2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Merhaba, yeni üye oldum. 37 yaşındayım 3 senedir uğraşıyordum. FSH 18, amh ise 0.01'den az çıktı.Gittiğim doktorlardan biri hiç deneme asla olmaz dedi. Yumurta rezervim çok azalmış. Bir başka doktorla aşı denedim olmadı. sonra 2 tüp denemesi yaptım ilkinde 2 embriyo oluştu ama tutmadı maalesef. İkinci denemede 1 yumurta çıktı onda da DNA çıkmadı. Kaç gece ağladım. Tek destekçim sevgili kocamdı ve beni hiç bırakmadı. Asla bırakmayalım hep normal yoldan deneyelim dedi. Sonrası ise mucize şu an 14w+3 hamileyim. Benim durumumda olan var mı? Moralinizi asla bozmayın ve başarısız tedavi sonrası mutlaka kendiniz deneyin.Sevgiler.
Maşalah rabbim kucağında göstersin inşAllah! Sonradan tedavisizmi hamile kaldın??

benm de pazar gunu yumurtalarım toplandı.9 tane toplanmış, 6' sı olgun cıkmıs. bugun doktorum aradı 5 tanesi 8 hücreli olmuş cuma gunu kısmetse transfer olacak.su iki gun de güzelce bölünürlerse rahat bir nefes alacağım. sonrasında yine stresli bir bekleme süreci tabi:)

Kızlar bugun yumurtalarm toplandı 25 tane pko hastası olunca malum çok yarın yumurtalar hakkında bilgi vereckler bnm ağrm çok oldu nefes bile alırken tüm kemiklerm ağrıor sabah 10 başladlar daha şimdi eve geldm ağrı bulantım oldu tansiyonum düşmüş sağolsnlar ilgilendi hastane bnm transfer diğer aya kaldı yani bu adetm değl diğerine olckmş ilaç verdiler bakslm

Kızlar bugun yumurtalarm toplandı 25 tane pko hastası olunca malum çok yarın yumurtalar hakkında bilgi vereckler bnm ağrm çok oldu nefes bile alırken tüm kemiklerm ağrıor sabah 10 başladlar daha şimdi eve geldm ağrı bulantım oldu tansiyonum düşmüş sağolsnlar ilgilendi hastane bnm transfer diğer aya kaldı yani bu adetm değl diğerine olckmş ilaç verdiler bakslm
İnş sağlıklı hayırlı sonuçlar alırsınız

bende simdi avakado aldim limonladim 7 dilim yedim tadi cok kotu yaa
canım eğer avokadoyu olgunlaştırmadan kestiysen tadının kötü olması çok normal..
yumuşak olmalı avokado benim tavsiyem üzerine çok az tuz ve karabiber gezdirip bol limon sıkmak. yanında kızarmış ekmek, domates ve beyaz peynirle güzel oluyor :)
olgunlaştığını kabuğunu elle de soyabiliyorsan anlayabilirsin.

Teşekkürler. Evet başarısız tüp denemesinden 2 ay sonra kendiliğimden kaldım.
Böyle şeyleri duyunca insan inanmak istemiyor 3 defa tüp bebek deneyen birisi olarak o kadar çabaya rağmen olmayan kendiliğinden olurmu diye ama var işte nasibin varmış anne olmaya darısı bizlere hayırlısıyla inşAllah..

Kizlar merhaba. Yeni gordum iletilerinizi. Benim pzt gunu yumurta toplama islemim oldu. 28 yumrta toplandi dun klinikten aradilar 23'ü olgun oldugu icin islem yapilmis 20 tanesi döllenmis. Yarin(persembe) tekrar arayip bilgi verecekler. Eger yeterli sayida embriyo 5.gune vs ulasirsa dondurulacak ve bir ay sonra transfer olacak. Dondurulmus transfer daha yuksek sansli gorunuyor dedi dr um. Ben de 10 gun icinde gonalf- manipur/ gonalf manipur orgalutran/ manipur - ....peptyl siralamasiyla ilac kullandim. Ayrica previt- vitamin d- inofolic- glukofen verdi dr um ilac olarak. İlk tup bebek denemem 31 yasindayim istanbul bahceci umut tup
Bebek merkezinde tedavi oluyorum.

Yok cnm daha yeni bugun yumurtalar toplandı
Anladım bende transferden sonra agrıların var diye düşündüm daha dogrusu kendime pay çıkardım benim transferden sonraki 6. Günüm ve Ağrılarım var acaba sende öylemisin diye düşündüm. Çok şiddetliyse ağrıların Dr nu aramanı tavsiye edebilirim.. Çok geçmiş olsun

Böyle şeyleri duyunca insan inanmak istemiyor 3 defa tüp bebek deneyen birisi olarak o kadar çabaya rağmen olmayan kendiliğinden olurmu diye ama var işte nasibin varmış anne olmaya darısı bizlere hayırlısıyla inşAllah..

Olur canım sen üstüne düşeni yap, pes etmeden devam et sonunda olacaktır. Benim olduktan sonra inan isteyen herkesin olabilir

Bugün transferim oldu arkadaşlar.5.gün dondurulmuş tek embriyo transferi.tek olduğu için şans düşük gibi geliyor.umutsuz hissediyorum şu mübarek günlerin hürmetine hayırlı haberlerle müjdelenmek dileğiyle...

Bugün transferim oldu arkadaşlar.5.gün dondurulmuş tek embriyo transferi.tek olduğu için şans düşük gibi geliyor.umutsuz hissediyorum şu mübarek günlerin hürmetine hayırlı haberlerle müjdelenmek dileğiyle...

5.güb embriyosu iyidir bence olabilir ben tüp denerken hiç 5. Gün embriyom olmamıştı.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bugün tüp bebek için startı verdik.2 olumsuz aşılamadan sonra...:(gonal f 262iü ile başladık..pazartesi usg ve e2 kan tahlilim var inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur

Back
X