2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Hayırlı olsun Canım çok sevindim inş katlanarak devam eder bende yarın 2. Testi yapıcam inş değerim 2 ye katlanır.
inşallah canım katlanır değerin ben bir kimyasal gebelik yaşadığım için tedirginim biran önce pazartesi olsun istiyorum. hayırlı haberlerini alırız inşallah buradan haberdar et bizi.

Kızlar sonucumu aldım ilk test 86.90 ikinci testim 118.95 normalde 2kat artması gerekiyor ama ben ilk testten önce çatlatma iğnesi oldum o iğnenin bhcg yi etkilediğini okumuştum böyle bişi yaşayan varmı. Moralim bozuldu

Kızlar sonucumu aldım ilk test 86.90 ikinci testim 118.95 normalde 2kat artması gerekiyor ama ben ilk testten önce çatlatma iğnesi oldum o iğnenin bhcg yi etkilediğini okumuştum böyle bişi yaşayan varmı. Moralim bozuldu
İki kati degil cnm %60i kadar artis normal korkma

[QUOMD, post: 46890121, member: 443637"]Kızlar sonucumu aldım ilk test 86.90 ikinci testim 118.95 normalde 2kat artması gerekiyor ama ben ilk testten önce çatlatma iğnesi oldum o iğnenin bhcg yi etkilediğini okumuştum böyle bişi yaşayan varmı. Moralim bozuldu[/QUOTE]
Canim üzülme bir sorun olsaydı duserdi herhalde benim ilk denemem öyle olmustu. Seninki artmis inşallah daha da artar bundan sonra.

cnm bozma moralini boyle seylere normal bunlar takma kafana iki kati olmus ztn

kizlar hemsireler aradi 8 yumurtadan 7 tanesi olgun cikmis 6 tanesi dölenmis yarin yine haber vericekler umarim saglikli bi sekilde devam ederler
Bu iyi haber 4 tAnesi 5. Gune gitse sana mis gibi Yeter 2 transfer 2 dondurulmus olur hakkkimizda hayirlisini gonlumuzdekini en yakin zamanda versin insAllah!!

[QUOMD, post: 46890121, member: 443637"]Kızlar sonucumu aldım ilk test 86.90 ikinci testim 118.95 normalde 2kat artması gerekiyor ama ben ilk testten önce çatlatma iğnesi oldum o iğnenin bhcg yi etkilediğini okumuştum böyle bişi yaşayan varmı. Moralim bozuldu
Canim üzülme bir sorun olsaydı duserdi herhalde benim ilk denemem öyle olmustu. Seninki artmis inşallah daha da artar bundan sonra.[/QUOTE]

İnş benimde ilk demem de düştü öyle olacak diye korktum birazda zaten bakalım 2 gün snra tekrar Bakıcaz bakalım neler olacak.

Bu iyi haber 4 tAnesi 5. Gune gitse sana mis gibi Yeter 2 transfer 2 dondurulmus olur hakkkimizda hayirlisini gonlumuzdekini en yakin zamanda versin insAllah!!

Luna cım sen ne yaptın test falan yaptın mı beklemede misin ? Sonucunu paylaş mutlaka :) hayırlı haberlerini bekliyoruz

Luna cım sen ne yaptın test falan yaptın mı beklemede misin ? Sonucunu paylaş mutlaka :) hayırlı haberlerini bekliyoruz
Yapmadim test sali gununu bekliyorum eminim yapsam cikar sonuc ama korkuyorum diğerlerinde böyle değildim sanki istemiyorum test günün gelmesini. İnşAllah hayırlı olurda bende mutlulukla paylaşırım .

Gerçekten mi korktum hep iki katı okuduğum için dedim sıkıntı var herhalde çok teşekkür ederim. Rahatladım birazda olsa. bu mübarek günde Rabbim dualarını kabul etsin inş.
Amin canimm insallah. Meraklanma sen deger yukselir strese gerek yok ;)

Yapmadim test sali gununu bekliyorum eminim yapsam cikar sonuc ama korkuyorum diğerlerinde böyle değildim sanki istemiyorum test günün gelmesini. İnşAllah hayırlı olurda bende mutlulukla paylaşırım .

Az kalmış bende salı günü tekrar yapıcam :)) hayırlı haberlerini bekliyorum

E="DmrEMD, post: 46892942, member: 443637"]Canim üzülme bir sorun olsaydı duserdi herhalde benim ilk denemem öyle olmustu. Seninki artmis inşallah daha da artar bundan sonra.[/QUOTE]

İnş benimde ilk demem de düştü öyle olacak diye korktum birazda zaten bakalım 2 gün snra tekrar Bakıcaz bakalım neler olacak.[/QUOTE]
Anlıyorum seni benimde oyle ama direk yukselmeden düştü 14 den 5 e düştü sonrada regli olmuştum. Insallah bebeğin seninle birliktedir bende yarın sabah tekrarlayacagim biraz endiseliyim ama hayırlısı

Mrb arkadaşlar ben hayırlısıyla az önce çatlatma iğnesini yaptım salı opu var bir sorum olacak iğneyi eczaneden sığuk aldım buz aküsüyle eve getirdim dolaba koydum yani dikkat ettim o konuya az önce iğneyi yaparken dikkatimi çekti iğnenin sıvısı su gibi değildi yoğundu yani şimdiye kadar yumurta geliştirici iğneler su gibiydi bu farklı aklıma takıldı yaptım ama acaba iğnede problem mi vardı siz dikkat ettiniz mi buna hani iğneyi ucuna doğru aksın diye çevirdim hemen akmadı parmağımla tıklatınca indi çok evhamlıyım ya :(

Birde opu öncesi e2 ve progesteron değerleriniz nasıldı
Hayırlı olsun cnm hadi bakalım inşallah Rabbim yüzünü güldürür benim e2 kontrolü Bgun yapılacak tedaviye başlamadan 46 idi çarşamba iğneler başladım bakalım Bgun ne diyecek akşam gideceğim...senin nasıldı e2 kaç yumurta olustu ?

Back
X