kisa zamanda kucagina alirsin

Canim bilmiyorum kaçıncı denemendi ama ne hissettiğini biliyorum.. ben anneme cok umitsizim olmayacak dedim, olmazsa Allah'ın bir bildigi vardir dedi..
Herseyin hayirlisini dilemek lazim.. Dua edicem sana inşallah yavrunu en kisa zamanda kucagina alirsin
İlk denememiz canm olmadi amin isalah

Merhaba benimde bu gun transferim oldu 45 gundur tedavideydim hormonlarim yuksekti diye adetimi bekledi bu gune kadar ilac tedavisi aldim bu gun anestezisiz transfer oldum biraz agrim var ama insallah her sey guzel olur ilk denemem allahim hepimizin yuzunu guldursun

Merhaba benimde bu gun transferim oldu 45 gundur tedavideydim hormonlarim yuksekti diye adetimi bekledi bu gune kadar ilac tedavisi aldim bu gun anestezisiz transfer oldum biraz agrim var ama insallah her sey guzel olur ilk denemem allahim hepimizin yuzunu guldursun
Hayırlı olsunnnnnn.. Bol bol dinlenin, ağır kaldırmayın.. Bilmiyorum ne kadar etkili ama ananas, kabak çekirdeği ve havuç suyu tüketebilirsiniz.. Çok olmamak kaydıyla.. Sabırla beklemeler size.. Güzel sonuçlar alırsınız inşaAllah

Merhaba bu gun benim transferimin 7ci gunu dayanamayip iki tane idrar qebelik testi yaptim tek cizqi cikti umutsuzluk yapmadim ama simdi kan testi yapsam cikarmi
7.gun cok erken.. kaçıncı gun embriyosu?
Ben 5.gun embriyosu diye 8.gun yaptirdim.. deger cok düşük cikti.. simdi 2 gunde bir yükselmişmi diye baktirmak zorundayim..
Oyle bisey olursa bosuna moralin bozulur ve strese girersin.. bence zamanini bekle..
Ayrica 7.gun kana yeni gecmeye basliyor idrarda cikmaz canim..

7.gun cok erken.. kaçıncı gun embriyosu?
Ben 5.gun embriyosu diye 8.gun yaptirdim.. deger cok düşük cikti.. simdi 2 gunde bir yükselmişmi diye baktirmak zorundayim..
Oyle bisey olursa bosuna moralin bozulur ve strese girersin.. bence zamanini bekle..
Ayrica 7.gun kana yeni gecmeye basliyor idrarda cikmaz canim..
Cok tskr ederim benim gecen ay yumurtalarim toplandi ama hormonlarim yuksekti adetimi beklediler ayin 14adet oldum 10 ilac tedavisi gordum sonra anestezisiz transfer yapildi iki embiryo transfer etdiler bazen belim agriyor migdem bulaniyor koku hasasligi olusdu 12si test gunum dua edin insallah allah hepimizin yuzunu guldursun insallah

Kızlar bnmde hazıran da yumurtam toplandı değerlerim yüksek olunca transferi erteledik kısmetse bu aya olacak insallah benim yumurta topanırken çok ağrım sancım olmuştu kabus gibi 20 gün geçirdm transferde ağrı oluor mu ben pkolu olunca ohhss oldum inş transfer zamanı ağrı olmuordu... Bende heyecanlıyım kızlar süreçte sona geldik bakalm inş bizlernde isteyen herkesinde bebişi olur...

Back
X