- 13 Haziran 2015
- 1.864
- 894
- 73
gecenki tup bebekte 1.33 tu tutunmustu ama dusuk olusmustuÇatlatma iğneni yaptın mı bugün bir adet mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecenki tup bebekte 1.33 tu tutunmustu ama dusuk olusmustuÇatlatma iğneni yaptın mı bugün bir adet mi
Doktorun uygun görmüş ki vermiş Can'ım takma bence bende hiç bakılmadı normalde benim sıfır :)gecenki tup bebekte 1.33 tu tutunmustu ama dusuk olusmustu
Mrb ben yumurta geliştirmek için birinci denemede menogon şu anda ikinci denemede Merional kullandım birde folik asit birinci denemede transfer sonrası crinone jel ve coraspin kullandım negatif sonuçlandı şimdi ikinci dondurulmuş transfer olacak bir ay sonra filan onun için bir ilaç verilmedi henüz son olarak birinci denememi memorial da yaptırdım iki günde bir e2 yi takip ediyordular şimdi bahçeci de deniyorum burda ilk kontrol beş gün sonra ikincisi de dört gün sonra olacak yani toplama öncesi iki kez gitmiş oluyorum ve hiç kan alıp herhangi bir değere bakmadılar kafama takıldı benimde gidince sorarımmerhaba arkadaşla bu tüp bebek süresinde hangi ilaçları kullandınız? ve e2 hormonlarınız nasıldı kaç güne bir kontrol edildi?
alalla o nasil oldu sebebini niye solemediler benim 1565 bugun cumartesi opu var simdi catlatma ignesini vurunmaya gidiorumBirde Benim ilk denemede e2 en son 1800 E ulaştı toplamadan bir gün önce 600 E düştü bir günde sebebini söylemediler
tedaviye baslamadan once 34 tu gonal f 300 vurundum 31 mayista basladim vurunmaya bugun e2 1565 ti simdi catlatma ignesi vuruncam cumartesi opu varmerhaba arkadaşla bu tüp bebek süresinde hangi ilaçları kullandınız? ve e2 hormonlarınız nasıldı kaç güne bir kontrol edildi?
Ben forumda başka birinden okumuştum Onur'dan böyle bir düşüşü olmuştu tedavisini iptal etmiştiler 17 yumurta görünmesine rağmen boş folikül oluyormuş bu durumda yada kalitesiz yumurta ama bizimkini devam ettirdiler iptal olsa belki daha az üzülürdüm tecrübe oldu geçti inş bir daha olmazalalla o nasil oldu sebebini niye solemediler benim 1565 bugun cumartesi opu var simdi catlatma ignesini vurunmaya gidiorum
hayirlisi olsun cnm tecrube oluyo bunlar bize benimde gecenki tedavimde 2300 lerdetdi 15 yumurta toplandi 14 tanesi olgun cikti 9 tanesi 5 gune geldi iki tane transfer oldum digerlerini doktor dondurmaya gerek gormedi cope gitti ama dusuk yaptim simdi kesinlikle dondurucamBen forumda başka birinden okumuştum Onur'dan böyle bir düşüşü olmuştu tedavisini iptal etmiştiler 17 yumurta görünmesine rağmen boş folikül oluyormuş bu durumda yada kalitesiz yumurta ama bizimkini devam ettirdiler iptal olsa belki daha az üzülürdüm tecrübe oldu geçti inş bir daha olmaz
gecmis olsun cnm hic birimizin yasadiklari kolay degil hepimizib birer oykusu var emin olabilirsin umarim bu ramazan hepimize ugurlu gelirmerhaba arkadaşlar birz paylaşmaya ihtiyacım var sanırımuzun olacak ama size öykümü anlatmak isterim...ben tam 5 kere 3ü açık ameliyat 2si ise kapalı ameliyat olmak üzere yumurtalık kistinden ameliyat oldum..mesleğim hemşire sağlıkçı olmama rağmen çok ağır geldi
her neyse 3 ameliyattan sonra evlendim..2 ameliytımıda evlendiktem sonra oldum...bir çok doktor gezdim...denizlide yaşıyorum..kistlerin oluşma sebebide tüplerden atılamayan yumurtaların kalarak kistleşmesi...yani 1 2 ameliyattan sonra karın içindeki yapışıklardan dolayı yumurtalar tüplere taşınamadı..evleneli 1.5ıl oldu doktorların tek öngördüğü ve bu kistlerime iyi gelecek şeyin gebelik olduğu ve karın içi yapışıklıkların ancak gebelikte geçebileceği söylendi...hiç korunmamamıza rağmen gebelik oluşmadı tabiikide...ve gittiğim doktor aşılama deneyelim dedi şubat ve mayıs olmak üzere 2 negaif aşılamam var..bu arada tüplerim bu kadar ameliyata rağmen açık ama karın içinde olan yapışıklar tüplerin içindeki tüycükleride etkilemiş..biraz doktor güvensizliği başladı ve denizliye yeni tüp bebek ve infertilite üzerinde çok iyi doçent doktor geldi...ben hemen ona gitmeye karar verdi...benim bütün ameliyat raporlarımı inceledi ve benim tek çaremin tüp bebek olaağını söyledi...aşılamanın gereksizve boşa yapıldığını söyledi....yani karın içi yapışıklıklardan dolayı bizim sperm ve yumurta hiç buluşamamış :) yumurta rezervlerim ve gelişimi çok iyi şükür..hormonlar normal...rahim kalınlığı normal ...eşimin sperm testleri de normal tek engel olduğum ameliyatların bana bıraktığı iz
doktor çok iyi ve çok güven gördü her şey normal kısa protokolde hemen tüp bebek deneyelim dedi ve dün startı verdik gonal f 262.5 mg kullanıyorum pazar günü cetrotide isimli diğer ilaca başlayacağım...sabah cetrotide aksam gonal f...pazartesi e2 ve ultrason kontrolüm var ilaç dozları tekrar ayarlanacak... rabbim şu mübarek günde hepimizin yardımcıı olsun kimseyi evlat yönünden aratmasın...hakkımızda hayırlısı olsun...dualarım hepiniz ile.hakkınızı helal edin çok uzun yazdım :)
kesinlikle öyle cnm inşallah hepimiz mutlu haberleri alırız ...sein tüp bebek mi kaçıncı gün ?gecmis olsun cnm hic birimizin yasadiklari kolay degil hepimizib birer oykusu var emin olabilirsin umarim bu ramazan hepimize ugurlu gelir
benim cumartesi yumurta toplama olucak canim buyuk ihtimal eger 5 gune kdr giderse persembe transfer olur diye dusunuyorumkesinlikle öyle cnm inşallah hepimiz mutlu haberleri alırız ...sein tüp bebek mi kaçıncı gün ?
