Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse baştan alayım yumurta rezervim az yaşima göre bu işlem için 2 defa opu yapıldı.adetim hiç bir zaman düzenli olmadı 3/4 ayda bir adet olurum oda30/40 gün sürer ilk tedavye basladımda sag tüp tıkalıydı 2. Denemeden sonra rahim dimi sırasında acıldı.ayrıca rahim duvarı kalınlaşması var 6 ay yada yılda bir buyuk parcalar düşürün ilk gördğünde doktor inanmamişti sen bınu gerçekten evdemi düşürdün diye bide bebek düşürdüm zannetmişti. Ek olarak eşimin sperm sayısı az ve şekil bozuklukları varHamissin.. Duan kabul olur.. Ismim fatma bana cok cok dua et canm lutfen![]()
Masallah hamd olsn hamile kaldin.. Bizde esimde azosperm var.. Yine de şükür bi evladm oldu.. Rabbim ol deyince neler olmaz ki.. Ayyy heyecandan olecem beeeennn... Hayrlisiyla saglikli sihhatli kucagmza alalim insallaaaahh hepimizzzzzneyse baştan alayım yumurta rezervim az yaşima göre bu işlem için 2 defa opu yapıldı.adetim hiç bir zaman düzenli olmadı 3/4 ayda bir adet olurum oda30/40 gün sürer ilk tedavye basladımda sag tüp tıkalıydı 2. Denemeden sonra rahim dimi sırasında acıldı.ayrıca rahim duvarı kalınlaşması var 6 ay yada yılda bir buyuk parcalar düşürün ilk gördğünde doktor inanmamişti sen bınu gerçekten evdemi düşürdün diye bide bebek düşürdüm zannetmişti. Ek olarak eşimin sperm sayısı az ve şekil bozuklukları var
Kesınlikle rabbim ol dedi oldu kucagima almayıda nasip etsin dediğin gibi başarılı tedavinin başarılı doktorunda rolü bir yere kadar rabbim merhamet etti aciz kuluna. Bende her tedavimde 450 en son doz kullandım. Dua dua dua!! Mevla'm sizlerde nasip etsin inşAllah!!Allah takdir ederse türlü sorunlarda engel olmaz Zaman'ı gelmeyincede tüm başarılı tedavilere rağmen sonuç alınmıyor mesela bende hiç yumurta oluşmuyor ancak yüksek doz iğnelerle cevap alıyoruz aşılamalarımda büyük bir riskle 6-7 folikülle yapıldı ama olmadı ilk tüp bebek denemem Blast embriyo yine olmadı nasipte varsa olur
Amin inşAllah inşAllah!!Masallah hamd olsn hamile kaldin.. Bizde esimde azosperm var.. Yine de şükür bi evladm oldu.. Rabbim ol deyince neler olmaz ki.. Ayyy heyecandan olecem beeeennn... Hayrlisiyla saglikli sihhatli kucagmza alalim insallaaaahh hepimizzzzz
Olur insallah canm benim.. Aynen oyle.. Zamani var demekki... Rabbim isteyen herkese nasip etsn insallhhhhAllah takdir ederse türlü sorunlarda engel olmaz Zaman'ı gelmeyincede tüm başarılı tedavilere rağmen sonuç alınmıyor mesela bende hiç yumurta oluşmuyor ancak yüksek doz iğnelerle cevap alıyoruz aşılamalarımda büyük bir riskle 6-7 folikülle yapıldı ama olmadı ilk tüp bebek denemem Blast embriyo yine olmadı nasipte varsa olur
Aa deme öyle.. Asla olumsuz düşünme.. Pozitif ol mutlu ol seni mutlu edicek seyler yap dua et... Emin ol iyi dusunursen iyi olur.. Ben cok pozitif bi tedavi sureci gecirmistim.. .sonra hamile kaldm cok pozitif bi hamilelik.. Sonrasi rahat bi sezeryan doğum.. Sizde hepsini tadun insallaaaahhh...Kizlar benim 3.gun embryosu 2 tane bugun 5.gunum ama adet agrisi gibi agrilarim var tutmadi sanirim.hic umidim yok![]()
Amin amin insallah sizde tekrar ikincisini tadin.Aa deme öyle.. Asla olumsuz düşünme.. Pozitif ol mutlu ol seni mutlu edicek seyler yap dua et... Emin ol iyi dusunursen iyi olur.. Ben cok pozitif bi tedavi sureci gecirmistim.. .sonra hamile kaldm cok pozitif bi hamilelik.. Sonrasi rahat bi sezeryan doğum.. Sizde hepsini tadun insallaaaahhh...
Benimde 5.ci günüm biraz Ağrı bende de var test günüm pazartrsi senin ne ZamanKizlar benim 3.gun embryosu 2 tane bugun 5.gunum ama adet agrisi gibi agrilarim var tutmadi sanirim.hic umidim yok![]()
Dimi bendede ya oyle cok degil benimde biraz ama boyle dinledigimde adet agrisina benziyo gibi geliyo hafifte mide bulantim var goguslerim zaten yumurta toplamadan beri sis yanlari agriyo bunlar hep adet belirtilerindede oluyo benim. Sivilce bekliyorum o gelirse tamamen keserim umidi. Benim testim sali senin neden pazartesiBenimde 5.ci günüm biraz Ağrı bende de var test günüm pazartrsi senin ne Zaman
Benim 5.ci gün embriyosuDimi bendede ya oyle cok degil benimde biraz ama boyle dinledigimde adet agrisina benziyo gibi geliyo hafifte mide bulantim var goguslerim zaten yumurta toplamadan beri sis yanlari agriyo bunlar hep adet belirtilerindede oluyo benim. Sivilce bekliyorum o gelirse tamamen keserim umidi. Benim testim sali senin neden pazartesi
Hee anladim. Insallah tutunma belirtileridir o zaman 1 tane mi transfer ettilerBenim 5.ci gün embriyosu
3 tane transfer ettiler zaten dondurulmuştu. Kısmet inşallah tutunmuştur senin kaçtane ?Hee anladim. Insallah tutunma belirtileridir o zaman 1 tane mi transfer ettiler
2 tane. Senin ihtimalin cok yuksek insallah tutmustur3 tane transfer ettiler zaten dondurulmuştu. Kısmet inşallah tutunmuştur senin kaçtane ?
İnşallah, Mutlu haberleri alırız . İsteyen herkesin gönlüne göre versin rabbim2 tane. Senin ihtimalin cok yuksek insallah tutmustur