2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Merhaba,
ben de bu ay ilk kez tüp bebek deniyorum. 11' inde puregon vurmaya başladım. Bu gün 4. kez vuracağım. Kontrolde doktorum herşey güzel dedi. Ben Gebze de John Hopkins' de Ebru hanıma gidiyorum. Bu zamana kadar bu hastaneye ve doktora gitmiş olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Hayirlisi olsun canim tedavin.bende orda tedavi gordum ama doktorum aydin beydi ben cok memnun kaldim islerinde gayet tecrubeliler.toplamada transferde hic korkma gayet hepsi cok basit islemler.en onemliside embriyologlar bu is takim isi ve hepsi cok iyiler

Kızlar cumartesi transverim var ve bana azitro antibiyotik verdi (1000lik)doktorum sizdede kullanan varmi bunu
Canim banada antibiyotik yazdi monodosk diye 100mg lik,jel yazdi crinone diye yumurta toplamadan sonra benim cok agrim oldu agri kesici de yazdi ama eger agrin olmazsa kullanma dedi bende agrim oldukca iciyorum cumada ben transverim var

Tesekkurederim canim insAllah kucagimiza aliriz hayirlisiyla saglikla ! Bu konuda cok bilgim yok 1500 olunca kesemi oluyor??
Valla dr 1000 gecince gel dedi bana ondan biliyorum birde netten arastirdim genelde gorunuyormus senin kacinci gunun cift embriyo mu çoğul gebeliktir belki de

Valla dr 1000 gecince gel dedi bana ondan biliyorum birde netten arastirdim genelde gorunuyormus senin kacinci gunun cift embriyo mu çoğul gebeliktir belki de
12. Gunum 3 tane transfer edildi sordum hemsireme cogul olabilirmi diye degeri yuksek olup tek olan cok var dedi o ancak ultrasonda anlasiliyormus.

Hulyacim cok mutluyum pozitif hayirlisiyla 1612.8 degerim insAllah sizler de pozitif leri gorun canim..bu sayfalar ugurlu geldi bana 2 gun sonraa tekrarlicam testi bakalim dua edin hayirlisiyla artsin degerim:KK200::dua::dua:
cok sevindim cnm insallah hep boyle guzel artar bizimkilerde boyle olur rabbime sukurler olsn

Bence oyle cunku tek olup bukadar yuksek gormedim.saglikli olcak insallah sen icini ferah tut vücudunu strese sokma.bi bakmissin 3 tanee:KK45:

Mrb arkadaşlar çarpıntıyla korkuyla opuya girdim bugün neyse uyandırmaya çalıştıklarında odada yataktaydım başlayıp uyanmam bir saat sürdü kendime geldim Allah Allah dedim hiç ağrı yok halbu ki ilki facia gibiydi üstüne kalktım eşimle birde iki avm gezdim durup durup diyorum aaa benim birşeyim yok demez olaydım şu an midemden aşağı kadar bir hassasiyet ağrı başladı dokunamıyorum oturamıyorum araba sarsıldıkça çığlık atıyorum ilki hiç birşeymiş ağrı kesici alabilirsin demiştiler şimdi Eve geldim bir tane daha içtim çok afedersiniz makat bölgesi bile sancılı normal mi acaba doktoru arasam normal diyecek ama zor nefes alıyorum ohss riskin çok yüksek değil demişti fsh lh sıfır bende o yüzden E 2 2000 çıktı sanmıyorum yani siz nasıldınız

Mrb arkadaşlar çarpıntıyla korkuyla opuya girdim bugün neyse uyandırmaya çalıştıklarında odada yataktaydım başlayıp uyanmam bir saat sürdü kendime geldim Allah Allah dedim hiç ağrı yok halbu ki ilki facia gibiydi üstüne kalktım eşimle birde iki avm gezdim durup durup diyorum aaa benim birşeyim yok demez olaydım şu an midemden aşağı kadar bir hassasiyet ağrı başladı dokunamıyorum oturamıyorum araba sarsıldıkça çığlık atıyorum ilki hiç birşeymiş ağrı kesici alabilirsin demiştiler şimdi Eve geldim bir tane daha içtim çok afedersiniz makat bölgesi bile sancılı normal mi acaba doktoru arasam normal diyecek ama zor nefes alıyorum ohss riskin çok yüksek değil demişti fsh lh sıfır bende o yüzden E 2 2000 çıktı sanmıyorum yani siz nasıldınız
cnm korkma ohs 3500 4000 fln oluyor kac yumos cikti

A
Ay canim benim gecmis olsunn bi agri kesici ic mutlaka.ben burda opu yapildiktan sonra hep agrilar Oldu die okudum ama kendim ciktiktan sonra 5 dakka sonra uyandim serumum bitti ustumu giyindim ve ciktim.iki gun acaba nezman agri baslicak die bekledim cok sukur ne kanama ne agri hic bisey hissetmedim kaldiki benim inanilmaz agri esigim dusuktur.sadece afedersin idrara cikarken bi sanci saplaniyodu ve idrarimi kesik kesik yapiyodum.bol su ic ve dinlen canim

A

Ay canim benim gecmis olsunn bi agri kesici ic mutlaka.ben burda opu yapildiktan sonra hep agrilar Oldu die okudum ama kendim ciktiktan sonra 5 dakka sonra uyandim serumum bitti ustumu giyindim ve ciktim.iki gun acaba nezman agri baslicak die bekledim cok sukur ne kanama ne agri hic bisey hissetmedim kaldiki benim inanilmaz agri esigim dusuktur.sadece afedersin idrara cikarken bi sanci saplaniyodu ve idrarimi kesik kesik yapiyodum.bol su ic ve dinlen canim
benimde hic agrim olmadi hatta hemsire yatmaniz lazim dedi yok yok dedim ben yatamam :) gitmek istiuorum dedim :) serum bitti kalktim gittiö avm avm gezdim bi idrara cikarken agrim oldu ufak agri ben

Her Opudan çıkanda avm gezmiş:) 9 toplanmış 375 doza daha çok bekliyordum ama kısmet bari olgun çıkıp döllenirler inş

Her Opudan çıkanda avm gezmiş:) 9 toplanmış 375 doza daha çok bekliyordum ama kısmet bari olgun çıkıp döllenirler inş
inş canim benimde 8 toplandi 7 olgun 6 si dölenmiş perşembeyi bekliypruz bende hep 300 vurdum anca 8 oluşmuş ilkinde 300 vurmustum 15 tame cikmişti şimdi niue az cikti diye sordum doktora dönem dönem degişiupr dedi yumurtlama olayi dedi

Back
X