hadi inş hayırlısı kaç gün ilaç kullandın ? ve hangi ilaçlarbenim cumartesi yumurta toplama olucak canim buyuk ihtimal eger 5 gune kdr giderse persembe transfer olur diye dusunuyorum
Rabbimin muciZeleri çok inş sizinkide yakın Zaman'da gelir ve bütün sıkıntılıranızı izlerinizi unutursunuz :)merhaba arkadaşlar birz paylaşmaya ihtiyacım var sanırımuzun olacak ama size öykümü anlatmak isterim...ben tam 5 kere 3ü açık ameliyat 2si ise kapalı ameliyat olmak üzere yumurtalık kistinden ameliyat oldum..mesleğim hemşire sağlıkçı olmama rağmen çok ağır geldi
her neyse 3 ameliyattan sonra evlendim..2 ameliytımıda evlendiktem sonra oldum...bir çok doktor gezdim...denizlide yaşıyorum..kistlerin oluşma sebebide tüplerden atılamayan yumurtaların kalarak kistleşmesi...yani 1 2 ameliyattan sonra karın içindeki yapışıklardan dolayı yumurtalar tüplere taşınamadı..evleneli 1.5ıl oldu doktorların tek öngördüğü ve bu kistlerime iyi gelecek şeyin gebelik olduğu ve karın içi yapışıklıkların ancak gebelikte geçebileceği söylendi...hiç korunmamamıza rağmen gebelik oluşmadı tabiikide...ve gittiğim doktor aşılama deneyelim dedi şubat ve mayıs olmak üzere 2 negaif aşılamam var..bu arada tüplerim bu kadar ameliyata rağmen açık ama karın içinde olan yapışıklar tüplerin içindeki tüycükleride etkilemiş..biraz doktor güvensizliği başladı ve denizliye yeni tüp bebek ve infertilite üzerinde çok iyi doçent doktor geldi...ben hemen ona gitmeye karar verdi...benim bütün ameliyat raporlarımı inceledi ve benim tek çaremin tüp bebek olaağını söyledi...aşılamanın gereksizve boşa yapıldığını söyledi....yani karın içi yapışıklıklardan dolayı bizim sperm ve yumurta hiç buluşamamış :) yumurta rezervlerim ve gelişimi çok iyi şükür..hormonlar normal...rahim kalınlığı normal ...eşimin sperm testleri de normal tek engel olduğum ameliyatların bana bıraktığı iz
doktor çok iyi ve çok güven gördü her şey normal kısa protokolde hemen tüp bebek deneyelim dedi ve dün startı verdik gonal f 262.5 mg kullanıyorum pazar günü cetrotide isimli diğer ilaca başlayacağım...sabah cetrotide aksam gonal f...pazartesi e2 ve ultrason kontrolüm var ilaç dozları tekrar ayarlanacak... rabbim şu mübarek günde hepimizin yardımcıı olsun kimseyi evlat yönünden aratmasın...hakkımızda hayırlısı olsun...dualarım hepiniz ile.hakkınızı helal edin çok uzun yazdım :)
Cook teşekkür ederimRabbimin muciZeleri çok inş sizinkide yakın Zaman'da gelir ve bütün sıkıntılıranızı izlerinizi unutursunuz :)
Çok sevindim.cnm.Hadi hayırlısı olsun ...dualarim seninle her şey gönlünce olsunMerhaba arkadaşlar hatırlayan bilir 1 haziranda dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün transferimin 9. Günü ve ben dayanamayıp test yaptırdım bhcg 86.90 çıktı test günüme 6 gün var şuan hemen doktorumu aradım 2 gün sonra tekrarla testi dedi. Çok korkuyorum ama ilk denememde değerim düşmüştü inş bu sefer katlanarak devam eder. Belirti yoktu bende hiç sadece transferimden snra sağ kasığım sürekli kelebeğin kanat çırpması gibi pırr pır attı başka da hiç birşey yoktu ne leke ne akıntı ne ağrı oldu. Dualarım sizinle 2 gün sonra değerimi tekrar paylaşacağım. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum. Allahım gönlünüze göre versin.
merhaba arkadaşlar birz paylaşmaya ihtiyacım var sanırımuzun olacak ama size öykümü anlatmak isterim...ben tam 5 kere 3ü açık ameliyat 2si ise kapalı ameliyat olmak üzere yumurtalık kistinden ameliyat oldum..mesleğim hemşire sağlıkçı olmama rağmen çok ağır geldi