2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

kizlar ilactanmi bilmem aşiri uykum oluyor gonal f kullaniyorum bide bu sabah istifra ettim
Cnm bende de oluor doktorm normal dedi bunlar olurmş bnm kollarm kan aldırmaktan mosmor oldu ve ağrıorda göbekten yaptrdğm için gonalf yi karın bölgemde ağrıor uykum da yapıor

Cnm bende de oluor doktorm normal dedi bunlar olurmş bnm kollarm kan aldırmaktan mosmor oldu ve ağrıorda göbekten yaptrdğm için gonalf yi karın bölgemde ağrıor uykum da yapıor
ben bi tedaviye başladgimiz gün aldirdim bide yarin aldiricam kan bakalim sali 4 gundur vuruyorum igneleri herhalde pazartesi opu oluruö büyül ihtimal

ben bi tedaviye başladgimiz gün aldirdim bide yarin aldiricam kan bakalim sali 4 gundur vuruyorum igneleri herhalde pazartesi opu oluruö büyül ihtimal
Benmde çarşmba opu olack oztsi kontrolm var bnm de iğnede 7 günüm cnm senin gelişme ii demek ki bana bugun bir kutu daha yazdı ganol f dozunu azalttı pztsi de kontrolm var çarşmbada opu yapablrz dedi doktorm

öyle diyolar ama 3 gun embriyosuyla gebeligini saglikli devam eden gördüm 5 gün embriyosu düşükle sonuclanan gördüm rabbime kalmiş hersey
Aynen 2.denememde çok kaliteli iki embriyo transfer edildi.malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı.rabbim ol derse 3.gün 5.gün farketmez kızlar

Arkadaşlar merhaba, ben 21 mayısta başladım gonal f 225 kullanmaya ,26 mayısta ilk kontrol,28 mayısta 2. Kontrol ve 31 mayısta yumurta toplama , 10 tane oldu , dün de transfer yapıldı , 1 tane 1. Kalite ,1 tane 2. Kalite, 14 haziranda da gebelik testi yapılacak. İnşallah isteyen herkesin duaları kabul olur.transfer yaptıran arkadaşlar benim belim çok agrıyor ve lor peyniri gibi akıntılar geliyor , normal mı ,transfer yaptıranlar cevaplayabilir mi ya da bilenler , teşekkürler ...

Arkadaslar acil yardım transferden sonra 14. Gün bta hcg 750 çıkti bugün batırdım clinomel jel kullanıyorum bugün yaptım ve kahverengi kanama oldu jelin parçaları kahverengi geldi biraz fazla ne yapıcam çok korkuyorum hayalim yarıda mi kaldi

Arkadaşlar merhaba, ben 21 mayısta başladım gonal f 225 kullanmaya ,26 mayısta ilk kontrol,28 mayısta 2. Kontrol ve 31 mayısta yumurta toplama , 10 tane oldu , dün de transfer yapıldı , 1 tane 1. Kalite ,1 tane 2. Kalite, 14 haziranda da gebelik testi yapılacak. İnşallah isteyen herkesin duaları kabul olur.transfer yaptıran arkadaşlar benim belim çok agrıyor ve lor peyniri gibi akıntılar geliyor , normal mı ,transfer yaptıranlar cevaplayabilir mi ya da bilenler , teşekkürler ...
Can'ım benmde bugün 5 günüm belim kaşıkları çok Ağrıyor bide Protestan kullanıyorum onun akntısı geliyor tortu şeklinde

Arkadaslar acil yardım transferden sonra 14. Gün bta hcg 750 çıkti bugün batırdım clinomel jel kullanıyorum bugün yaptım ve kahverengi kanama oldu jelin parçaları kahverengi geldi biraz fazla ne yapıcam çok korkuyorum hayalim yarıda mi kaldi
Can'ım ben hamile değişim ama başka topiklerde senim gibi lekelenme olan çok arkadaş var şükür hamilelikleri devam ediyor kırmızıya dönerse sorun oluyo

Yerleşme ile ilgilidir bence ,kese ne Zaman görünürmüş acaba

Kızlar midem çok bulanıor başın ağrıor sizlerde yaşıormusumz bu durumu doktor bormal dedi ama ben kendimi hiç ii hissetmiorm

Slm ben 1 asilama 2 tup bebek yaptirdim olmadi genetik yaptrdm 47 xxx kromzom fazlaligi oldugu icin olmadi yumurta ceperinin gelismedgi icin olmuomus bebek bole bir rahatszligi olupta bebisi olanlar varmi acaba bizi direk kibrisa gonderiolar ben kendi cocugum olsn istiyorum ltfn yardimci olurmusunuz

Mrb arkadaşlar bende 1 haziranda iğnelere başladım Merional 300 ile başladık henüz kontrole gitmedim iki gün sonra kontrol var ikinci denememiz heyecanım hiç yok :( yine her zaman ki gibi ümitsizim

Mrb arkadaşlar bende 1 haziranda iğnelere başladım Merional 300 ile başladık henüz kontrole gitmedim iki gün sonra kontrol var ikinci denememiz heyecanım hiç yok :KK43: yine her zaman ki gibi ümitsizim
Bu sefer olur inşallah arkadaşım allah kalbine göre versin nerde tedavi görüyosun

Bu sefer olur inşallah arkadaşım allah kalbine göre versin nerde tedavi görüyosun
Allah razı olsun 2 aşılama denememizde var ilk tüp Bebek'te üç yıl önceydi hiç gebelik oluşmayınca umutsuz oldum ben Diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde başladım bakalım inş hayırlısıyla pozitif olur fakat eğer embriyo oluşursa dondurulacakmış taze transfer olmayacak bu şekilde yapıyorlarmış ilk denemede bir embriyo transferi olmuştu donduracak başka embriyoda yoktu :(

Back
X